bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

aminnnn :)

mrb kızlar telefonum bozuldu bayram için antalyaya gitmiştik arkasınada izin aldık olaylardan dolayı izinler iptal oldu geldik ayrıntılı randevumuda ertelemiştim keşke ertelemeseydim diyorum ama bundada vardır bir hayır pazartesi gircem inşallah güzel haberler alırım

ankarada soğuk rüzgarlar esiyor özellikle kurumlarda eşimde asker olunca baya tedirgin oldum çok korktum karnım taş kesildi kaç gün şimdi biraz daha iyiyim geçmiş sayfaları okuyamadım henüz işler birikmiş onlarla uğraşıyorum sizlere bir selam vereyim dedim :)

Canım bizim de bu şekilde Ölçümleri neden küçük dedi acaba. bizimde aynı çıktı hatta gelişimi önde görünüyor. Ayrıca yeğenlerimde 2100 ve 2300 arası doğdu hemen toparlanıyorlar sonrasında.

Canım kilosu az dedi normalde 25+0 olması gerekirken 24+4 çıktı ölçümlerde. 2-3 Gün geri çıktı ama önemli değil dedi. Gayet sağlıklı dedi. Facebookta böyle hamilelikle ilgili bi grup var bu haftalarda 900 gr 1 kilo yazmış millet şaştım kaldım bende 2.200 gr dogmusum ogluşum da bana benzeyecek galiba

Kızlar tetanos asısı ve seker yuklemesi yaptrdınızmı gereklımı sızce vede zor seylermııı
Tetanoz dr muhakkak yaptir dedi şeker yuklemesini de tavsiye ediyorum ama karar senin dedi benim babam da gizli şeker hastası o Yuzden Ben riske etmek istemedim yaptirdim canım. Bu sabah ilk kanı aldılar sonra 75lik glikozu içtim 2 defa daha kan aldılar 1 saat sonra sonucu alacağım ınş. Zor değil sadece aç karnına o şekerli seyi içmek biraz kötü

Valla Canım ölçümlere göre 2-3gün geri de çıktı ama önemli değil dedi. Sağlıklı olsun da dediğin gibi doğunca da alır ınş kilo ne yapalım.

Son düzenleme:

aminnn inş. çok hızlı geçti benim için. karnımda büyüdü iyice yassılaştı, tipik kız karnı oldu çıktı. her aşaması gerçekten ayrı zorluk ayrı bir heyecan hepsi bir arada ^.^

Drumda bana bıraktı tetanos istersen yaptı dedı ancsk seker yuklemesi kesınlıkle yapmalıyız dedı ancak cevremde yaptrms diyenler olunca ıkılemde kaldım

Masallah o bebislere onlar baya kilolu dogar o zamn sen kiyaslama onlarla kendini bnde kiyaslamam zaten.senin bebisin normal sinirlar icinde.sen zayif dogmusunda nolmus mesela.saglikli olsun onemli olan o canim.ben kendim miyonum cocuklarimda suan icin oyle.hatta gecen biri fazla abartti beni 15 yasinda yapti.saglikli olunca baska birsey dusunmuyorum.sutunde bol ve yagli olur insallah ve hemen toparlar bebislerin.

Kızlar bir de ben 25.haftaya kadar 4 kilo aldım dr buna da az dedi bebişin kilosunu da az görünce vitaminlerime decavitte ekledi. Şimdi kan ilaci magnezyum d vitamini Omega 3 ekstra bi de decavit oldu. Çok değil mi hepsi. Decaviti hergun içme haftada 2-3 kere iç dedi ama bu kadar vitamin çok değil mi?

Cogunlukla herkes ayni ilaclari kullaniyor canim.bende omega 3 haric ayni ilaclari kulkaniyorum.ama sana niye az kilo almissin dediki bende 3kilo vermistim i 3 kiloyu anca geri aldim biz az kilo alalim bebislerimiz kilo alsin.decavit bebisede yariyor canim kullan.

kamuda mısın canım ? benim eşime 1 günlük izin bile vermediler ankaraya mülakata gidip akşam dönecekti yalan oldu

Evet canım kamudayım üzüldüm neden vermediler ki mazeret izni verebiliyorlar onda bir sıkıntı yok yıllık izin ve görevli olarak gittilerse onlar iptal aslında kurumu cidden zalimlik yapmış

Aslinda magnezyumla d vitamini decavitin icerisinde var. Acaba mg ve d vit. degerlerin cokmu dusuk bence normalse sor bir doktoruna canim sadece decavitle omega alsam yeterli olmazmi diye?bana sadece decavit verdiler icinde hepsi var zaten boyle devamet dedi omega istemeyi unuttum ben de kan ilacina da 24te baslariz dedi.

kızlar içinizde imom omega kullanan varmı ben sadece onu kullanıyorum hatta hamile kalmadan önce başladım o ilaca multi vitamin içinde folik asitte var 24 yada 26. haftada demirede başlıycaz şuan için sadece imom omega yeterli dedi

Merhaba kizlar
Son gunlerde yasadiklarimiz yuzunden alpten gidecegim az kaldi. Doktor suyumun sizdigindan suphelendi ve kanimda enfeksiyon cikti. Antibiyotik tedavisine basladik. Antibiyotik de acayip sersemletiyor. Elim ayagim acayip sisiyor. Gece bi orda bi burda yatiyorum.

Allah saglik sihhat versin hepimize. Vatanimiza uzanan hain eler kokunden kopsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…