bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
AY İNANMIYORUM AZ ÖNCE İNSTAGRAMDA BAKIYODUM BAYILMIŞTIM BUNA 0-3 MÜ 3-6 MI ALMAK LAZIM BİLEMEDİM.
ben bunu amazondan alacaktım da, cinsiyet kesinleşsin diye beklemiştim, sonra instagrama da gelmiş, amazondan alıp riske atmak istemedim malum ptt kargoyla gelirken yurtdışından çok kayıp oluyor.
ben 3-6 ay alıcam sanırsam da desene karar veremedim
ilk başta düzü görmüştüm ama desenli çıkınca kararsız kaldım :)

BEN ÜSTTEKİ PEMBEYİ ALIYORUM CANIM 3-6 AY EN GÜZEL ZAMANA DENK GELİYO ZATEN DOYA DOYA GİYDİRİRİZ KIŞIN 0-3 AY GENELDE BATTANİYEYLE SARARIZ DİYE DÜŞÜNDÜM

Ben desensiz olanları daha çok sevdim gibi :)

Ca

canim guzel saglikli haberlerle gel sen ogrenmedinmi daha kizcemi pasami gonlundeki saglikla nasip etsin rabbim insallah
Sagol canim benim kiz dedi zaten daha onceden de kiz gibi diyorlardi alismistik kiz olacagi fikrine oyuzden Bizim icin cok farketmiyordu kiz erkek canim ilk cocuk olacagi icin sagligi onemliydi. Perinatalog 1 hafta sapmalar olur demisti ama beyincik bir hafta geriden gelisiyor o biraz aklima takildi. Hareketsizligi de takiliyordu aklima cunku hissetmiyorum hala.. 10gune hissedersin dedi ama ultrasonda da hep hareketsiz duruyor.. Genel olarak hareket etmiyor bebisim zaten.. Hareketsiz oldugu icin dr. Da cok hirpaladi karnimi hareket etsin diye ama ise yaramadi yuzunu goremedik bir turlu namaz kiliyor gibi yuz ustu duruyor dedi valla gobegime kac kez vurdu sayamadim doktor donduremedik 4d de goruntusunu de alamadik oyuzden bakalim gelecek haftalarda nasil cikacak beyincik boyu gelisimi simdilk o takildi aklima ama 1 hafta fark normal oldugu icin olcumden olcume farkedebilcegi icin de suan cok da ustelemiyorum.. 1 ay sonra doktoruma olcturucem yine geriden gelirse ozaman sorucam bakalim

Su bi kacgundur kasilmam hafifledi.banada garip geliyor.o yuzden henuz atilmadim canim.kendimi yine kotu hissettigimde atilirim dedim.beklemedeyim suan.
Sen nasilsin canim.yormasaydin kendini misafirlerin varken
Ben de iyim Allaha sukur .esim yardim etti sagolsun misafir varken biraz yorulduk yine de ama Allaha sukur iyim bi sknti olmadi

Yok canım vajinal muayene yapılmıyor ayrıntılı da acaba sana neden dediler. çatı muayenesi son ay da yapılıyor.
Dusuk riski vs.yi belirlemek icin dedi bi de servikal birseyi olcmek icin icerdeki mesafeyi olceceklerdi herhalde ben de anlamadim not dusmusler hatta hasta istemedigi icin servikal degerlendirme net olarak degerlendirilmedi diye

Dusuk riski vs.yi belirlemek icin dedi bi de servikal birseyi olcmek icin icerdeki mesafeyi olceceklerdi herhalde ben de anlamadim not dusmusler hatta hasta istemedigi icin servikal degerlendirme net olarak degerlendirilmedi diye

Rahim ağzını ölçmek için demiştir büyük ihtimal ama hani hiç duymadım ayrıntılı usg de. Genelde doktor yapar Ölçümleri benim her kontrolde doktor yapıyor ama karından usg yle kendi doktorun ayrılsa ona anlatırsın

Aynen canim benim doktorum degildi ayintili ultrason icin baska bir doktora gittim. Perinataloga gitmem istenmisti. Kendi doktoruma sorucam 4 hafta sonra.. gerekliyse o baksin. Zaten heyecandan cok gergin ve kasilarak gitmistim. Tanimadigim bir doktara da alttan muayene yaptirmak da korkuttu birden

O ilk defa gitme psikolojisi oluyor bende yaşadım onu perinatologa giderken önemli bi gün ve ilk kez karşılaşacağın bi doktor

KIZLAR 0-3 AY KAÇ TAKIM ALMAK LAZIM SİZCE

3-6 daha kullanışlı onu daha fazla almalı ama şöyle bi durum var mesela bizim aile de minyon tip olarak genelde zayıf bebek doğuyor o yüzden 0-3 ay uzun süre kullanılıyor. Ben 4-5 takım düşünüyorum ama kilo zayıf olarak olursa son ay 2-3 takım daha alırım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…