bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende sali gunu ayrintiliya gittim 22+0 da 484 gr dedi boyunu unuttum sormaya bilmiyorum zayif mi baska Allaha sukur bir problemimiz yok eli hep yuzundeydi doktor ugrasti jir turlu almadi elini yuzunden cici kizim
Canim benimde 21-5 de 470 grdi.seninki gayet iyi kilosu.fl dye yazan rakam varmi.varsa 7 ile carp boyunu bulursun.

Cok saol cnm rahatladim birazda olsa sen nasil oldunn

Bu markayı e bebek te bulabilir miyim o zaman canım?? Eğer öyleyse antebe döndüğümde hemen mağazada da bi bakiyim.. Şu an Tekirdağdayım burda e bebek mağazası yok.. Çok teşekkür ediyorum cevabın için de :)

Kızlar bu arada e-bebekte bugün indirim başlamıştı chicco ürünleri %50indirime girmiş ilgilenirseniz bi bakın ben 10lu hastane çıkışını 85liraya aldım mesela.. Çok tatlı şeyler var 9aylık yeleğe kadar aldım ben :)) daha kızım olucak olsa kendimi nasıl tutardım o cicili bicili şeylerde hiç bilmiyorum

Dikkat et cnm.çalışırken daha çok suya ihtiyacn olur zaten.bende bil oil kullaniorm.gerilince suruorm yumusatio rahatlatio.İnşallah sıkıntı yaşamayız.Bu arada bi arkadasm son aylarında suyu azaldığı için çok fazla su içmiş doktoru öyle söylemiş.su çok içince acayip gerildim o dönemde çatladım dedi.Daha çok dikkat et sende.

KIZLAR AYAKLARIM BALON GİBİ ŞİŞİYOR NAPICAM BÖYLE BOL SUDA İÇİYORUM BİR TEK AYAKLARIM ŞİŞİYO BİRDE MİĞDEM ÇOK FENA BU ARA HEM YANI HEM BULANIYO İLK ÜÇ AYA GERİ DÖNDÜM SANKİ

Ne demek cnm benim o dedigim tuzlu gargarayi hamilelik boyunca yap cnm ara ara.. curuk ilerlemesin dis etlerin saglam olsun yeni kirik curukler de gelismesin cnm ben yapiyorum duzenli oalrak

Evet cnm benm de dua etlerim hassasms.diş etleri için önerdi bana da.İnşallah hasarsiz atlatirz :)

şimdi baktım da canım güzelmiş hakkaten ben de daha önce gonulll ün söylediği bi set vardı kendi çocuklarında da kullanmış ona bakmıştım o biraz daha pahalıydı çok çok da kapsamlıydı gerçi.. offf çok karışık işler en son sarıcam battaniyeye götürücem her yere atıyo kafam

Ne kadar güzel bir dua. Amiiinnnnn kuzum yürekten amiiinnn

gonulll canım sana yazmıştım cevap olarak ama belli olmamış

:))seninki baya uykucu olacak.bnmki de 4d de çok crkin eşim korktu bi garip diyor bn sana yaptrma dedm diyor; )foto da garip çıktı ama bn orda gordm çok tatliydi
yaa bi de bu yavruların bi garip çıkma durumları var fotoda ben whatsapptan aileye gönderiyorum bazen de büyük abim gönderme kızım korkuyoruz çocuktan şimdiden diyo deli

canım demir ilacı olarak gyno ferro mu nedir onu denedin mi hiç?? ben hamileliğim dahil hemen hemen hiç kabızxlık yaşamadım beni de hafiften ishal yaptı tam tersi dertten muzdaribim yani ama burda kabızlık yaşıyan bi çok arkadaşın o ilacı kullanınca normale döndüğünü okumuştum

Ben hastane cikisi alip almamakta soru isaretlerim.var.
Gorevli arkadasa sordum kis sezonu eylul ekimde gelir kumaslari dha kalin olur dedi
. Bakip bakip almiyorum.oyuzden..

Cok saol cnm rahatladim birazda olsa sen nasil oldunn

Daha iyiyim canım, hastaneden çıktık çok şükür. Ben kabızlık için Duphalac kullanıyorum ama hiç faydası olmuyor. Libalaks verdi doktor artı olarak. İlaç tavsiye etmem hiç, ama kabızlık tehlikeli olduğu için söylemeden geçemedim. Asla ıkınma canım. Baktın çıkamayacak gibisin bu Libalaksı kullan. Bebeklere de veriliyormuş.

Yok cnm hic kan ilaci kullanmadim henuz kabiz yapar diye de vermediler gyno ferro soriim onu doktora cok sagol cnm.
Cts ayrintilim.var salida yeni doktora gidicem hayirlisi ile bakalim ona derim bu ilaci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…