bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ikra meyra cnm maşallah kızlarına gayet kilo ve boyları çok iyi bana da doktor şeker yüklemesini 24 ile 28 hafta arasında yapılacak Dedi.
Allah razi olsun canim benim 24-28 evet dogru sonuc veriyormus canim birde onu saglikla atlatiriz insallah

gozunaydin canim kaidelerine de masallahhh bende yarin gidecem 24+2oluyorum şeker yüklemesi yapılır büyük ihtimalle

gozunaydin canim kaidelerine de masallahhh bende yarin gidecem 24+2oluyorum şeker yüklemesi yapılır büyük ihtimalle
Evet seker yuklemesi basliyor canim 24 -28 hafta arasi insallah sorunsuz atlatirsiz cumlemiz insallah

Özellikleri :
Göz yakmayan yeni özel formülü, hoş kokusu ve yumuşak yapısı ile bebeğinizin saç ve saç derisini koruyarak temizler. Yüksek nemlendirme ve alerjik reaksiyona duyarlı formülü ile cildin doğal yapısını destekler.

• Uni Baby Şampuan, özel olarak geliştirilmiş formülü ile göz yakmaz.
  • Bebeğin saçını özenle temizler ve kolayca durulanır.
  • İçeriğinde bulunan Avena Sativa bebeğin cildini yapılandırır, korur ve canlandırır.
  • Boya içermez, sarı renkli şeffaf şişededir.
  • Paraben içermez.
  • SLS ve SLES içermez.
  • Alerjik reaksiyona neden olan maddeler içermez.

Markanın ait Olduğu ülke : Türkiye
    Üretim Yeri : Türkiye

Avrupa Birliği Standartlarına uygun üretim prosedürüyle ürün hazırlayan Uni Baby saf içerikli doğru formüllerle anneleri huzurlu, bebekleri mutlu etmeye devam ediyor.

Evet güzel ürünleri var ıslak mendili de çok iyiydi ama ben en çok sebamed den memnundum oğlumda Bebek yağı şampuanı sabunu yıllarca kullandım Bebek doğuMuna yakın kısmet olursa yine setini Alicam inşallah ..ay o günlerri görselse alsak inşallah

Rabbim nasip edecek insallah saglikla gelsinler yeterki o gunleri iple cekiyorum

Kizlar listeye bakin nasil yaptim beni etiketleyin cinsiyet ve isim yazin :))

İyiyiz çok şükür kuzum, bugün taburcu olmak istiyoruz. İnşallah dr uygun görür. Sen nasılsın bu arada? İşe başlamışsın, hayırlı olsun kuzum benim. Normal hayata dönmene çok sevindim.
Tatlım iyi olun Rabbim senin gibi güzel yurekli bir ananin duaların geri çevirmez.Normal hayata dönsem bile bu sefer etrafimdakiler hala hastaymisim gibi davranıyor. Durum böyle olunca pek normal hayata dönemedim psikolojik olarak.Ben de hala korkuyorum.Doktor tamam dese bile içimde kaygılar var.Bu arada sabah eşim söyledi Fransada patlama olmuş diye.O dünya açısından bakıyor olaya ben ise o kadar milim milim içinde büyüt doğur sonra dünyaya getir.dünyada buyut emek ver millet gelsin öldürdün evladını. ....Ne uğruna öldürüluyoruz.....açısından bakıyorum. Rabbim evlatlarimiza karnimizda da dünyada da güzel ömür uzun ve sağlıklı ömür nasip eylesin.Ömürleri güzel olsun ki ahiret hayatları da güzel olsun.
Kim derdi ki evlat için 3 dünya için de dua eder Begüm diye.... ediliyormuş işte...Ben doğururken ağlama krizine girmez isem iyidir.....O anı düşününce bile gözlerim doluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…