bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
şu yıllık izin iptallerinden dolayı detaylu ultrasonum da taa 10 gün sonrasına kaldı maalesef
napalım artık geç olsun güç olmasın demişler.

Guvenilir sayfalar mi canim pek cesaret edemiyorum ben
canım ben bu sayfalardan daha almadım ama güvenilir gibi duruyor bence.
kapıda ödemeli olanları da oluyor.
Canim.hangi site bu ? Nerde buldun? Harikalar ben pembeyi begendim 1.yi

canım ben amazon.com'dan alacaktım da, instagram butiklerinde de görünce ordan alayım yurtdışıyla uğraşmayayım dedim.

babykids_ithal
bebemodausa
usamarkabebe

bu sayfaları takip ediyorum ben.

EVET 4-5 TAKIM YETER BENCEDE ZATEN HEDİYEDE GELİR

Dusuk riski vs.yi belirlemek icin dedi bi de servikal birseyi olcmek icin icerdeki mesafeyi olceceklerdi herhalde ben de anlamadim not dusmusler hatta hasta istemedigi icin servikal degerlendirme net olarak degerlendirilmedi diye
Kızlar ben bugün nette görmüştüm rahim ağzı boyu yazıyodu galiba onu ölçmek için 23 hafta civarında vajinal ultrason yapılıyormuş Allah korusun rahim ağzı kısaysa vs erken doğum olabiliyo ya oyüzden galiba bana şimdiye kadar yapmadılar ama bi dahaki ay doktor teklif ederse kabul edicem

Dun ayrıntılı ultrasona girdim bebegimde bir problem yok ama anladigim kadariyla amniyon sıvısı sınırları 8-200 arasi benim amniyon sıvı seviyem 8.34. Doktordan anladigim kadariyla biraz kritik bir sayı. Aranizda boyle bir durum yaşayan var mi acaba? Ya da bu durumla ilgili bilgisi olan var mi?

Ben de korkup yaptirtmadim nebileim 27.haftaya yakin bir surede olsam yaptirirdim da hernekadar soylenti de olsa insan korkuyor bu da dusuge sebep olmasin sonra diye.. 4 hafta sonra bir terslik olmazsa kendi doktoruma baktirtirim madem ben de

şu yıllık izin iptallerinden dolayı detaylu ultrasonum da taa 10 gün sonrasına kaldı maalesef
napalım artık geç olsun güç olmasın demişler.
Benim de cts idi randevum kopruler kapaliydi dr.um gelemedi saliya ertelendi yarim gun izin almak zorunda kaldim canim Bekleme suresi geriyor adami senin daha da uzunmus 10 gun

Rahim agzi boyunun ayrintili ultrasonda olculmus olmasi gerekiyor canim. Benimkini olcmustu doktor.

al al, çok tatlılar di mi

Canım çok güzeller hepsi ama Hm de kış sezonunda beyazı var hemde 59 liraydı yanlış hatırlamıyorsam istersen sitesinden bak belki farklı renkleri de gelir hem görüp almış olursun ben bekliyorum gelsin diye hemen alıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…