bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gecmis olsun canim oyle yorma kendini hemen dinlen canim bol bol
Dufalac bende de ise yaramazdi gebe olmadan once de bu sorunum.oldugu icin gastroentroloji doktorlari yaziyordu hep asiri sekerli bir tadi var sadecee gaz ve bulanti yapiyordu bende de yazarlarsa zaten istemem o ilaci.. Kesinlikle sana katiliyor ben de tavsiye etmiyorum hic lieraci bilmiyorum..

kız deme öyle yavruya yaaa bak şimdi yıllar sonra bu yazdığını gönderirim kızına bir dost notuyla
o 4d de beni cekseler hepten patates gibi cikardim herhalde goruntu kalitesimdenmidir nedir duzgun goruntu vermiyordu zaten ajda pekkani koysalar o da cirkin cikardi orda hahaha guldum cok yorumuna Masum masum uyudugunu anladim sadece o da guzel bir duygu

İyi sen güzel besleniyor muşun :)) ilaç takviyesiylede sıkıntı kalmaz

Günaydın kızlar bende ddün ayrıntılı ultrason daydim iyi çok şükür ama bebeğim yine ters ilk bebegimde testi bunun sebebi ne olabilir sizce bide kilosu 650 gr olmuş iyi mi sizce
canım öncelikle maşallah çok anlamam ama kilosu oldukça iyi geldi bana bizimki 20+0 da 325 gr dı.. ters durmasından kasıt başının aşağıda olması mı eğer öyleyse benimki de ayrıntılıda öyle çıkmıştı ben telaşlandım biraz bu niye şimdiden böyle doğuma yakın öyle olmuyo muydu diye yok o döner sürekli normal demişti dr..

zaten biz anneyiz her halleri sevimli geliyo da babalar dahil çevredeki herkesin yüzündeki o ifade çok komik oluyo ya bi bakış önce ,çocuğun kıçını başını ayırt edememe ,sonra bi sessizlik ve ardından gelen hııı maşallah sesi

Bende 2012 mayıs annesiyim facetede grubumuz var watsaptada hala yazisiyoruz. Nurdan takipte zor oluyor aslinda
ben 2014 mayıs annesıyım bızım topıkte de bulusmalar falan oluyordu ama ben gıdemedım hıc whatsuptanda haberım yok hıc. topıktekı arkadaslarımı da merak edıyorum

Ayyy lierac yazmisim libalaksi duymadim ise yaradimi sende yeni mi kullanacaksin cnm?

öncelikle gözün aydın canım günlük hayatına devam edebilmen çok güzel.. su olayına da hiç kafanı takma bir ay kadar önce benzer bi durum yaşadım dr un ve burdAKİ arkadaşların söylediği gibi su miktarını artırınca hiç bi sıkıntı kalmadı ben 3 lt civarı içiyorum şu an ama tabi içmemiz gereken su miktarı kilo durumumuza göre filan değişiklik gösterebiliyomuş

Biz alistik tabi gidegele neresi neresi biliyoruz artik.. Eskilerde ultrason zaten yokmus bilmezler ben daha gostermedim etrafimdakilere de bi annemler esimin ailesi gordu whatsuptan atiyoruz onlara her doktor sonrasi goruntuleri.
Kayinvalidem cok merakli surekli istiyor bu hafta yok desem.bozuluyor gibi oluyor sesi

ben bunu bi kere babama yaptım ay adamın yaptığı yoruma bak görmemişin oğlu olmuş çekmiş şeyini koparmışa dönmesin olay kızım herkese göndermeyin öyle dedi güldü bi de baktı ben mahkeme duvarı gibiyim hemen çevir kazı yanmasın tabii yok efendim nazar değermiş de falan yazık yani babama bile cırladım :) bi sonraki ultrason videosunu da göndermedim aklı başına geldi

Olsun cnm bnm kiler de hep uzaktalar napalım bzm de boyle dogumdan bi kaç gün önce gelir bnm annm de hrhlde.o eksiği eşimle kapatmaya çalışıyorum kapatıyorum da sanki smdilik ama bebek olunca illa ki anneler lazm

yaa bi de bu yavruların bi garip çıkma durumları var fotoda ben whatsapptan aileye gönderiyorum bazen de büyük abim gönderme kızım korkuyoruz çocuktan şimdiden diyo deli
:):) bnm eşim baya korktu doktor net yakalayamams.muayenede bn daha iyi gordm bi daha brlkte gdrz dedim artık. O kdr korkms ki gece bebeği rüyada gorMuş. Çok tatliydi oğlum diyo anca o zmn rahatladi:)

Bn de gynoferon kullanyrm ictigim gbi tuvalete gdyrm kabızlık yapmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…