bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İyi geceler kızlar Nasılsıniz umarım herkes iyidir biz iyiyiz şükür detaylı usg vardi herseyimiz normal çıktı yavrum un resmini aldık ne güzel bişey ya allahım a binlerce şükürler olsun
Maşallah bebişine evet çok güzel bir duygu.Allah herkese yaşatsın bizim de bugündü detaylımız herşey normal sağ böbreğinde kist görüldü çapaya yönlendirdi bizi ..Hakkımızda hayırlısı olsun

sen nasilsin nerelerdesin tatlim :))
Bizler cok sukur iyiyiz insallah kayiplarimiz olmicak rabbimin izniyle biraz saglik sorunlari yasayanlarimiz var onlarda bir an once atlaticaklar insallah.. ecmain

Ne olsun aynı benim. Görev falan vardı bayagı yogundum bazen okudum bazen kacırdım. Ama hiç yazamadım. Herkes iyi olsun hayırlısıyla topic cek atlatalım su hamileliği bir avazda doğsun tüm kasım bebitoları..

Eda1654 Persefon çok sağolun kışlar cvplrnz için.dişçiye gittim sadece dolguyla kapattı.Gece uykundan uyandran ağrı oldu mu dedi Hayr diyince o zaman çürüğe hiç ellemeyelm sadece kapatalım dedi.ellerde çürük kanal falan cikablr o zaman doktorundn izin gerekir.Şuan bu yeterli gibi konuştu.inşallah çürük içerde ilerlemez.bende yaptrdm çıktım Şuan rahatım.şükür.o zamanda rahattım.Hiç ağrımadı zaten.inşallah hamilelik boyunca bi daha sıkıntı çıkarmaz.

BegumBB cnmcm ulaştım Aysel hnma.msj yazdım aramayı denedm geri döndü çok şükür.Git yapilcak islemlri söyle ona göre yaptır dedi.basit bişey oldgu için sormama bile gerek kalmadi ilaç falan da vermediler şükür.öyle atlattık.
Sen neler yaptın nasıl geçti kontrol.tosun paşan büyümüş mü :) boyu kilosu kaç olmuş.bende haftaya gitcem bakalım.şeker yüklemesi haftası galiba bişey dedi mi Aysel hnm veya yaptnz mi

Nasıl geçti kontrol Can'ım ne dedi dr?
Selam tatlım. Çalışabilirsin artık dedi bakalım göreceğiz. Vajinal akıntı canımı sıkıyordu kültür aldı. Kilo alımım hızlı olduğundan tokluk kan şekeri verdim.bugün sonuçlar çıkar.Dün kendini göstermedi yüzuünu yaslamiş plesentaya yüz hic gorunmedi.Canim kuzum iyi maşallah. Umarım hepimiz ve minnoşlarimiz iyi olur da vaktinde alırız meleklerimizi kucaklarimiza.

The_new
Çok sevindim ulaşabildigine.Kontrol iyi geçti artık calışabilirsin dedi.tokluk kan şekeri verdim cok hizli kilo almaya başladım çünkü. Suyu biraz azalmış bebeğin. Normal hava çok sıcak bol su iç dedi.3 buçuk litre içiyorum dedim 4 yap 4 buçuk yap dedi.Su olayina moralim bozuldu.Vajinal akıntı için de kültür verdim.çatlak kremi sordum Lierac önerdi.Ama ben Bebe yağı suruyorum bol bol günde 2 kez.Lierac da yetmiyor diye duydum bazi insanlardan.Bebe yağı az kaldı bio oil alacağım onu da deneyeyim.Hızlı kilo alınca çatlama korkutuyor beni.

Tatlım ben joie illusion park yatak aldım. Kumaşı çok güzel indirimdeydi ben aldığımda 700 tl den 500 tl ye düşmüştü.açıkçası daha uygular da var Fakat çocuğumu şemsiye kumaşı gibi şeylerin içinde yatırmak istemedim.Joie bu konuda çok başarılı diye düşünüyorum.bebek arabasını da Joie litetrax 4 aldım. E bebek çalışanları bile bu arabayi kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…