bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
BİZİM BEBİŞTE HER GÜN DAHA ÇOK HAREKET EDİYO CANIM BAZEN RAHATSIZ EDİYO ÖZELLİKLE GECE YATTOĞIM ZAMAN BEN YATIYORUM O KALKIYO GALİBA

Sadece ates ölçer olabilir. Burun için daha basit şeyler var. Diğerlerine hiç gerek yok

yok kuzum kullanmıyorum ilaç kahve felan içip bastırıyorum artık

Biz iyiyiz kuzum çok şükür, topikçe seni özledik. Yokluğun belli oluyor. Neyse ki haftaya kavuşuyoruz. Nefes darlığı sıcaktan ve nemdendir kuzum, yine de dikkat et. Sağlıkla gelin. Kocaman öpüyoruz seni de yavruşlarını da

canım benimde 2. hamileliğim benim oğlum var o yüzden herşey sıfırdan yatak araba hariç aldım bişeyler sizlerinde fikrini almak istedim

Eda1654 ekledim eksik olan bilgilerinide isime karar verince yazarsin sat-isim-kacinci bebek

canim en azinda tas yok buna sukur gecmis olsun canim

Ikra meyra sana ben bayyyyılıyorum Herkesle ilgilenir, dua eder, bilgi araştırır, yazar, çizer, bitanem benim. Allah gönlüne göre versin. Liste de çok güzel olmuş eline sağlık.
Bitanem hepimiz sağlıkla, mutlulukla bir arada olalım, bebeklerimizi sağlıkla Kasım'da dünyaya getirelim de Allah'ın izniyle inşallah, ha burası ha kasım lohusaları nerde olduğumuz önemsiz

allah sizdende razi olsun bitanem listede yoktun eklemek istedim bilgin eksik bir bak eksik yerleri yaz doldurayim canim hepinizi opuyorum cennet kokulularin anneleri :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…