- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #32.481
Magnezyum yapar cnm ben hamile değilken hemoroid ve kabızlık için vermişti doktorum.. Deli gibi tuvalete cıkardım hatta koştura koştura yer arardım kendime dışardaykenBen ozgur derene ve bi doktora daha devam ediyorum. İdrar kulturum temiz çıktı. İshalim var o da magnezyumdan herhalde. Bugün biraz geçti ishalim o yüzden hafif ıkındım. Bunu üstüne kasıldı karnım çok kötü oldum..
Günaydın kızlar. Nasılsınız bugün? Geçen hafta benim miniğin detaylı ultrasonu vardı. Resmimizi sizinle de paylaşmak istiyorum. İsim olarak da Metehan düşünüyoruz paşaya. Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 1860486
Merhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Kesin istirahate devam, yani sürekli yatacağım. Her gün vurulacağım kan sulandırıcı iğne başlandı. Haftada bir Pruloton iğneye ve her gün progestan içmeye devam edecekmişim. Doktor her şey yolunda diyip, neden ekstra tedbirler aldı ve ilaçları kesmesi gerekirken neden devam ettiriyor anlamadım. Yine iki gözüm iki çeşmeydi, iğneleri beklerken. Buna da çok şükür. Yeter ki kızımız 34. Haftayı sağlıkla geçsin, sağsalim kucağımıza alıp, mutlulukla büyütelim yavrumuzu. Kızlar bizim için de dua edin olur mu? Çok iyi geliyor dualarınız. İnşallah hepimiz yavrularımıza sağlıkla, sevinçle, vaktiyle kavuşur, selametle büyütür, eriştiririz.
Canım 21.haftamdayım ben hala doğru dürüst hıssedemıorum. Dr.uma sordugumda bu durumu 20lerde anca hissedilir o da seyirme şeklindedir normal demişti. 28de duzenli hissetmelere başlarmışız. Bazı anne adayları şanslı oluyor hergun hıssedıyor ama bızım durumlar da normalmiş canımkızlar herkese merhabalar. benim bebeğim bir gün çok hareketli oluyor, sonra bir iki gün duruluyor, daha az hareket ediyor. bebeğin hareketleri 28. haftadan itibaren sayılmaya başlanıyormuş, şimdilik her günün aynı hareketlilikte geçmemesi normal mi? sizlerde durum nedir?
bir de bir şey soracağım. bülent bey şu şekilde kağıt dışında görüntü veriyor mu? sanırım bu dijital ortam. bileyim de yarın ona göre hazırlıklı olayım :):)
Kuzum prensesini de kendini de daha fazla uzme 34 ü değil 40 bile göreceksiniz Allah'ın izniyle. Her daim dualarimizdasiniz hiç korkma canimMerhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Kesin istirahate devam, yani sürekli yatacağım. Her gün vurulacağım kan sulandırıcı iğne başlandı. Haftada bir Pruloton iğneye ve her gün progestan içmeye devam edecekmişim. Doktor her şey yolunda diyip, neden ekstra tedbirler aldı ve ilaçları kesmesi gerekirken neden devam ettiriyor anlamadım. Yine iki gözüm iki çeşmeydi, iğneleri beklerken. Buna da çok şükür. Yeter ki kızımız 34. Haftayı sağlıkla geçsin, sağsalim kucağımıza alıp, mutlulukla büyütelim yavrumuzu. Kızlar bizim için de dua edin olur mu? Çok iyi geliyor dualarınız. İnşallah hepimiz yavrularımıza sağlıkla, sevinçle, vaktiyle kavuşur, selametle büyütür, eriştiririz.
ayyneguzel benim gititğim yerde sgklı fıyat570tl ıdıCanım detaylı ultrasonda kağıt olarak görüntü vermiyor. CD veriyor. O yapmazsa da sen video da iste :) Video ya alsın miniği. Bizde bir tane video var 8-9 sn lik ama olsun, o da yeter :) Bir de 4 boyutlu resmini istediğini söyle. Diğer muayene sonuçlarıyla birlikte tüm görüntüler için cd veriyor. Ayrıca detaylı ultrason ücreti de 300 tl, tedarikli ol :) Ben bilmiyordum da Allah'tan o kadar nakit vardı yanımızda...
