bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sat 19 şubat
Cinsiyet erkek
Yaş 27
Yer sakarya
İsim :belli değil
Tahmini doğum: her ultrasonda değişiyor :)) teldeki uygulamaya göre 25.11.2016
Başka bişey varmıydı Ikra meyra

Ikra meyra liste cok guzel olmus ellerine saglik tatlim. Hanimkizimin adi Allah in izniyle Sure Nisa. My moonlight canimmm gunaydin nerelerdesin??
Günaydın kızlar hayırlı cumalar. Ben nefesimin daralması dışında iyiyim şükür sizler nasılsınız özledim hepinizi haftaya dönücez eve inşallah görüşürüz bol bol. Dönünce artık bebek hazırlıklarına başlıcam bu arada tatilde iki tane yelek ördüm kuzuma ama henüz düğme vs dikmedim dönünce onlarıda atarım size. Umarım herkes iyidir üzücü bişey olmamıştır Nilke iyisin dimi canım beni etiketle kuzum okıyacak fırsatım yok inanın. Kendinize iyi bakın A Antihindistancevizi sende iyisin dimi tatlım dönünce görüşürüz inşallah Ikra meyra Mcada urashaa yaren92 sizinle gülmeyi saçmalamayı özledim

kızlar aranızda alınacaklar listesi yapan varmı ben yaptım da bide sizlerinkiyle karşılaştırmak isterim

bana da herkez öyle diyor. gebelikten önce de reflü vardı bende

şimdi gebeliğin verdiği etki ile çok daha fazla rahatsız oluyorum

sen ilaç kullanıyor musun.

ben bu ay sonu gittiğimde değiştirmesini isticem daha etkili bişi istiyorum.

Ayy ozman hemen don. Yeleklerine de bakalim yeni alacagin esyalara da bakariz. Saglicakla don canim. Opuyorum seni ve yavrunu.

Ooo maşallah canım tatil oğluna yaramış eline emeğine sağlık dönünce bekliyoruz fotoğrafları. özlettin kendini ama tatilin tadını çıkar daha saçmalıcak geceler seni bekliyor güzel saçmalarız

kızlar aranızda alınacaklar listesi yapan varmı ben yaptım da bide sizlerinkiyle karşılaştırmak isterim
Hic bir zman liste yapmadim canim.suan zaten kizim olcagi icin zeynep imden bir suru kiyafet var 1 tane yeni hastane cikisi alirim baska da birsey almam.zeynep 20 aylik oldu suan.
Sunu tavsiye edebilirim ates olcer alindan olcendenlerden alin.kizimin kulaktan bile atesini olcmekte zorlaniyorum.yeni ates oler alcam artik.cok fazla hastane cikisi almayin 40indan sonra pek giydirilmiyor.5 li takimlar daha guzel oluyor.

Ben kaba taslak bi liste yapmıştım ama daha şekil vermedim. Doktora gideceğim şimdi dönüşte yazarım ama daha toy hali

Yaa
yaaa bende ozledim dun aklimdan geciyodun valla kuzum hosgeldin iyiki geldinn

arkadaşlar ben yeni katıldım sayfaya nasıl sizler gibi sayfaya üye olabilirim yardımcı olur musunuz? :)
Hosgeldin canim. Ikra meyra arkadasimiz listeyi duzenliyor.
Sat,dogum tarihi,yasadigin sehir,yas,bebegin ismi cinsiyeti ve kacinci cocuk oldugunu yazip arkadasi etiketlersen yardimci olur canim.
Hayirli saglikli dogumlar

tecrübeli anneler lütfen yardım

görselini eklediğim ürünlerden almama gerek var mı acaba

Marka olarak sormuyorum sadece bu tarz cihazlar gerçekten gerekli mi değil mi

Gereksiz alım yapmak istemiyorum ama gerekli diyorsanız arastırıp en iyilerini almaya çalışıcam.

Eklentiler

• Adsız.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 45
Buhar makinasi aldim 1 kere bile kullanmadim bence onu alma kuzum

Geçmiş olsun canım iyi kötü bişi dememiş bende şimdi gidiyorum kontrole

Ccanim ates olceri alabilirsin.
Burun aspiratorude ilk zmanlar kullaniliyor ama cok daha uygunlari var onlari tavsiye ederim cunku sonra kullanilmiyor.
Buhar makinesi bende de var ama hic faydasi olmuyor en guzeli evin nemini isisini olcen cihaz olmali nemin dusuklugune gore peteklerin ustune islak havlu vs atildimi daha etkili oluyor ve evi havalandirmak lazim sık sık.
Biberonu emzigi kaynatmak da ise yariyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…