bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Merhaba kizlar eltim geldi bugun sagolsun yarini dusunmeye firsatim olmadi oturduk sohbet ettik bakalim yarin ne olcak ogluma aldigim babynest de geldi cok tatli ada hemen icine yatti kaldirdm simdi baktim ada kirleticek

babynesti siz internetten mı aldınız acaba. hangi siteden ne kadara aldınız. bu ürünü kullanan arkadaşlar varmı.bende çok beğeniyorum ama karar veremedim. çok kısa süremi kullanır bebişler acaba

ya acaba kızlar adet dönemim bugün oyüzdenmi oldu kahve rengi akıntı :/ kafam çok karıştı ya yola da çıkıcam

Kizlar listeye hem cinsiyetini hemde adini verin telefonda zorlaniyorum birkerede eklim isim ve cinsiyetini beni etiketleyin :)) bilgi sayar basina gecmiyorum uzanarak hallediyorum :))

Dün akşam gittim canım utrasyondan baktı sadece bişey göremedi istirahat et dedi sadece daha önce olan kanamanın belirtisi dedi rapor falanda vermedi halbuki çalışıyorum
Anladim ilac yazmadimi canim insallah cabuk atlatirsin

Arkadaslar migde problemi yaşayan var mı aramızda. Ben çok kötüyüm resmen içimden ateş çıkacak. Bole sürekli aralıksız yanma ve kesime var. Boğazıma kde çıkıyor tahriş ediyor. Çok kötüyüm haftalardir. Renio du diye sürüp verdi bana o.da bir kaç saat etki. Ediyor sadece günde 4 defa içiyorum yine de hiç iyi değilim. midem. Çok hasta

Bitanem biz hamile kaldığımız andan itibaren temizleniyoruz, günahlarımız siliniyor. Eğer bunu hak eden kullarsak, inancımız daha da kuvvetleniyor, Allah'a daha yakın oluyoruz. Her şeyin yüce Allah'ın bir "ol" demesine baktığını iyice idrak ediyoruz. En mutlu anlarda O'nun cömertliğine şükredip, en korkulu anlarımızda O'nun merhametine sığınıyoruz. Karnımızdaki mucize, daha doğmadan annesine maneviyat hediye ediyor. Rabbim yavrularımızı ve bizleri O'nun hoşnutluğunu kazanmış kullarından eylesin, iki cihan mutluluğu nasip etsin. Yavrularımız uzun bir ömre, güzel bir yazgıya sahip olup, analı babalı, mutlulukla büyüsünler. Rabbim daima korusun evlatlarımızı inşallah.

Merhaba guzel anneler annemlere geldim simdi dr cok buyuk sikinti olcagini dusunmuyorum fakat pazartesi bobreklere karacigere filan bakilsin dedi 8.30 a usg randevu verdiler o zaman dr karar verecek fakat suan tas olsa burda duramazdin agridan dedi yani ptesiye kaldi hersey kizlar

İyi bari yine korkutacak birşey dememiş inşAllah usg dede önemli bi sıkıntı çıkmaz rahat bir nefes alırsın

canım saydığın bütün belirtiler bendede var bişey yemeğe korkar oldum su içiyorum devamlı.geğirik geliyor devamlı dilime kadar yanıyor sanki boğazım sanırım buda hamilelikten annem midem yanıyor dediğimde bebeğin saçları çıkıyor diyor sanırım buda işin batıl tarafı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…