bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sağol canım inşallah küçülür de sorun olmaz

Nilke nasilsin tatlim haber ver begenip gitme guzelim saglikla kalin insallah

Canım daha iyiyim çok şükür, hastanedeyim hala. Damar yolunu sağ elimden açtılar. Dün serum da takılı olduğu için, ilginizi karşılıksız bırakmayım diye ancak sol elle beğenebildim mesajlarınızı. Bugün de zar zor yazıyorum. Sizden uzak kalamadım.

Nilke canim cok gecmis olsun rabbim.sifa versin sen üzülme bebegin senin gibi guzel bi anneyi birakmaz bütün topigin dualari seninle canim

Canımmm çok sağol, Allah razı olsun. Rabbim edilen tüm duaları hem benim yavrum için hem hepimizin yavrusu için kabul etsin inşallah.

Emre ler yaramaz olurmuş çok araştırdım da. Mehmet ismini iyi yapmisiniz önüne. Bende Akif emre ya da Ahmet emre gibi bir ön ad mi koysam diyorum. Tek başına olmamalı riske giremem
:) 2 side guzel bizm mehmeti tercih etmemizin öbur sebebi kurunda geçmesi emre gecmiormus cunku oyuzdn bence sende 2.bir isim kesn koy :)

Geçmiş olsun ağlama tabi bebeğin üzülmesin hissetmesin dualarımız seninle atlacaksın inş öyle böyle Allahın izniyle bitecek inş bu 4 ayımız

Aminnn canım, inşallah, çok sağol. Allah hepimizin ve bebeklerimizin, yar ve yardımcısı olsun, selamı üzerimizde olsun. Sağlıkla ve mutlulukla kavuşalım bebeklerimize, vakitlice

Nilke cok gecmis olsun... Allah korusun canim

Mcada sana da gecmis olsun canim, iyisindir insallah...
Gunlerce giremedim, kaynimin dugun telasi, misafirler falan derken...
Nasipse hafta sonu veya pazartesi de izmire yola cikiyoruz insallah kizlar, cok mutluyum :)
Buralardan biraz uzaklasmaya o kadar ihtiyacim var ki...
Nilke hem de Karadeniz uzeri gidiyoruz. Kocam, kizim ve ben

Allah yardımcınız olsun canım dualarimizdasin. Hiç bişeycik olmadan çıkacaksınız oradan Allahın izniyle. Kontrol altındasın.

Çok sağol bitanem, Allah razı olsun. İnşallah sağlıkla çıkar, Kasımdaki doğuma kadar da gelmeyiz. Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun.

Iyiyim kuzum gunduz cok agrim yok ama gece agliyorum hep agriyo yatamiyorum cuma urolojiye gidicez hayirlisiyla bakalim nolcak

Çok sağol kuzum Allah razı olsun. NST için normal diyor hemşireler, biz hiç anlamıyoruz. Genelde 20 ve 30 arasında gidip geliyor göstergedeki rakamlar. NST çıkınca daha çok kasılmam oluyor. Doktor da tedbir amaçlı cumaya kadar yatıracak. Rabbim inşallah hepimizi sadece dokuz ayımız dolduğunda, bebeklerimizi sağlıkla doğurup, kucağımıza alacağımız zaman hastanede yatırır. Ben nazlı kızıma kavuşurum, siz de kendi güzel bebeklerinize inşallah

Canim benim dualarim.senin ve kizin icin. Insallah iyi olacaksiniz. Korkma endiselenme lutfen.

Bitanem benim çok sağol. İnşallah zamanında, sağlık ve sevinçle kavuşuruz güzel kızlarımıza. Ve erkek bebek bekleyen anneler de tatlı oğluşlarına inşallah

Geçmiş olsun canım bak doktor da demiş korkulacak bişe yok diye tedaviyle geçer birşeyciğin kalmaz inşallah

Canım çok sağol, inşallah. Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun
Nilke geçmiş olsun canım inşallah sağlığına kavuşursun sende bebeğinde

Amin canım, çok çok sağol. Hepimiz mutlulukla ve sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize.

Çok sağol canım Allah razı olsun. Rabbim bebeklerimize uzun ve sağlıklı ömürler versin, mutluluk içinde, güzel yazgılar yazsın inşallah

Dualarımız seninle canım.Rabbim sizi korusun.merak etme bebeğin ve sen sağ selamet birbirinize vakti geldiğinde kavuşacaksınız Allahın izniyle..

Amiiinnn canım, Allah razı olsun. İnşallah hepimiz vakitlice, şükürle, sevinçle, sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…