bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ne kde güzel. Heyecanlaniyor olmaları. Benim.Annem kontrol günümü saatimi hep takip eder hep.gelmek te ister. Goturwmesigimiz zaman muane saatin yarım saat snra mutlaka arar. Kaynanam hiç arayıp sormaz . Ne doktor sonrası. Ne.de.günlük te. Nasılsın diye aramaz hiç. Halbuki ki onun da ilk torunu olacak. Ama pek.umursamiyor. ilk zamanlarda baya üzülüyordm ama şimdilerde de pek takmiyorm

masallah kilolari boymari cok iyi bende bugun 23 +3 um 493 gr 28 cm 2 haftaya seker testi yapalim dedi doktorum ama kararsizim ben

Masallah canim kuzularina darisi bize ins sag saglim kucagimiza aliriz yavrularimizi

Benimde tam tersi cnm durumlar kayinvalideminde anneminde ilk torunu olacak kayinvalidem surekli tepemde herseye karisiyor cok hevesli cok merakli diye de kirmak istemiyorum hic.. oz annem de bir okadar umursamaz mayista 3 ayimiz dolunca soyledik bi terslik olursa uzulmesinler diye. Benimki ogrenir ogrenmez tatile gitti donmeye niyeti yokmus ekim sonunda gelirim anca diyor..

Iste buda denizimin babynest i kizlar bobregim tuttu yine cildircam uyutmuyo gecelerri nolur dua edin kurtarsin dr yarin beni
Haberini bekliyoruz cnm benim de ayni 1 haftadir ara ara sizim.oluyor ama uykumdan uyandiran o siddetli sancilarim yok insallah tekrarlamaz diyorum ama buara sirkeleyerwk yiyorum cnm herseyi meyveyi bile sirke ile yikiyorum sonra sudan geciriyorum... bide 3litreyi gecmiyin diyordum su cok iciyorum diye.. simdi geciyorum ama dikmiyorum biseferde yavas yavas icmeye basladim.
Bilmiyorum ise yaradigindan mi 2 ay sonra tekrar bakildiginda anlicaz biraz daha buyume varmi yokmu diye. Belki sende de ise yarar canim? Dr.una sor istersen bunu da?

Tmm canim sorarim yarin dr ne diycek bilmiorum sadece cok korkuyorum

Kırkbin kere maşallah kuzum prenseslerine. Allah sağlıkla bağışlasın inşallah

Maşallah güzel kızlarına Rabbim nazarlardan korusun sağlıkla büyüsünler inşallah

Gozun aydin cnm cook guzel ins sonuna kadar boyle devam eder
Amin insallah cumlemize amin canim
masallah kilolari boymari cok iyi bende bugun 23 +3 um 493 gr 28 cm 2 haftaya seker testi yapalim dedi doktorum ama kararsizim ben
Sanada massalah canim seker yuklemesi yaptir canim en azindan ogrenirsin seker bebislere zarar verebilirmis onlemini aliriz en azindan diyet filanla insallahda yuksek cikmaz zaten 50 mg ile yapiliyormus bir bardak kola ictigini dusun tatlim senin tercihin tabiki
Masallah canim kuzularina darisi bize ins sag saglim kucagimiza aliriz yavrularimizi
amin insallah cumlemize amin canim

Kırkbin kere maşallah kuzum prenseslerine. Allah sağlıkla bağışlasın inşallah
amin canim insallah cumlemize saglikla bagislasin insallah

Maşallah güzel kızlarına Rabbim nazarlardan korusun sağlıkla büyüsünler inşallah
amin canim cumlemizinki saglikla buyusun allahim korusun insallah canim

Masallah kizlarina.ikiz olmalarina ragmen kilolari gayet iyi.sonuclarinda temiz cikmis cok sukur gozun aydin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…