bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Çok sağol canım, Allah razı olsun. Önce Allah'ın izniyle, sonra sizlerin de desteğiyle daha güçlü atlatıyorum bu zor zamanları. Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun

Canim bende bu tarz bakiyorum silver cross wayfarer cok begeniyorumm indirimini bekliyorumm burda

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-06-23-23-15.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2016-07-06-23-23-19.webp
    19 KB · Görüntüleme: 40

Benimkide eller ensede keyif yapıyodu :) doktor dediki bu hareketi evde anne mi yapıyo baba mı bebeklerin duruş pozisyonların anne babaya çekiyomuş. Eşim de devamlı eli ensesinde uzanır oturur :):) çokgülmüştük.. geçmiş olsun sana da çoğumuz güzel atlattık çok şükür.

dogru valla canım bnmkıde bnmkı gıbı keyfıne düşkün :) cok şükür saglıklı alalım kucaklarımıza bundan sonrada bı sıkıntımız cıkmaz ınsallah :)

Bence git mutlaka.
Bu tarz durumlarda genelde gerileme oluyor, sen yine de git için rahat olsun.
Korkutma olarak düşünme sonuçta doktorlar da gördüklerini söylemek zorundalar.

Nilke çok geçmiş olsun, inşallah daha iyisinizdir bebişin de sen de.

Sağol canım gidicem inşallah randevu alabilirim

BENDE QUINNY MOOD BAKIYORUM NORMALDE 2800 3000 CİVARI AMA TEMİZ İKİNCE EL BULURSAM 1000-1200 ARASI DUSUNUYORUM BENDE
çok tatlı görünüşü ama 3 tekerlekli sanırım bunlarda 4 e göre denge sorunu yaşanıyor diye duymuştum. bide bebeğin tutma yeri demir mi? sanki sert bir materyal ileride ağzını burnunu çarpmaz mı Allah korusun?

Buda arada kızlar 425 gr kilosu boyunu söylemedi doktorum
saglikla gelsin kizcen masallah 20 + haftadasin canim 425 grm massalah rabbim saglikla nasip etsin cumlemize insallah..

saglikla ya kizin massalah kilo bu haftadan sonra baslar ama cok iyi bir grm 21+0 haftada 398 massalah canim saglikla gelsin insallah..

gonulll canim nerde kaldin tatlim guzel haberler bekliyoruz kizcemi meraktayim ..saglikla kalin

Bana az gibi geldi sanki canm haftaya kendi doktoruma gidicem sonuclari gostermeye . Bebek kilo alsin diye ne yemem gerekiyo

gonulll ve bir kac annis bugun detaylisi vardi rabbim hayirli saglikli haberler nasip etsin insallah rabbim sizi korusun... ecmain
Canim ciktim ben cok sukur hersey yolunda.oglumda ve kizimda ayrintili ultrasonda hep bi sorun ciktigi icin endiselendim heycan yaptim ama cok sukur bi sikinti cikmadi.kizim olcak kesinlesti.21+5 de 470 gr 27 cm.

Nst 20-3 normal canim.60 lara gelince biraz sikinti oluyor insallah bundan sonra bir sikintin olmaz.

Amin Allah razı olsun canım Rabbim hayırlısıyla sağlıklı doğmalarını nasip etsin cümlemize

BENDE QUINNY MOOD BAKIYORUM NORMALDE 2800 3000 CİVARI AMA TEMİZ İKİNCE EL BULURSAM 1000-1200 ARASI DUSUNUYORUM BENDE

Guzel gorunus olarak ama iyi arastrmaliyiz ondeki tekerlek tutukluk yapiyomu o tarz genelde oyle tutukluk yapiyo bayanlar alirken surun derim bi test edelim

Bana az gibi geldi sanki canm haftaya kendi doktoruma gidicem sonuclari gostermeye . Bebek kilo alsin diye ne yemem gerekiyo
Canim haslanmis yumurta ye hergun aslinda kucuk degil ama yine yazayim yumurta muz yesilmercimekli bulgur pilavi kuru bakliyat bebege faydasi cok bilgin olsun arada kiyma kebap izgara tavuk izgara balik canim benim ilk oglus 4.600 dogdu ben bu sekilde beslendim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…