bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ben 2014 mayıs annesıyım bızım topıkte de bulusmalar falan oluyordu ama ben gıdemedım hıc whatsuptanda haberım yok hıc. topıktekı arkadaslarımı da merak edıyorum
Facetede ekli herkes ayrıca face grubu var birde whatsap bursa da olanlarla gorusebildik. 4 yıldır sürekli sohbet halinde olunca diğerleriyle yuzyuze gorusemesekte sanki hep birbirimizi tanıyor gibiyiz. İnş burasıda öyle devam eder

Valla bende gondermiorum da annem uzun tatilde merak etti diye gondermistim bikere bidaha da gondermem zaten niyeti yokmus gelmeye.. kayinvalidem de doktora gidicegim gunleri hesaplayip her doktor sonrasi arayip goruntu istiyor yapacak bisey yok

Maşallah o Zaman Canım size Allah dostluğunuzu bozmasın burda olursa whatsup face grubu beni de eklerseniz çok sevinirim

Ikinma bi problemiki ayy ben ilk aylarda duser fln diye ikinmiyodum ama artik buyudugu icin ikiniyorum söylemesi ayip benim uzun zamndır kabizlik problemim var magnesie calcinee kullanmaya basladim dun cok zorlanirsam alirim

Kizlar herkese selamlar bikac gundur giremedim eltim dogum yapti ayin 11 inde hastaneye gidip geldik falan giremedim birde misafirim geldi.cok tatli bir kizimiz oldu masallah 3 kilo 480 gr dogdu 40+2 de darisi bize ins

Bende sali gunu ayrintiliya gittim 22+0 da 484 gr dedi boyunu unuttum sormaya bilmiyorum zayif mi baska Allaha sukur bir problemimiz yok eli hep yuzundeydi doktor ugrasti jir turlu almadi elini yuzunden cici kizim
canim massalah kizcene 22+0 da guzel 484 grm massalah canim yeni bebegede hayirli olsun cok iyi dogmus saglikla buyutsunler prensesi bahti acik olsun insallah

Merhaba kizlar eltim geldi bugun sagolsun yarini dusunmeye firsatim olmadi oturduk sohbet ettik bakalim yarin ne olcak ogluma aldigim babynest de geldi cok tatli ada hemen icine yatti kaldirdm simdi baktim ada kirleticek
Gule gule kullansin deniz pasa annesi :))

Kizlar trhc testim sonuclari iyi cikti sukur rabbime kizcelerimde buyumus teyzeleri 23+3 olan 581 grm boy 32 cm 23+1 olan 561grm boy 29.91 cm sukur sagliklilar kalp atislari beyin heryeri incelendi yine 3 haftaya seker olcumu yapilacak 26+3 olucagiz simdilik bizden bu kadar canlar

Oyyy masallah onlara severim onlari ben tatlilarimmm

Maşallah prenseslere çok güzel haber verdin.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

Bende.bugun 23+3um canim bana bugun yaptirdi seker yuklemesini erken mi yaptirdi ki

Gozun aydin cnm cook guzel ins sonuna kadar boyle devam eder

Merhaba kizlar eltim geldi bugun sagolsun yarini dusunmeye firsatim olmadi oturduk sohbet ettik bakalim yarin ne olcak ogluma aldigim babynest de geldi cok tatli ada hemen icine yatti kaldirdm simdi baktim ada kirleticek

Ayy bende cok seviyorum yavrularimiz yumuk yumuk uyusun oynasin icinde Aciktaysa bi bakabilirmiyimm merak ettim bende yaptriyorum anneme renk konusunda kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…