- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #31.401
Ne demek cnm benim o dedigim tuzlu gargarayi hamilelik boyunca yap cnm ara ara.. curuk ilerlemesin dis etlerin saglam olsun yeni kirik curukler de gelismesin cnm ben yapiyorum duzenli oalrakEda1654 Persefon çok sağolun kışlar cvplrnz için.dişçiye gittim sadece dolguyla kapattı.Gece uykundan uyandran ağrı oldu mu dedi Hayr diyince o zaman çürüğe hiç ellemeyelm sadece kapatalım dedi.ellerde çürük kanal falan cikablr o zaman doktorundn izin gerekir.Şuan bu yeterli gibi konuştu.inşallah çürük içerde ilerlemez.bende yaptrdm çıktım Şuan rahatım.şükür.o zamanda rahattım.Hiç ağrımadı zaten.inşallah hamilelik boyunca bi daha sıkıntı çıkarmaz.
@BegumBB cnmcm ulaştım Aysel hnma.msj yazdım aramayı denedm geri döndü çok şükür.Git yapilcak islemlri söyle ona göre yaptır dedi.basit bişey oldgu için sormama bile gerek kalmadi ilaç falan da vermediler şükür.öyle atlattık.
Sen neler yaptın nasıl geçti kontrol.tosun paşan büyümüş mü :) boyu kilosu kaç olmuş.bende haftaya gitcem bakalım.şeker yüklemesi haftası galiba bişey dedi mi Aysel hnm veya yaptnz mi
Canım benim bende salı günü ayrıntılıya gitti 20+2 de kilosu 380 gr çıktı bana iyi geldi çünkü ben daha hiç kilo almadım senin ki de gayet iyi bence birde süt hiç içmiyorum süt ilk hamileliğimde oğluma çok kilo aldırmıştı inşasllah içmeye başlarsam daha iyi olur bebeler.. Sen yine hastanedeymişsin galiba güzelim bayadır girmemiştim şimdi gördüm inşaallah iyisinizdir ikinizde..Amin canım çok sağol, sen de normal diyince içim rahatladı. Bebek biraz zayıf ona üzüldüm. 360 gr' mış.
Çok sevindim detaylı ultrason sonucunun iyi çıkmasına. İki kızının olacak olması da süper. Kilosu da çok iyi. Kırkbin kere maşallah. Allah nazarlardan saklasın, hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Benimki de ters duruyor cnm. Senin bebis ortada mi? Ben kendimce ters durusunu hala daha kesenin solda ve geride durmasina bagliyorum ama doktora sorucam onu..Günaydın kızlar bende ddün ayrıntılı ultrason daydim iyi çok şükür ama bebeğim yine ters ilk bebegimde testi bunun sebebi ne olabilir sizce bide kilosu 650 gr olmuş iyi mi sizce
insallah tatlim cumlemiz o gunleri gorecegiz riskli gebeliklerde 34 haftayi gordunmu sukur deniyor tatlim insallah sende 38-39 haftalari gorucen kizcenle rabbim saglikla cumlemize nasip etsin insallah... ecmain
Canım benim bende salı günü ayrıntılıya gitti 20+2 de kilosu 380 gr çıktı bana iyi geldi çünkü ben daha hiç kilo almadım senin ki de gayet iyi bence birde süt hiç içmiyorum süt ilk hamileliğimde oğluma çok kilo aldırmıştı inşasllah içmeye başlarsam daha iyi olur bebeler.. Sen yine hastanedeymişsin galiba güzelim bayadır girmemiştim şimdi gördüm inşaallah iyisinizdir ikinizde..
:) benim kizim da 4 d de cirkin gozuktu bize gidili midiliYa kizlar benim oglum cok cirkinbabasi da oyle diyo cirkin bu yaa diyo
Omega 3 ve demir ilacı kullanıyorum.folik asiti 3. Aydan sonra bıraktırdıydıARanızda. Normal hamilelik geçirip ilaç kullanan var mı ben folik asit balık yağı hapı. Ve demir ilacı alıyorum.
