- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #32.281
Merhaba kizlar
Son gunlerde yasadiklarimiz yuzunden alpten gidecegim az kaldi. Doktor suyumun sizdigindan suphelendi ve kanimda enfeksiyon cikti. Antibiyotik tedavisine basladik. Antibiyotik de acayip sersemletiyor. Elim ayagim acayip sisiyor. Gece bi orda bi burda yatiyorum.
Allah saglik sihhat versin hepimize. Vatanimiza uzanan hain eler kokunden kopsun
Merhaba kizlar
Son gunlerde yasadiklarimiz yuzunden alpten gidecegim az kaldi. Doktor suyumun sizdigindan suphelendi ve kanimda enfeksiyon cikti. Antibiyotik tedavisine basladik. Antibiyotik de acayip sersemletiyor. Elim ayagim acayip sisiyor. Gece bi orda bi burda yatiyorum.
Allah saglik sihhat versin hepimize. Vatanimiza uzanan hain eler kokunden kopsun
Evet canım kamudayım üzüldüm neden vermediler ki mazeret izni verebiliyorlar onda bir sıkıntı yok yıllık izin ve görevli olarak gittilerse onlar iptal aslında kurumu cidden zalimlik yapmış
maşallah doktorun seni olimpiyatlara mı hazırlıyor :) ama verdiysede değerlerine takibine göre vermiştir benimde d vitamini 8 çıktı baya düşükKızlar bir de ben 25.haftaya kadar 4 kilo aldım dr buna da az dedi bebişin kilosunu da az görünce vitaminlerime decavitte ekledi. Şimdi kan ilaci magnezyum d vitamini Omega 3 ekstra bi de decavit oldu. Çok değil mi hepsi. Decaviti hergun içme haftada 2-3 kere iç dedi ama bu kadar vitamin çok değil mi?
Kizlar gene bobregim cok agriyo cok kotuyum nasil dayanicam 16 hf daha cok kotuyum cok mutsuzum cok agriyo elimdem su icmekten baska bisi gelmio cok uzgunumm
Senden böyle bir yazı hiç beklemezdim bu kadar kör cahil olunmaz darbe gerçekleşse çocuklarımız umutsuz bir vatana göz açmış olacaklardı mesele akp MHP yada CHP deil mesele vatan milletAkp yine yapti yapacagini baskanlik icin tsk karaladi askerimizin ceseti sivillerin ayagi altinda fotolar vermisler sehit olurken neden sokaga dokulmediler tayibin lafiyla meydanlara indiler gezi olayinda karsi cikanlara vatan haini diyordu simdi ne degisti yazik yazik ulkemizi bu sekilde karaladilar
Canım Allah yardımcın olsun keşke elimden birşey gelse üzülme güzel anne bugünler gececek bebeğine bir kavuş sağlıkla inşallahKizlar gene bobregim cok agriyo cok kotuyum nasil dayanicam 16 hf daha cok kotuyum cok mutsuzum cok agriyo elimdem su icmekten baska bisi gelmio cok uzgunumm
Aynen cnm bildiğin vermediler bizde üzüldük ama bunda da var bir hayır diyoruz.
Omega 3 olarak hangi ilaclari kullaniyorsunuz kizlar?
kızlar içinizde imom omega kullanan varmı ben sadece onu kullanıyorum hatta hamile kalmadan önce başladım o ilaca multi vitamin içinde folik asitte var 24 yada 26. haftada demirede başlıycaz şuan için sadece imom omega yeterli dedi
geçmiş olsun, antibiyotik yan etki yapıyor herhalde.Merhaba kizlar
Canım benim de kanımda enfeksiyon cıkmıstı ama başlatmadılar bana antibiyotige gebelikte olabilir dediler. Olması gereken değerlerden yuksekti benim de atıyorum max %70 olması gerekirken benim %80di ya da max 12 olması gereken değer 18di senin cok mu yuksekti acaba? Yan etkiler yapıyorsa doktorunla konus ama antibiyotigi de pat diye kesemezsin idrarda ya da başka bulgularda enfeksiyon cıktı mı?
Kizlar gene bobregim cok agriyo cok kotuyum nasil dayanicam 16 hf daha cok kotuyum cok mutsuzum cok agriyo elimdem su icmekten baska bisi gelmio cok uzgunumm
CanımSenden böyle bir yazı hiç beklemezdim bu kadar kör cahil olunmaz darbe gerçekleşse çocuklarımız umutsuz bir vatana göz açmış olacaklardı mesele akp MHP yada CHP deil mesele vatan millet
Aynen olimpiyatlara hazirlansam bu kadar olmazdımaşallah doktorun seni olimpiyatlara mı hazırlıyor :) ama verdiysede değerlerine takibine göre vermiştir benimde d vitamini 8 çıktı baya düşük
Allah şifa versin kuzum ya. Böbrek rahatsızlıkları için evde mayalama yoğurt suyunun da iyi geldiğini duymuştum kuzum bi de onu dene istersen.Kizlar gene bobregim cok agriyo cok kotuyum nasil dayanicam 16 hf daha cok kotuyum cok mutsuzum cok agriyo elimdem su icmekten baska bisi gelmio cok uzgunumm
Canım benim de kanımda enfeksiyon cıkmıstı ama başlatmadılar bana antibiyotige gebelikte olabilir dediler. Olması gereken değerlerden yuksekti benim de atıyorum max %70 olması gerekirken benim %80di ya da max 12 olması gereken değer 18di senin cok mu yuksekti acaba? Yan etkiler yapıyorsa doktorunla konus ama antibiyotigi de pat diye kesemezsin idrarda ya da başka bulgularda enfeksiyon cıktı mı?
Çok geçmiş olsun canım ne şikayetin vardıki dr ondan şiphe etti.
evet malesef artık haberlere bakamıyorum içim yanıyor amin inşallah tüm hainler temizlenecek ve güzel ülkemizde huzur içinde yaşayıp bebeklerimizi büyütecez
Merhaba kizlar
Güzel günlerde gitsin kuzucukHastane cikisini aldim hayalimdeki superman li ruyalarima kadar giriyodu
Geçmiş olsun canım dikkat kendine Rabbim korusun yavrusunu da seni deTaeYang tesekkurler kizlar.
Sokaga cikip geldigimde camasirim islanmis oluyordu pet yetistiremiyodum. Doktor bana bi ped verdi icine kagit cucuk koydu o pozitif cikti kanda da enfeksiyon cikti. Her ihtimale karsi baslayalim antibiyotik dedi. Degerleri tam hatirlamiyorum ama yuksek cikmisti.
Sagol canim rabbim dusmanima vermesin bobrek sancisi tek dilegim isik hiziyla 16 haftanin bitmesiAllah sabır versin canım bitecek elbetdayan bebeğini düşün farklı şeylere odaklanmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?