bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
bu da çok tatlıymış ya :)
hm'de daha önce görmüştüm sanırsam ama bakmak aklıma gelmemişti :)

aslında 23 hafta bittikten sonra yapsam daha iyi diyordum da bi anda 10 gün ertelenince kötü oldu tabi :)

Son düzenleme:

Cnm ben alsancak ta hakan kanıt a gittim.memnun kaldım da diyeblrm.int.tn arastrablrsn mesleğinde de deneyimli görünüo.doktorum yonlendirmisti.muayene ücreti 300 ydi.

Cnm ben alsancak ta hakan kanıt a gittim.memnun kaldım da diyeblrm.int.tn arastrablrsn mesleğinde de deneyimli görünüo.doktorum yonlendirmisti.muayene ücreti 300 ydi.
Zeyno nasılsın. Bizim işyerinin orda ihracat Bebe ürünleri satan biryer var.Adı Leana tekstil.Bebeğin için güzel şeyler alabilirsin.2 tl 5 tl 8 tl fiyatlar.Dünyaları aldım 50 tl tuttu.hafta içi 12 -14 arasi açık.

Ayyy o detaylinin heyecani gecmiyor ben de simdi ciktim ama son 10 gunum nasil gecti anlatamam. Dr.da kasma karnini ne olur diye.. oyle gerildim ki kasmamak mumkun degil.. neyse atlattim darisi basina canim guzel haberlerle insallah
çok saol canım yarın aksam 7 de inşallah

ben birde ikili ve üclü test yaptırmadıgım için daha çok heyecanlı ve endişeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…