bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ne demek cnm benim o dedigim tuzlu gargarayi hamilelik boyunca yap cnm ara ara.. curuk ilerlemesin dis etlerin saglam olsun yeni kirik curukler de gelismesin cnm ben yapiyorum duzenli oalrak

Canım benim bende salı günü ayrıntılıya gitti 20+2 de kilosu 380 gr çıktı bana iyi geldi çünkü ben daha hiç kilo almadım senin ki de gayet iyi bence birde süt hiç içmiyorum süt ilk hamileliğimde oğluma çok kilo aldırmıştı inşasllah içmeye başlarsam daha iyi olur bebeler.. Sen yine hastanedeymişsin galiba güzelim bayadır girmemiştim şimdi gördüm inşaallah iyisinizdir ikinizde..

Günaydın kızlar bende ddün ayrıntılı ultrason daydim iyi çok şükür ama bebeğim yine ters ilk bebegimde testi bunun sebebi ne olabilir sizce bide kilosu 650 gr olmuş iyi mi sizce
Benimki de ters duruyor cnm. Senin bebis ortada mi? Ben kendimce ters durusunu hala daha kesenin solda ve geride durmasina bagliyorum ama doktora sorucam onu..

insallah tatlim cumlemiz o gunleri gorecegiz riskli gebeliklerde 34 haftayi gordunmu sukur deniyor tatlim insallah sende 38-39 haftalari gorucen kizcenle rabbim saglikla cumlemize nasip etsin insallah... ecmain

Amiiin kuzum, Allah razı olsun, hepimiz inşallah.

Ayyyy oğluşun pek tatlıııı, kırkbin kere maşallah. Çok yakışıklı olacak annesi çoookkk. Tahtları bahtları da güzel olsun inşallah

kızlar bende hiç süt içemiyordum kokusu hep kötü geliyordu, eşim nesquikin çilekli tozunu almış marketten şimdi bardaklarıma yarım tatlı kaşığı ekleyip içiyorum çok güzel kokuyur :) üstelik katkı maddesiz d vitamini çinko ve demir katkısı varmış :) süt içemeyenlere tavsiyemdir :)

ARanızda. Normal hamilelik geçirip ilaç kullanan var mı ben folik asit balık yağı hapı. Ve demir ilacı alıyorum.
Omega 3 ve demir ilacı kullanıyorum.folik asiti 3. Aydan sonra bıraktırdıydı
. Kan tahlili yapılıyor düzenli başka birşeye gerek görmedi ama demir kullanmama ragmen demir kan degerim yine yükselmiyor düşmüş hatta en son tahlilde benim de ordan açığım var sürekli :)

Benim de dusuk kan degerlerim.. decavit kullaniyorum bide iyot ilaci aliyorum 3. Ayda folik asiti ben de biraktim. Dr. Kan ilaci da yazmadi ben de asiri 5 6 gunluk kabizlik sorunlari oluyor .. herseyi deniyorum ama calismiyor.. kayisi yiyorum daha beter gaz yapiyor incir armut yiyorum o da ise yaramiyor bol.bol su tuketiyorum ama yok yok.... kan ilaci daha cok kabiz yapar diye bir sonraki randevuyu bekliyordu.. bakalim bu dr.um ne yapacak.. omega filan hic vermediler bana

Evlat bir başka oluyor kızımı anneannesine bıraktım dünden beri aklımda daha yeni yeni konuşuyor sabah dudağını büküp annem nerde demiş..Dayanamıyorum bende onu ilk defa bıraktım orda da çok eğleniyor biliyorum ben ancak çizgi film açıyorum gezdiremiyorum hiç..sağlıklı olsunlarda

Kan degerlerin düşükse yazması lazım aslında bebegin gelişimi için demir önemli diyor bana , ama benimde bi türlü yükseltemiyoruz .
Santafer kullanıyordum ben o kabızlık yapmadı , şimdi 2gün önce tahlillerim vardı değerlerim daha da düşmüş çıkınca onu degiştirdi başka bi ilaç yazdı kabızlık yapabilir sabahları kayısı ye dedi bide günde iki taneye çıkardı hap ı . Bu yeni verdiği de içtiğim gibi kusturmaya başladı beni , söyledim yine eskiye döndük mecbur .
Yazsın sana sende dene altarnatifleri var sana agır geleni degiştirirsin başka yazar.
En çok demir kırmızı ette var diyor bende et yemeyen biriyim. Birde etin yada demir yapan ürünlerin yanında ayran süt yoğurt tüketme hiçbi etkisi olmuyor o zaman dedi . Artı karadut karaüzüm ve keçiboynuzu pekmezi yememi söyledi . Kara üzüm de çekirdeğinle birlikde çekirdeğini ısırıp agzında kırarak ye bolca dedi 15gün sonra tekrar bakacak yükseltebildikmi biraz diye :) şimdilik bunlara dikkat ediyorum iki gündür

Çirkin bebek yok ya hepsi güzel doğduklarında sadece buruşuk ve kırmızı oluyorlar oda az kendilerine gelip toparlayınca geçiyor ki o halleri bile güzel melekler çünkü günahsız tertemiz
Aynen katiliyorum canim... Bir aydir tuhaf hissediyorum zaten ilk cocugum olacak gunahsiz hayata gulucuklerle bakacak bir bebek dunyaya getiricem Allah nasip ederse.. Onun uzulmesine sebep olurmuyum bir gun o gulumseyen yuzunu soldururmuyum ihtiyaclarini maddi ya da manevi karsilayamazsam diye korku geliyor bazan durup dururken.. Hormon artislari sanirim ya da annelik icguduleri olusmaya basliyor simdiden.. Insallah harika anneler oluruz.. Dogruyu yanlisi duzgun bir sekilde ogreten mutlu sagliki, terbiyeli ve duzgun birer bireyler yetistirecek aileler oluruz meleklerimize

Ben ilk kizimda cok aglardim iyi bir anne olabilir miyim diye bu bebiste endisem yok canim bunlar normal dusunceler zamanla hepsi gecio

Bence de bebek hareketsiz zaten kansizligimdan herhalde.. Kirmizi et tuketiyorum aslinda benim kansizlik sanirim gebe kalmadan once ben 1 senede 20 kilo vermistim diyetisyen esliginde.. Ama bunyem toparlayamadan hamile kaldim.. zaten daha 20. Haftamda verdigim kilolarin yarisini aldim beslenmem yetersiz geldigi icin yeme ihtiyacim vardi sekerim dusuyordu surekli yiyordum bende ... ilk 3 ayida yatarak gecirdim keciboynuzunu bende cok duydum onu deneyecegim muhakkak canim kabizliga gore alternatif ilac onerini de doktoruma yaptirticam canim cok sagol

Amin kuzummm inşallah. Vallahi ben de şu önümüzdeki 10 haftayı atlatsam diye gün sayıyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla, sevinçle, vakitlice alırız bebeklerimizi kucağımıza. Rabbim hepimizin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin, güzel yazgılar yazsın inşallah.

canım neden telaşlısın erken doğum riskin mi var aklına getirme olumlu düşün olumlu olsun herşey

Amiiin kuzum, Allah razı olsun, hepimiz inşallah.

Ayyyy oğluşun pek tatlıııı, kırkbin kere maşallah. Çok yakışıklı olacak annesi çoookkk. Tahtları bahtları da güzel olsun inşallah
amin canim cumlemizin cocuklarinin tahtlari bahtlari kismetleri kaderleri acik olsun insallah .... ecmain

Atlaticaz kuzum korkma sakin hersey cok iyi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…