- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #31.421
Dengeli beslenmemekden zaten oluyor sanırım bende dediğim gibi et yemeyen biriyim hep vardı kansızlık şimdi bebekde kullandıgı için daha önemli .Bence de bebek hareketsiz zaten kansizligimdan herhalde..Kirmizi et tuketiyorum aslinda benim kansizlik sanirim gebe kalmadan once ben 1 senede 20 kilo vermistim diyetisyen esliginde.. Ama bunyem toparlayamadan hamile kaldim.. zaten daha 20. Haftamda verdigim kilolarin yarisini aldim beslenmem yetersiz geldigi icin yeme ihtiyacim vardi sekerim dusuyordu surekli yiyordum bende ... ilk 3 ayida yatarak gecirdim keciboynuzunu bende cok duydum onu deneyecegim muhakkak canim kabizliga gore alternatif ilac onerini de doktoruma yaptirticam canim cok sagol
Dengeli beslenmemekden zaten oluyor sanırım bende dediğim gibi et yemeyen biriyim hep vardı kansızlık şimdi bebekde kullandıgı için daha önemli .
Seninde ilaç takviyesi alman lazım sanırım doktorun yönlendirir bidahaki kontroldeyediklerimizede biraz daha dikkat edecez tabi bide :)
Ben çay çok seviyorum "çayı kahveyi tamamen yasaklamıyorum ama yemeklerden 2 saat sonra içebilirsin ancak " dedi . Kahvede günde bir tane sadece . Zaten kahve sevmiyorumda çaycıyım :)))
canım bu araba 3 renk üretilmiş. siyah kırmızı ve sarıne kadara aldın canım nerden aldın bende böyle bişey istiyorum ama fiyatlara bu hafta sonu eşimle baktıkta çok uçuk en ucuz 2.000 tlden başlıyor travel setler..
:))seninki baya uykucu olacak.bnmki de 4d de çok crkin eşim korktu bi garip diyor bn sana yaptrma dedm diyor; )foto da garip çıktı ama bn orda gordm çok tatliydi:) benim kizim da 4 d de cirkin gozuktu bize gidili midilitosur tosur da uyuyordu Allah cirkin bahti versin guzellesirler herhalde zamanla
Cnm bnm bi arkdsin büyük kızı çok hanim çok ağır bi kız o da hc hareket etmz ms karnina vurur ms arkds.diğer kzii da erkek gbi çok hareketli o karnmda da öyleydi diyor.çok hanim bi kzin olacak senin de:)Bence de bebek hareketsiz zaten kansizligimdan herhalde..Kirmizi et tuketiyorum aslinda benim kansizlik sanirim gebe kalmadan once ben 1 senede 20 kilo vermistim diyetisyen esliginde.. Ama bunyem toparlayamadan hamile kaldim.. zaten daha 20. Haftamda verdigim kilolarin yarisini aldim beslenmem yetersiz geldigi icin yeme ihtiyacim vardi sekerim dusuyordu surekli yiyordum bende ... ilk 3 ayida yatarak gecirdim keciboynuzunu bende cok duydum onu deneyecegim muhakkak canim kabizliga gore alternatif ilac onerini de doktoruma yaptirticam canim cok sagol
doğru hiç farkında değilim onunProfil fotoğrafından belli :):)
Kan ilacı ishal yapıyor canım yan etkisi bu zatenBenim de dusuk kan degerlerim.. decavit kullaniyorum bide iyot ilaci aliyorum 3. Ayda folik asiti ben de biraktim. Dr. Kan ilaci da yazmadi ben de asiri 5 6 gunluk kabizlik sorunlari oluyor .. herseyi deniyorum ama calismiyor.. kayisi yiyorum daha beter gaz yapiyor incir armut yiyorum o da ise yaramiyor bol.bol su tuketiyorum ama yok yok.... kan ilaci daha cok kabiz yapar diye bir sonraki randevuyu bekliyordu.. bakalim bu dr.um ne yapacak.. omega filan hic vermediler bana
Benim bi kola takintim vardi onuda haftada bir iciyorum kahvede haftada bir cay icmiyorum Allahtan yok oyle aliskanligim hep suya talimDengeli beslenmemekden zaten oluyor sanırım bende dediğim gibi et yemeyen biriyim hep vardı kansızlık şimdi bebekde kullandıgı için daha önemli .
