bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gunaydin kizlar yine erkenden gozunu acti ada. Aksam olmaz simdi bana yaaa offf
Gunaydin
Benim cocuklar uyur ama esim ise gidecek diye erken kalkiyorum.
Bugun guzel hastane cikisi vs bulursam 1-2 takim alicam.baskada bir eksigimiz yok.0-6 ay arasi kizimdan koskoca bir bavul kiyafet var.onlari cikardim yavas yavas yikayip utuleyecegim.

günaydın kızlar :):) evet bugün istanbulda hava kalapı ve serin. tamda istediğimiz bize uygun havalar. tansiyonum bugün daha iyi. işe gelmek yine her sabahki gibi çok zor geliyor 2.kez anne olmak istersem kesinlikle çalışmak istemiyorummmm. Allah yardımcımız olsun. çalışanıda zor çalışmayınıda, kadınların işi hiç bitmez. şu tulumlara bende bayıldım, kızım için düşünebilirim. kasım bebişlerimiz içinde süper olur.

Günaydın herkese kızlar inş herkes iyidir ben iyiyim çok şükür iş yerindeyim şuan izinler iptal olunca burada da bi karışıklık benim izne çok var daha bakalım o zamana kadar düzelecekmi

günaydın kesinlikle katılıyorum bu halde işe gelmek cidden zor geliyor evde ayaklarımı uzatarak oturmayı çok isterdim :)

Ohh ne guzel kuzum benim bizim ada dan kalan kiyafetler oylece kaldi bende anı kalsin diye sakladim ilerde gosteririm bunlar senindi diye oglusuma bi suru kiyafet gerekicek teyzesi daha adam akilli baslamadim ama 10 lu bi set siparis verdim bugun yarin gelir kargo bide halasi almak istiyo 10 lu bende 3 tane 5 li 3_6 ay alicam onun disinda bol bol zibin corap filan alcam lcw civil den tokerden gittikce annemde yelek battaniye filan örüyo heralde yeterli olur

Kızlar benim paşam biraz minyonmuş 715 gr 32 cm. Doktor sağlığında bi problem yok kordon kan akışını da kontrol ettim problem yok tüm bebekler 3.5-4 kilo doğacak diye bir şey yok 2.5 kilo dogan da normal dedi ama üzüldüm. İnşallah ilerleyen zamanlarda kilo alır.

Şeker yüklemesi de yapıldı ilk kanı verdim glikozu içtim şimdi 1 saat arayla 2 defa daha kan vereckmisim ınş onda bir problem çıkmaz.

Uzulme benim oglusumda zayif canim dr da bana oyle dedi

Canim ilerleyen zamanlarda kilo alabilir.suanda oyle aman aman dusuk degilki kilosu normal sinirlar icerisinde.
Zayif dogsun hic birsey olmaz saglikli olduktan sonra.cocuklarim erken dogumla hep zayif dogdular.oglum 3 kilo dogdu ama hastaneden taburcu olurken 2650 ydi.kizimda 2650 dogdu.hemn toparliyorlar ilk ay.uzulme sen.

Canim 715 gr ile niye minyonmus onu anlamadim benim ki 740 di doktor gayet iyi dedi. Gerci saglikli olsunda minyonluk onemli degil canim skma canini bak oglusunun hayirli saglikli haberlerini almisin ne guzel.

Günaydın herkese kızlar inş herkes iyidir ben iyiyim çok şükür iş yerindeyim şuan izinler iptal olunca burada da bi karışıklık benim izne çok var daha bakalım o zamana kadar düzelecekmi

kamuda mısın canım ? benim eşime 1 günlük izin bile vermediler ankaraya mülakata gidip akşam dönecekti yalan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…