bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canımmmm benim için en büyük moral kaynaklarındansın. Neler yaşamış, neler hissetmiş olabileceğini şimdi çok daha iyi anlıyorum. Rabbim seni evlatlarından yana hep güldürsün inşallah. Bebeklerimizi sağlıkla, uzun ömürleriyle bize bağışlasın Allahım, bize merhamet etsin.

Dengeli beslenmemekden zaten oluyor sanırım bende dediğim gibi et yemeyen biriyim hep vardı kansızlık şimdi bebekde kullandıgı için daha önemli .
Seninde ilaç takviyesi alman lazım sanırım doktorun yönlendirir bidahaki kontrolde yediklerimizede biraz daha dikkat edecez tabi bide :)
Ben çay çok seviyorum "çayı kahveyi tamamen yasaklamıyorum ama yemeklerden 2 saat sonra içebilirsin ancak " dedi . Kahvede günde bir tane sadece . Zaten kahve sevmiyorumda çaycıyım :)))

Profil fotoğrafından belli :):)

ne kadara aldın canım nerden aldın bende böyle bişey istiyorum ama fiyatlara bu hafta sonu eşimle baktıkta çok uçuk en ucuz 2.000 tlden başlıyor travel setler..
canım bu araba 3 renk üretilmiş. siyah kırmızı ve sarı
ben ztn siyah yada gri renk istiyordum en basından beri.
cinsiyet belirleyici olmasın diye. şimdi bebegim kız ama ikinci bebeği de istiyorum belki erkek nasip olur diye :)

1500 tl dediler. ama bayramda kampanya varmış 1100 tl ye düşmüştü ve teshir ürünün dısında kolide sadece 1 ürün vardı onu da ben aldım :):) biraz pazarlıkla 1000 tl ye geldi.

http://www.kraftbaby.com/tr-TR/category/20/urunler/1321/cruz-travel-sistem-bebek-arabasi-.aspx

bu modeli çok begendim çok içime sinerek aldım tüm parçaları çok kolay takılıp çıkabiliyor. saglam ve dönüşleri de çok güzel. tavsiye ederim canım. 2 yılda garantisi varmış bebiş dogunca bir ara gel o zamn imzalarız dediler :)

:) benim kizim da 4 d de cirkin gozuktu bize gidili midili tosur tosur da uyuyordu Allah cirkin bahti versin guzellesirler herhalde zamanla
:))seninki baya uykucu olacak.bnmki de 4d de çok crkin eşim korktu bi garip diyor bn sana yaptrma dedm diyor; )foto da garip çıktı ama bn orda gordm çok tatliydi

Cnm bnm bi arkdsin büyük kızı çok hanim çok ağır bi kız o da hc hareket etmz ms karnina vurur ms arkds.diğer kzii da erkek gbi çok hareketli o karnmda da öyleydi diyor.çok hanim bi kzin olacak senin de:)

Kan ilacı ishal yapıyor canım yan etkisi bu zaten

Benim bi kola takintim vardi onuda haftada bir iciyorum kahvede haftada bir cay icmiyorum Allahtan yok oyle aliskanligim hep suya talimben diyetteyken de dengeli besleniyordum spor yapiyordum ama dusuk kalori aliyordum kilo vermek icin yoksa cevizim bademim gunde bir porsiyon meyvem iki porsiyon etim bol sebze yogurt ve salatam vardi... Myomda var bende o da kansizlik yapiyor gerci Aynen dedigin gibi canim tabi simdi daha cok ve dengeli yemeye ihtiyacimiz var bakalim doktorum yazmazsa yazdiricam cnm ben de kan ilaci degerler dusuk cunku kan hucrelerim az hemoglobin dusuk..
:))seninki baya uykucu olacak.bnmki de 4d de çok crkin eşim korktu bi garip diyor bn sana yaptrma dedm diyor; )foto da garip çıktı ama bn orda gordm çok tatliydi
4 d goruntu kalitesinden sanirim bide daha tam olculerinde degil ya bebisler :) benimki de bir.muddet konusamadi gordukten sonra

Cnm bnm bi arkdsin büyük kızı çok hanim çok ağır bi kız o da hc hareket etmz ms karnina vurur ms arkds.diğer kzii da erkek gbi çok hareketli o karnmda da öyleydi diyor.çok hanim bi kzin olacak senin de:)
Ayyy hadi insallah cnm agir basli akilli olur insallah Zaten bir basima bakicam anlasildi. Demin annem aradi moralimi bozdu.. basta saka saniyordum ama ciddi ciddi doguma istanbula gelmeyi dusunuyor.. hatta bana kendini ona gore ayarlasaydin bile dedi.. kardesim bayramdan sonra izine gelcekmis tatile sonra da geleni gideni olurmus... zaten haberi ogrendi mayis basinda gitti bir yardimini gormedim insan maneviyat ariyor iste bazan ozellikle de annesindenAllah herkesin gonlune gore versin bebislerini

Son düzenleme:

Çok sağol kuzum, taburcu olmak üzereyiz. O zaman artık sen de ben de süt içelim. En azından light süt. Onun tadı su gibi ve kalsiyumu yüksek

Bende 2012 mayıs annesiyim facetede grubumuz var watsaptada hala yazisiyoruz. Nurdan takipte zor oluyor aslinda

Kizlar Araba terchlerinizde çift yönlü ve yengesinin aşağıya kadar kapanmasına dikkat edin. Kullanmadan anlamıyor insan. Tente inmeyip birde tek yön oldumu güneşte çok sıkıntı oluyor. 4 yıl önce 800 liraya almıştım bayb 2 go sırf bu sebepten kullanamadı 100 liraya bi baston aldım tentesi inen öyle idare ettik

gonulll sen naptin ayni gunlerdeyfi sanki ayrintilimiz kasilmalarina ne dedi doktorun ben de sordum nasil olunca endiselenmeliyim diye 1 saat icinde 10 15 defa olursa endiselenilmeli dedi
Dun gittim doktora igne verdi canim kasilmalarim icin.baska bir sikintimiz yok cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…