bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim ciktim ben cok sukur hersey yolunda.oglumda ve kizimda ayrintili ultrasonda hep bi sorun ciktigi icin endiselendim heycan yaptim ama cok sukur bi sikinti cikmadi.kizim olcak kesinlesti.21+5 de 470 gr 27 cm.
Masalah kizcene canim 21+5 ve 470 super usgde tahmin etmistim kiz diye kesinlesti demi ayy massalah saglikla gelsin kizcen

Oy masallah tosun gibi dogmus :)
Soylediklerini dikkate alicam canim cok sagol bilgin icin :)

Oyy masalahh :) himm aklimda bulundurayimm dogumun zor olmadimi

Ahh bee zeynooooo offf şimdi gördüm mesajını. Aysel hanim cep telefonu yok mu sende Seda çıkıyor telefona ama olsun o zaten hemen gereken bilgiyi verir offf.kusura bakma cnm ya...

Son düzenleme:
Hopzaa. Nilke geçmiş olsun mesajları Nts ler falan noldu :/ yine hastanede misin bebeim? Çok geçmiş olsun en acilinden şifalar.. O nazlı kızın var ya dogsunn:) İlk ankara seyahatimde gelip popişini çimdikliycem :) neler çektirdin sen bizim arkdaşımıza, bu ne naz ne niyaz diye. merak etme bitanemm.. İnşallah herşey yolunda gidicek ve nazlı kızın tam zamanında sağlıklı bir şekilde doğacak..

Selam kızlar
Nasılsınız?
sen nasilsin nerelerdesin tatlim :))
Bizler cok sukur iyiyiz insallah kayiplarimiz olmicak rabbimin izniyle biraz saglik sorunlari yasayanlarimiz var onlarda bir an once atlaticaklar insallah.. ecmain

Okurken oylesine duygulandim ki gozyaslarimi tutamadim. ALLAH im tez vakitte masalini koynunda uyutmayi nasip etsin annesine.
Ayyy insallah koynunda uyutsun annesi bende agladim canim bir hos oldum rabbim saglikla nasip etsin insallah cumlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…