bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Canım benim de kanımda enfeksiyon cıkmıstı ama başlatmadılar bana antibiyotige gebelikte olabilir dediler. Olması gereken değerlerden yuksekti benim de atıyorum max %70 olması gerekirken benim %80di ya da max 12 olması gereken değer 18di senin cok mu yuksekti acaba? Yan etkiler yapıyorsa doktorunla konus ama antibiyotigi de pat diye kesemezsin idrarda ya da başka bulgularda enfeksiyon cıktı mı?

Çok geçmiş olsun canım ne şikayetin vardıki dr ondan şiphe etti.

evet malesef artık haberlere bakamıyorum içim yanıyor amin inşallah tüm hainler temizlenecek ve güzel ülkemizde huzur içinde yaşayıp bebeklerimizi büyütecez

Kizlar gene bobregim cok agriyo cok kotuyum nasil dayanicam 16 hf daha cok kotuyum cok mutsuzum cok agriyo elimdem su icmekten baska bisi gelmio cok uzgunumm

Evet canım kamudayım üzüldüm neden vermediler ki mazeret izni verebiliyorlar onda bir sıkıntı yok yıllık izin ve görevli olarak gittilerse onlar iptal aslında kurumu cidden zalimlik yapmış

Aynen cnm bildiğin vermediler bizde üzüldük ama bunda da var bir hayır diyoruz.

maşallah doktorun seni olimpiyatlara mı hazırlıyor :) ama verdiysede değerlerine takibine göre vermiştir benimde d vitamini 8 çıktı baya düşük

Senden böyle bir yazı hiç beklemezdim bu kadar kör cahil olunmaz darbe gerçekleşse çocuklarımız umutsuz bir vatana göz açmış olacaklardı mesele akp MHP yada CHP deil mesele vatan millet

Kizlar gene bobregim cok agriyo cok kotuyum nasil dayanicam 16 hf daha cok kotuyum cok mutsuzum cok agriyo elimdem su icmekten baska bisi gelmio cok uzgunumm
Canım Allah yardımcın olsun keşke elimden birşey gelse üzülme güzel anne bugünler gececek bebeğine bir kavuş sağlıkla inşallah

Omega 3 olarak hangi ilaclari kullaniyorsunuz kizlar?

ben de imom kullanıyorum, doktorumun önerisiyle.

geçmiş olsun, antibiyotik yan etki yapıyor herhalde.
doktoruna bir sorsana belki değiştirir.

crp mi yüksek çıktı?
sadece enfeksiyonda değil, gebelikte, romatizma hastalıklarında, bir çok şeyde yükselebiliyor crp ve sedimantasyon.
başka enfeksiyon bulgun yoksa vermemişlerdir ilaç.

geçmiş olsun canım, hamileliğe denk gelmese yine bişeyler yapılırdı ama çok kötü denk gelmiş ya
bi an önce geçer ağrıların inşallah.

Canım uzun zamandır takip edemiyorum forumu kusura bakma, böbrek ağrın neden kaynaklanıyor biliyor musun? Şunun için sordum ben Mustafama hamileyken 23-24.haftada bir gece sancıdan duramayıp acile gitmiştim. Erken doğum olduğunu falan düşünmüştüm. Bebekle ilgili bir problem değildi, detaylı ultrasona girmiştim. Böbreklerimden bir tanesinde büyüme vardı. Bebeğim içe doğru büyüdüğü için (karnım da yoktu ilk gebeliğimde) böbreğime baskı yapıyormuş. Sende de aynısı olabilir mi? Dr.um daha çok şiddetlenirse ağrın atel takarız böbreğine, şimdilik sadece bol bol su iç demişti. 1-2 ay sonra geçmişti böbrek ağrım çok artmadan. Artsaydı atel takılacaktı...

Senden böyle bir yazı hiç beklemezdim bu kadar kör cahil olunmaz darbe gerçekleşse çocuklarımız umutsuz bir vatana göz açmış olacaklardı mesele akp MHP yada CHP deil mesele vatan millet
Canım Ikra meyra arkadaşımız o anki üzüntüsüyle böyle bir şey yazmış ama artık uzatmayalım lütfen. En azından burada sadece bebeklerimizden bahsedelim. Zaten milletçe gergin zor günler geçiriyoruz bir de burada gerilip uzulmeyelim lutfen

maşallah doktorun seni olimpiyatlara mı hazırlıyor :) ama verdiysede değerlerine takibine göre vermiştir benimde d vitamini 8 çıktı baya düşük
Aynen olimpiyatlara hazirlansam bu kadar olmazdı
Omega 3 balık yiyemedigim için verdi d vitamini sınırda olduğu için hafif kansızlık var onun için demir kullanıyorum magnezyum kramplarimdan dolayı ama decavit bi gereksiz geldi gözüme

Allah şifa versin kuzum ya. Böbrek rahatsızlıkları için evde mayalama yoğurt suyunun da iyi geldiğini duymuştum kuzum bi de onu dene istersen.

TaeYang tesekkurler kizlar.

Sokaga cikip geldigimde camasirim islanmis oluyordu pet yetistiremiyodum. Doktor bana bi ped verdi icine kagit cucuk koydu o pozitif cikti kanda da enfeksiyon cikti. Her ihtimale karsi baslayalim antibiyotik dedi. Degerleri tam hatirlamiyorum ama yuksek cikmisti.

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim miniklerimizi sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...

Geçmiş olsun canım dikkat kendine Rabbim korusun yavrusunu da seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…