bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ARanızda. Normal hamilelik geçirip ilaç kullanan var mı ben folik asit balık yağı hapı. Ve demir ilacı alıyorum.

doktorum bana folik asiti bıraktıralı 1 ay oldu galiba.Şimdi gynoferon demir hapı - birde osteocare ( içeriği kalsiyum çinyo, d vitamini, magnezyum ) kullanıyorum toplamda 2 hap başka birşey vermedi.

ARanızda. Normal hamilelik geçirip ilaç kullanan var mı ben folik asit balık yağı hapı. Ve demir ilacı alıyorum.
benim sabahları kan ilacım var kahvaltıdan sonra kalsiyum, balık ve d vitamini ilacım var akşamlarıda magnezyum ve tekrar kan ilacım var kansızlık olduğu için bende kan ilacını 2 defa alıyrum ben :)

Oyyy maşallah çok sevindim herşeyin yolunda olmasına sağlıkla bitsin inşallah kalan ayların :)

Çok teşekkürler canım. Hastanedeyiz bakalım, inşallah dahi iyi olucaz

Nst 20-3 normal canim.60 lara gelince biraz sikinti oluyor insallah bundan sonra bir sikintin olmaz.

Amin canım çok sağol, sen de normal diyince içim rahatladı. Bebek biraz zayıf ona üzüldüm. 360 gr' mış.

Çok sevindim detaylı ultrason sonucunun iyi çıkmasına. İki kızının olacak olması da süper. Kilosu da çok iyi. Kırkbin kere maşallah. Allah nazarlardan saklasın, hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Amin cumlemize insallah.
Canim bebisinin kilosu hic de az degil normal kilosu.tutki az oldu nolur hic bitsey olmaz dogduklari ilknay cok guzel kilo aliyorlar.benim cocuklar erken dogunca haliyle kilolarida az oluyor ama sonra hemen toparliyor sagligi yerinde olsun kilo nedirki.kizimda oglumda suanda zayif konumunda ama cok sukur hasta olmazlar onemli olan bu.
Bebisinide hayirlisiyla vaktinde kucagina alirsin.en nazli bebis seninki cikti.dogunca totosuna bi tane yapistir.

Günaydın kızlar bende ddün ayrıntılı ultrason daydim iyi çok şükür ama bebeğim yine ters ilk bebegimde testi bunun sebebi ne olabilir sizce bide kilosu 650 gr olmuş iyi mi sizce
Kilosu iyi canim haftana gore.dun ayrintili ultrasona giren kisi epey varmis sanki.gozun aydin canim.

Canımmmm çok sağol. Güzel kızımın suçu yok ki, annesinde problem. Ya plasentayı kanalda tutar, ya rahmi zayıflar, yok açılması olur, yok kabızlıktan serklajı zorlanır... Tüm suç bende. Bi güçlü olamadım, kızımı da zor durumlara sokuyorum. Sen Ankara'ya gel beni çimdikle. Temiz bir sopayı bile hak ediyorum

Nilke canim kizcenin ismini ne dusunuyorsun bilmiyorum ama onune yada arkasina nazli koy bu kiz cok nazli annesi saglikla gelsin prenses nazli kizimizi rabbim korusun

Allah razı olsun kuzummm. Ama valla kızımın nazından değil, annesinin ulukluğundan. Benim rahmim yeterince güçlü ve sağlıklı olsaydı, kızım da bu sıkıntıları çekmezdi. İlk gebeliğimdeki ihmal yüzünden yaşadığım enfeksiyon rahmi zedeledi, riskleri artırdı. Allahın izniyle kızımı kasıma kadar sağlıkla karnımda taşıyabilsem, dünya benim olacak.

Amin insallah da, bence topigi bolmeye hic gerek yoktu , 2015 anneleri hala yazismaya devam ediyor ki bence cok hos... Neyse isteyen istedigi yere yazsin
Bende oyle dusunuyordum nilke topic acmic bende sizlerle paylastikmak istedim canim

Günaydın kızlar bende ddün ayrıntılı ultrason daydim iyi çok şükür ama bebeğim yine ters ilk bebegimde testi bunun sebebi ne olabilir sizce bide kilosu 650 gr olmuş iyi mi sizce
Massalah topigin tombis kizcesi geliyor kirkbinkere massalah 23+4 haftada 650 grm rabbim sizi korusun kizmiydi pasamiydi hatirlamiyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…