bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
benım detaylıma daha çok var haftaya persembe (21/07/2016) hemde aksam 7 de

günler geçmiyor bebeğimi görmeyeli bgn dahil 32 gün oldu nasıl bu kdr sbrettim hala şaşıyorum kendime
Benim görmeyeli 42 gün olmuş yarın detaylı ultrasonumuz..heyecanlanmamak elde değil

Bugun @Ada ve deniz ve BegumBB sen mi detayliya gidecektin.biri daha gidecekti ama kimdi tam hatirlayamadim.
Guzel haberlerle donersiniz insallah.yarin da insallah sira bende.
Tatlım selam ben detaylıyi bayramdan önce 20 +5 de atlattım şükür.Yarın kendi doktoruma genel kontrole gideceğim. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah.

kızlar ben 23+2 haftalık hamileyim doktor bayramdan sonra gel kontrole demişti sağlık ocağında şeker yüklemesi yaptıktan sonra gitmek istiyorum geç olmaz değil mi olmazsa doktoru bir arayayım

arkadaslar ben ilk hamileligimi ogrendigimden beri 15 gunde bir gidiyoz doktora gecen gittigimde hissetmeye basladiginda ayda bir gekirsin demisti siz ne siklikla gidiyosunuz kontrollere

10.haftaya kadar 15günde 1 12.hadatan sonra ayda 1 gidiyorum.son aylar daha sıkmış ama ne Zaman'dan sonra bilmiyorum

canım inan çok girip konuşmak istiyorum sizinle ama iş yerinde işler yaz geldiğinden yoğunlaştı artık evde eşten yemekten temizlikten vakit kalmıyor maşallah affet valla okumuşumdur belki cevap bile yazmışımdır ama hatırlamıyorum... Kafa bin bir türlü şeyle dolu olunca erken yaşta bunuyoruz Rabbim gönlümüze göre verdi çok şükür hayırlı etsin hakkımızda inşallah bebişleri hayırlı evlatlar olsunlar inşallah :)

kızlar birşey sorcam size ben şimdi babe çatlak kremi ile bio oil kullanıyorum ama lierac almayı düşünüyorum babe bitmek üzere aranızda kullanan var mı yada etrafında kullanıp memnun kalan var mı lierac phytolastil jel?

Son düzenleme:
arkadaslar ben ilk hamileligimi ogrendigimden beri 15 gunde bir gidiyoz doktora gecen gittigimde hissetmeye basladiginda ayda bir gekirsin demisti siz ne siklikla gidiyosunuz kontrollere
canım ben her hafta bir kere gidiyordum ama artık 20. haftadan sonra 20 günde bir gel dedi doktorum bu çağırma meselesi doktordan doktora değişiyor birde sana göre sen ne zaman istersen o zaman git kim ne diyecek ben öyle yapıyorum en azından :)

Ben 12. Haftadan beri kullanıyorum canım şuan memnunum inşallah daha da memnunda kalırım

Ben 12. Haftadan beri kullanıyorum canım şuan memnunum inşallah daha da memnunda kalırım
bende almayı düşünüyorum ama bakalım inşallah bende memnun kalırım babe çatlak kremini tavsiye üzerine aldım lierac phytolastil jel'ide çok istiyorum pişman olmamak için alcam ilerde keşke dememek için yani :)

Bana da doktor tavsiye etmişti o yüzden onunla başladım sonra baktım tercih edeni de çok. Bir de duş sonrası ıslakken bebek yağı kullanıyorum. İnşallah faydasını görürüz

Bende badem yağı, Bebek yağı krem vs kullanıyordum doktoruma da sormuştum çatlak olur mu diye genelde genetik demişti annede olursa kızlarda da oluyor ne sürersen fayda etmez gerçekten öylede oldu baya bir çatlak oluştu 2 sene geçmesine rağmen çatlaklar kaldı

Son düzenleme:
Çatlaklar için genetik yapı etkisi vardır belki ama cildi nemli tutmak büyük oranda engeller diye düşünüyorum. İlk gebeligimde hergun düzenli olarak kakao yağı kullandım sabun kalıbı gibi olup surulunce eriyenlerden. Hiç çatlama olmadı.

kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı, 75 gr glikozdan 1 saat sonra 201, 2 saat sonra 111 çıktı, doktor endokrin bölümüne yönlendirdi, diyet yapmam lazımmış. siz yaptırdınızmı? benim kafam karıştı canım sıkıldı çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…