bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Mcada canım böbrekler nasıl yarın kontrole gidiyorsun sanırım yanlış okuması isem.Hersey yolunda gitsin inşallah.
Evet canim dun yine agridan aglatti beni en son esime yalvariyodum nolur oldur beni diye dogum sancisindan beter diyolar galiba oyle sabaha kadar agladim sabah biraz gecti uyumusum yarin dr a yalvarcam valla hocam napiyosan yap kurtar beni diye

Aaa haksizlik ediyorsun kizcene 20 + haftadasin 360 grm massalahi var canim uzulme saglikla gelicek tobik tobik insallah benim kizceler 20+1 de 300 grmlardi iyi senin prensesin tatlim opuldunuz

Ya kizlar benim oglum cok cirkin babasi da oyle diyo cirkin bu yaa diyo
Cirkin dogan guzel olurmus benim kucuk oglus cirkin dogdu yakisikli teyzesi massalahi var bak oglusuma ana sinifindan kizlarla sohbeti olurdu :)))

insallah tatlim cumlemiz o gunleri gorecegiz riskli gebeliklerde 34 haftayi gordunmu sukur deniyor tatlim insallah sende 38-39 haftalari gorucen kizcenle rabbim saglikla cumlemize nasip etsin insallah... ecmain

Kizlar bugun 23+4 olduk kizlarimla en son 20+1 de gorusme yaptik bugun yine gorusme gunumuz birde kan vermistik torhc testi icin onuda saglikla atlatiriz insallah hem sonucu alicam hem kizlarimi gorucem cok ozledim tepikler artik ciddi hissedilmeye basladi massalahlari var sagdan soldan tepik yiyorum :))) duaniza ihtiyacim var torhc testim temiz ciksin hepinizi opuyorum ... ecmain

Hayirli haberlerle gel canimm bu arada kuzenimde ikizlere hamileymis napcam ben diyip duruyo sokta

Yaaa yerimmmm cok tatli masallah ay esimde daha bu olmamis ondan cirkin diyo meyve mi bu yaaa dedim olmamis
:))) canim cirkin cocuk guzel olur derler annem oyle der hep gercekten cirkindi benim oglum 2 aylikkken bakmaya doyamazlardi oglusuma bal o bal teyzesi :))

Hayirli haberlerle gel canimm bu arada kuzenimde ikizlere hamileymis napcam ben diyip duruyo sokta
bende soktaydim alisir canim alisir cok guzel duygu hem yorucu olucak hem tatli olucak ikiz videolari izledim inanilmazlar birbiriyle gulusenimi izlersin birbiriyle oynayanlarimi izlersin muhtesem bir sey canim rabbim saglicakla nasip etsin insallah

Hayırlı güzel haberlerle gel canım inşallah

Korkma normal bu şişkinlikler, gerilmeler bende de oluyor deycem, daha çok telaşlanacaksın. Çok iç açıcı bir referans sayılmam neticede. Ama biricik gerçekten o gerginlik ve sertlik kabızlık ve gazdan oluyor. Bağırsaklar bebeği ittiriyor. Kabızlığına çözüm bulursan rahatlarsın.

Nilke sen boyle olunca benimde erken dogmasin diye hastaneye yattigim evde yattigim zamanlar geliyor aklima hep duygulaniyorum.bende cok zor gunler atlatmistim.oglum kuvozde kaldi kizim oglumdan daha erken dogdu acaba o kuvoze girermi diye dogumda cok streslenmistim dogum zamani uzuntuden aglayan tek benimdir herhalde taki kucagima alana kadar.
Seni cok iyi anliyorum canim.hersey guzel olur insallah Allah in izniyle.sen hep olumlu dusun kotu birsey getirme aklina.
Allah yar ve yardimcin olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…