Esimin dedigi gibi olmamis bu bebeler daha buyuycekler:) benim kizim da 4 d de cirkin gozuktu bize gidili midilitosur tosur da uyuyordu Allah cirkin bahti versin guzellesirler herhalde zamanla
Benim de dusuk kan degerlerim.. decavit kullaniyorum bide iyot ilaci aliyorum 3. Ayda folik asiti ben de biraktim. Dr. Kan ilaci da yazmadi ben de asiri 5 6 gunluk kabizlik sorunlari oluyor .. herseyi deniyorum ama calismiyor.. kayisi yiyorum daha beter gaz yapiyor incir armut yiyorum o da ise yaramiyor bol.bol su tuketiyorum ama yok yok.... kan ilaci daha cok kabiz yapar diye bir sonraki randevuyu bekliyordu.. bakalim bu dr.um ne yapacak.. omega filan hic vermediler banaOmega 3 ve demir ilacı kullanıyorum.folik asiti 3. Aydan sonra bıraktırdıydı
. Kan tahlili yapılıyor düzenli başka birşeye gerek görmedi ama demir kullanmama ragmen demir kan degerim yine yükselmiyor düşmüş hatta en son tahlilde benim de ordan açığım var sürekli :)
Kan degerlerin düşükse yazması lazım aslında bebegin gelişimi için demir önemli diyor bana , ama benimde bi türlü yükseltemiyoruz .Benim de dusuk kan degerlerim.. decavit kullaniyorum bide iyot ilaci aliyorum 3. Ayda folik asiti ben de biraktim. Dr. Kan ilaci da yazmadi ben de asiri 5 6 gunluk kabizlik sorunlari oluyor .. herseyi deniyorum ama calismiyor.. kayisi yiyorum daha beter gaz yapiyor incir armut yiyorum o da ise yaramiyor bol.bol su tuketiyorum ama yok yok.... kan ilaci daha cok kabiz yapar diye bir sonraki randevuyu bekliyordu.. bakalim bu dr.um ne yapacak.. omega filan hic vermediler bana
Aynen katiliyorum canim... Bir aydir tuhaf hissediyorum zaten ilk cocugum olacak gunahsiz hayata gulucuklerle bakacak bir bebek dunyaya getiricem Allah nasip ederse.. Onun uzulmesine sebep olurmuyum bir gun o gulumseyen yuzunu soldururmuyum ihtiyaclarini maddi ya da manevi karsilayamazsam diye korku geliyor bazan durup dururken.. Hormon artislari sanirim ya da annelik icguduleri olusmaya basliyor simdiden.. Insallah harika anneler oluruz.. Dogruyu yanlisi duzgun bir sekilde ogreten mutlu sagliki, terbiyeli ve duzgun birer bireyler yetistirecek aileler oluruz meleklerimizeÇirkin bebek yok ya hepsi güzeldoğduklarında sadece buruşuk ve kırmızı oluyorlar oda az kendilerine gelip toparlayınca geçiyor ki o halleri bile güzel melekler çünkü günahsız tertemiz
Evettt canimmm yerim onlariÇirkin bebek yok ya hepsi güzeldoğduklarında sadece buruşuk ve kırmızı oluyorlar oda az kendilerine gelip toparlayınca geçiyor ki o halleri bile güzel melekler çünkü günahsız tertemiz
Ben ilk kizimda cok aglardim iyi bir anne olabilir miyim diye bu bebiste endisem yok canim bunlar normal dusunceler zamanla hepsi gecioAynen katiliyorum canim... Bir aydir tuhaf hissediyorum zaten ilk cocugum olacak gunahsiz hayata gulucuklerle bakacak bir bebek dunyaya getiricem Allah nasip ederse.. Onun uzulmesine sebep olurmuyum bir gun o gulumseyen yuzunu soldururmuyum ihtiyaclarini maddi ya da manevi karsilayamazsam diye korku geliyor bazan durup dururken.. Hormon artislari sanirim ya da annelik icguduleri olusmaya basliyor simdiden.. Insallah harika anneler oluruz.. Dogruyu yanlisi duzgun bir sekilde ogreten mutlu sagliki, terbiyeli ve duzgun birer bireyler yetistirecek aileler oluruz meleklerimize
Bence de bebek hareketsiz zaten kansizligimdan herhalde..Kan degerlerin düşükse yazması lazım aslında bebegin gelişimi için demir önemli diyor bana , ama benimde bi türlü yükseltemiyoruz .
Santafer kullanıyordum ben o kabızlık yapmadı , şimdi 2gün önce tahlillerim vardı değerlerim daha da düşmüş çıkınca onu degiştirdi başka bi ilaç yazdı kabızlık yapabilir sabahları kayısı ye dedi bide günde iki taneye çıkardı hap ı . Bu yeni verdiği de içtiğim gibi kusturmaya başladı beni , söyledim yine eskiye döndük mecbur .
Yazsın sana sende dene altarnatifleri var sana agır geleni degiştirirsin başka yazar.
En çok demir kırmızı ette var diyor bende et yemeyen biriyim. Birde etin yada demir yapan ürünlerin yanında ayran süt yoğurt tüketme hiçbi etkisi olmuyor o zaman dedi . Artı karadut karaüzüm ve keçiboynuzu pekmezi yememi söyledi . Kara üzüm de çekirdeğinle birlikde çekirdeğini ısırıp agzında kırarak ye bolca dedi 15gün sonra tekrar bakacak yükseltebildikmi biraz diye :) şimdilik bunlara dikkat ediyorum iki gündür
Nilke 30.haftaya geldinmi korkma canim.zaten o zmna kadar ciger gelistirici igneni atarlar.ben korkmuyorum kizim 34 de dogdu hemen kucagima aldim.Allahin izniyle sagsalim kucagimizda goruruz insallah.Allah hayirlisini nasip etsin hakkimizda.
canım neden telaşlısın erken doğum riskin mi var aklına getirme olumlu düşün olumlu olsun herşeyAmin kuzummm inşallah. Vallahi ben de şu önümüzdeki 10 haftayı atlatsam diye gün sayıyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla, sevinçle, vakitlice alırız bebeklerimizi kucağımıza. Rabbim hepimizin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin, güzel yazgılar yazsın inşallah.
amin canim cumlemizin cocuklarinin tahtlari bahtlari kismetleri kaderleri acik olsun insallah .... ecmainAmiiin kuzum, Allah razı olsun, hepimiz inşallah.
Ayyyy oğluşun pek tatlıııı, kırkbin kere maşallah. Çok yakışıklı olacak annesi çoookkk. Tahtları bahtları da güzel olsun inşallah
Atlaticaz kuzum korkma sakin hersey cok iyi olcakAmin kuzummm inşallah. Vallahi ben de şu önümüzdeki 10 haftayı atlatsam diye gün sayıyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla, sevinçle, vakitlice alırız bebeklerimizi kucağımıza. Rabbim hepimizin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin, güzel yazgılar yazsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?