bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Can'ım herkesin ihtiyacı farklı oluyor tabi ..ben buhar makinasından çok memnunum kendime de kullanıyorum nerdeyse odada hergece çalıştırıyorum ..Ateş ölçer olarak kulaktan ölçeralmıştım braunun memnunum temassız daha iyi olabilir belki bilmiyorum ..buharlı temizleme almadım herşeyi kaynattım zaten ..burun aspiratörü olarak otri bebenin almıştım eczaneden kullanıp sonra atıp yine alıyorsun yine onlardan alırım çokda ihtiyaç olmuyor büyüyünce ..tabi sen bilirsin

Kizlar listeye hem cinsiyetini hemde adini verin telefonda zorlaniyorum birkerede eklim isim ve cinsiyetini beni etiketleyin :)) bilgi sayar basina gecmiyorum uzanarak hallediyorum :))
Canım benim prenses kızımın adıda Mira olucak kısmetse :)

Göbek adı Zeynep de kuzum, ilk adını ve ikinci adını kızımız 34 haftasını doldurunca dillendirelim dedik eşimle.
zeynep çok güzel bende çok beğeniyorum da eşğim pek istemiyor bende oğlumun aklına soktum kardeşinin adı ne dediklerinde zeynep diyoo inşallah babası ona kıyamaz oğlanın adını ben koyunca bu kez bana fırsat vermiyor adam sen koydun sıra bende diyor abisininde söz hakkı var oda fikir verebilir bananee :)

Hanımlar ben 1 haftadır sağ tarafa yatınca topallayarak kalkıyorum bi 5 dakika bu şekilde devam ediyor. Böbrek genişlemesi mi etki ediyor diyordum ama bugün doktor böbrekle alakası yok dedi magnezyum kullanıyorum ama kalsiyum yok ondan mı acaba yaşayan var mı

Hamilelikten benim de bi yerlerim tutuluyor uyuşuyor filan çok çabuk. Ödem filan da etki ediyordur

bacağın kasılıyor dimi zamanla acılıyor ama ağrısı geçmiyor kalsiyum eksikliğinden o bu haftaiçi kontrolüm var doktora gittiğimde ilaç yazmasını istiycem bende de oluyor çünkü

Canim gittin mi bobregin icin ne dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…