Seninde ilaç takviyesi alman lazım sanırım doktorun yönlendirir bidahaki kontroldeyediklerimizede biraz daha dikkat edecez tabi bide :)
Ben çay çok seviyorum "çayı kahveyi tamamen yasaklamıyorum ama yemeklerden 2 saat sonra içebilirsin ancak " dedi . Kahvede günde bir tane sadece . Zaten kahve sevmiyorumda çaycıyım :)))
:))seninki baya uykucu olacak.bnmki de 4d de çok crkin eşim korktu bi garip diyor bn sana yaptrma dedm diyor; )foto da garip çıktı ama bn orda gordm çok tatliydi
Ayyy hadi insallah cnmCnm bnm bi arkdsin büyük kızı çok hanim çok ağır bi kız o da hc hareket etmz ms karnina vurur ms arkds.diğer kzii da erkek gbi çok hareketli o karnmda da öyleydi diyor.çok hanim bi kzin olacak senin de:)
Canım benim bende salı günü ayrıntılıya gitti 20+2 de kilosu 380 gr çıktı bana iyi geldi çünkü ben daha hiç kilo almadım senin ki de gayet iyi bence birde süt hiç içmiyorum süt ilk hamileliğimde oğluma çok kilo aldırmıştı inşasllah içmeye başlarsam daha iyi olur bebeler.. Sen yine hastanedeymişsin galiba güzelim bayadır girmemiştim şimdi gördüm inşaallah iyisinizdir ikinizde..
Bende 2012 mayıs annesiyim facetede grubumuz var watsaptada hala yazisiyoruz. Nurdan takipte zor oluyor aslindaİlk kızıma hamileyken mayıs annelerinde yazışıyorduk doğum yaptıktan bir süre sonra kimse yazmamaya başladı burası da öyle olacak diye korkuyorum arkadaşlığımızı kesmeyelim kızlar istagramdan whatsuptsn yazışalım olmazsa
Kizlar Araba terchlerinizde çift yönlü ve yengesinin aşağıya kadar kapanmasına dikkat edin. Kullanmadan anlamıyor insan. Tente inmeyip birde tek yön oldumu güneşte çok sıkıntı oluyor. 4 yıl önce 800 liraya almıştım bayb 2 go sırf bu sebepten kullanamadı 100 liraya bi baston aldım tentesi inen öyle idare ettikcanım bu araba 3 renk üretilmiş. siyah kırmızı ve sarı
ben ztn siyah yada gri renk istiyordum en basından beri.
cinsiyet belirleyici olmasın diye. şimdi bebegim kız ama ikinci bebeği de istiyorum belki erkek nasip olur diye :)
1500 tl dediler. ama bayramda kampanya varmış 1100 tl ye düşmüştü ve teshir ürünün dısında kolide sadece 1 ürün vardı onu da ben aldım :):) biraz pazarlıkla 1000 tl ye geldi.
http://www.kraftbaby.com/tr-TR/category/20/urunler/1321/cruz-travel-sistem-bebek-arabasi-.aspx
bu modeli çok begendim çok içime sinerek aldım tüm parçaları çok kolay takılıp çıkabiliyor. saglam ve dönüşleri de çok güzel. tavsiye ederim canım. 2 yılda garantisi varmış bebiş dogunca bir ara gel o zamn imzalarız dediler :)
Masallah Allah saglikli uzun omurler nasip etsin insallah.Kizlar herkese selamlar bikac gundur giremedim eltim dogum yapti ayin 11 inde hastaneye gidip geldik falan giremedim birde misafirim geldi.cok tatli bir kizimiz oldu masallah 3 kilo 480 gr dogdu 40+2 de darisi bize ins
Dun gittim doktora igne verdi canim kasilmalarim icin.baska bir sikintimiz yok cok sukur.gonulll sen naptin ayni gunlerdeyfi sanki ayrintilimiz kasilmalarina ne dedi doktorun ben de sordum nasil olunca endiselenmeliyim diye 1 saat icinde 10 15 defa olursa endiselenilmeli dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?