Günaydın kisslarr
Hayırlı cumalar
Ikra meyra
ellerine sağlık cnm liste çok güzel olmuş ama bizim işim.kesinlesmedi henüz.En yakın zamanda kesinleşr İnşallah ki kızıma artık ismiyle seslenmek istiyorm
Mcada
cnm hayırlı haberlerle gelirsn İnşallah doktorundn.Allah a emanet olun.
singer
benmde gazim hissedilir derecede çok.eskiden böyle değildim yani.bağırsaklar değişti gibime gelio.geçen biri dedi gazın var mı evet dedm o zaman bebeğin de gazlı olcak dedi üzüldüm.inşallah olmaz yani.ama int.te arastrdgm kadaryla annenin gazlı olmasyla bebek gazlı doğar Die bi bağlantı yokmuş.bağırsak sistemi bebek doğduktan sonra da oluşmaya tamamlanmaya dvm edioms.o sebeple bebeklern gaz problemi oluoms.Bizim bagirsaklrmz bebeklerle baglantiszms gibi okudum.inşallah öyledir.usuttugumu falan da zannetmiorm.hamilelikten zannediorm.
Bu arada kızlar benm kızım acayip tekmelio beni yaa
çok mu hareketli olcak anlamadım.Şuan hâlâ tekmelemekle meşgul kendisi.Gece yatmadan önce tekmeliodu.namaza kalktım aynen dvm.Şuan hâlâ aynı hareketlilikte.Hiç mi uyumuo bu.yandık mi ne
normal mi acaba bu kadar hareket.önceki gün bu kadar değildi de bugün böyle.Hatta dün gece ilk defa annemle kardeşim ellerini koydu hissettiler tekmeleri
Çok şükür Rabbime Allah m en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin.hayrlsiyla.bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
aminnn