bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Anlamadim ki bazan seven kisinin de nazari deyer derler oyle biseymi ki acaba cok sakınip sakliyorsa seni anlamadim hic dinlen cnm iyilestim diyip ayaklanma hemen

Iyiyim kuzum bobreklerimde sikinti cikti bebek skstrmis bobreklrrm genislemis ozellikle sag cok beter durumda cuma urolojiye gidicem biraz korkuom
Cuma gunu haber ver cnm muhakkak bize de insallah problemsiz haberler alirsin doktoruna ne yeyip icmen gerwktigini sor muhakkak bi de ne kadar surede bir kontrol edilmesi gerektigini

Kızlar merhaba çok sıkmış olabilirim ama benim kadar isim konusunda kararsız olan yoktur herhalde son olarak üç isimde kaldık
Ayşe Sare
İpek Sare
Yağmur Sare

Hangisi uyumlu sizce?

kızlar herkese iyi akşamlar.. umarım herkes iyidir ben uzun zamandır giremedim araya tatil girdi falan derken şimdi tdağdayım annemlerle.. bugün park yataklara baktım e-bebek comda indirimi vardı bi markanın ama çok dandik bişey mi emin olamadım deneyimli anneler bi el atın şu meseleye hadi

Iyiyim kuzum bobreklerimde sikinti cikti bebek skstrmis bobreklrrm genislemis ozellikle sag cok beter durumda cuma urolojiye gidicem biraz korkuom

Canım benimde de sağ böbrekte genişleme. Doktora gidene kadar sol tarafına yatmaya dikkat et birde doktor bana üşütme terleme üstü açık yatma dedi. Bende bunları uygulamaya çalışıyorum ama sola yatma işini yapamıyorum sağ tarafa yatıyorum sabah sağ taraf iptal

Evet canim bobreklerimde buyume varmis ozellikle sag bobrek kotu durumda dedi dr urolojiye sevk edildim cuma bakicak artik
çok geçmiş olsun canım bu hamilelikte baya olağan bişey oldu çıktı ya benim de oluyo ara ara sol böbreğimde böyle kasılma gibi bişey.. dikkat et kendine

Yaaaa bende sola yatiyom ama solda da buyume var az miktarda ben amuda kalkip yatcam kuzum artikin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…