bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canimmmmm liste cok guzel olmuss senin elinin degdigi belli nasil tatli ellerine saglik

Arkadaslar çok oUr dileyerek bişi sormak.istiyorum.
Asri.bi gaz durumum var 2 gündür. Özellikle. Normal. Mi.bu kdr çok olmasi.acaba. birde.ne yapmalıyım. Acaba.

Günaydın kisslarr
Hayırlı cumalar
Ikra meyra ellerine sağlık cnm liste çok güzel olmuş ama bizim işim.kesinlesmedi henüz.En yakın zamanda kesinleşr İnşallah ki kızıma artık ismiyle seslenmek istiyorm
Mcada cnm hayırlı haberlerle gelirsn İnşallah doktorundn.Allah a emanet olun.
singer benmde gazim hissedilir derecede çok.eskiden böyle değildim yani.bağırsaklar değişti gibime gelio.geçen biri dedi gazın var mı evet dedm o zaman bebeğin de gazlı olcak dedi üzüldüm.inşallah olmaz yani.ama int.te arastrdgm kadaryla annenin gazlı olmasyla bebek gazlı doğar Die bi bağlantı yokmuş.bağırsak sistemi bebek doğduktan sonra da oluşmaya tamamlanmaya dvm edioms.o sebeple bebeklern gaz problemi oluoms.Bizim bagirsaklrmz bebeklerle baglantiszms gibi okudum.inşallah öyledir.usuttugumu falan da zannetmiorm.hamilelikten zannediorm.

Bu arada kızlar benm kızım acayip tekmelio beni yaa çok mu hareketli olcak anlamadım.Şuan hâlâ tekmelemekle meşgul kendisi.Gece yatmadan önce tekmeliodu.namaza kalktım aynen dvm.Şuan hâlâ aynı hareketlilikte.Hiç mi uyumuo bu.yandık mi ne normal mi acaba bu kadar hareket.önceki gün bu kadar değildi de bugün böyle.Hatta dün gece ilk defa annemle kardeşim ellerini koydu hissettiler tekmeleri
Çok şükür Rabbime Allah m en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin.hayrlsiyla.bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah aminnn

Annelik böyle bişeymiş demekki.geçen sıkıntılıyım eşim ne oldu yine dedi ya benek hiç hareket etmedi bugün acaba biletmiş oldu dedim bişey yoktur dedi.ertesi gün çok fazla hareketliydi bu seferde neden bu kadar hareketli diye senaryolar kurdum sıkıntı yaptım eşim çıldırıyor akil fikir allahım çocuk olmadan hatun kafayı yiyecek diyo

Annelik başladı normal. Doğunca da bitmiyor nefesi dinliyorsun hep uykunda bile

Aynen cnm annelik böyle biseymis herhalde :)

günaydın hayırlı cumalar kızlar benim zaman zaman çok az denecek kadar sadece pedimde sulu boya fırça ucu kadar kahve rengi lekelenmemm oluyo ara ara oluyo dünde çok ayakta kaldım genelde yorduğumda kendimi oluyor ama ağrım falan olmuyo zaman zaman gerginlik oluyo karnımda taş varmışcasına sizce nedendir bi düşük yapuınca tedirgin oluyor insan

Bendede oldu bugün açık kahverengi akıntı yumurta akı gibi

Bendede oldu bugün açık kahverengi akıntı yumurta akı gibi
böyle wc ye falan gittiğimde bişey yok ama ped e geliyor kahve rengi siyahımsı gibi duruyo dün dr gittim sordum baktı bişey göremedi ama kahve rengi ve siyah akıntı eski kanamanın göstergesi dedi daha önceden olan ve biten ama sürekli dinlen dedi ama çalışıyorum dün de yordum kendimi biraz oyüzden oldu sanırım dr da zorlamışsındır dinlen dedi bugünde yola çıkıcaz 7 saatlik falan kendi arabamızla dinlene dinlene gidicem hayırlısı inşallah hakkımızda sağ sağlim alalım kucağımıza yavrularımızı rahatlayalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…