Kan ilacı da kabızlık yapar doktoruna sorsan eğer kansızlık gibi bir şikayetin yoksa kan yapıcı yiyeceklerle idare etsen daha iyi en azından kabızlık sorunu gidene kadar. Tam 9 kilo almışım canım sorma Elalem 9 kiloyla doğum yapıyor ben şiştim resmenkızlar kaç kilo aldınız ben bu ara çok fazla şiştim sanki kendimi patlayacak gibi hissediyorum bide kabızlık için öneriniz var mı ?
Canım benim de geçen haftaya kadar bir gün hareketli bir gün tık yoktu ama bu hafta her gün kıpır kıpır maşallahkızlar herkese merhabalar. benim bebeğim bir gün çok hareketli oluyor, sonra bir iki gün duruluyor, daha az hareket ediyor. bebeğin hareketleri 28. haftadan itibaren sayılmaya başlanıyormuş, şimdilik her günün aynı hareketlilikte geçmemesi normal mi? sizlerde durum nedir?
Canım detaylı ultrasonda kağıt olarak görüntü vermiyor. CD veriyor. O yapmazsa da sen video da iste :) Video ya alsın miniği. Bizde bir tane video var 8-9 sn lik ama olsun, o da yeter :) Bir de 4 boyutlu resmini istediğini söyle. Diğer muayene sonuçlarıyla birlikte tüm görüntüler için cd veriyor. Ayrıca detaylı ultrason ücreti de 300 tl, tedarikli ol :) Ben bilmiyordum da Allah'tan o kadar nakit vardı yanımızda...
ekliyorum tatlim rabbim adiyla yasatsin insallah
Ikra meyra canim buarada bizim oglanin ismini çağan diye bildirmistim onu musait zamaninda demir olarak degistirebilir misin?
Çağan ismi ilerde yurtdisina gidis gelislerde sikinti olur diye degistirdik canim.
Merhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Kesin istirahate devam, yani sürekli yatacağım. Her gün vurulacağım kan sulandırıcı iğne başlandı. Haftada bir Pruloton iğneye ve her gün progestan içmeye devam edecekmişim. Doktor her şey yolunda diyip, neden ekstra tedbirler aldı ve ilaçları kesmesi gerekirken neden devam ettiriyor anlamadım. Yine iki gözüm iki çeşmeydi, iğneleri beklerken. Buna da çok şükür. Yeter ki kızımız 34. Haftayı sağlıkla geçsin, sağsalim kucağımıza alıp, mutlulukla büyütelim yavrumuzu. Kızlar bizim için de dua edin olur mu? Çok iyi geliyor dualarınız. İnşallah hepimiz yavrularımıza sağlıkla, sevinçle, vaktiyle kavuşur, selametle büyütür, eriştiririz.
Oyu yerim ben onu çok tatlı maşallahRabbim kucağına almayı nasip etsin
canim massalah pasa atahan saglikla gelsin canim adiyla yasasin insallah
Canim herkes ğ den dolayi cok sorun yasar dedi is hayatinda vs biz de zaten esimin rahmetli babasinin adini okucaktik kulagina davut diye demir davut yaptik simdi :) davut peygamberimizinde demir ustasi olmasiyla da guzel tesaduf olmus oldu.Nedenki canim cagan guzel isimdi ekliyorum demir olarak rabbim adiyla yasatsin
Ayyy canim pardon biri birseyler yazmis sinir oldumCanım benim lütfen kendini üzme ve stres yapmamaya çalış. Bebeğin sen mutlu oldukça daha iyi hissediyor kendini ve sana daha çok tutunuyor. Demek ki iyi bir Dr.dasın ki elinden gelen tüm tedbirleri almış senin için. Aslına bakarsan böyle bir Dr.a düştüğün için çok şanslısın. Ufaklık'ın tam olarak problemi ne? Amacım seni üzmek değil kesinlikle, uzun zamandır girmiyorum foruma o yüzden takip edemedim. Bildiğim bir konuysa da yardımcı olmak isterim. Ben de ilk gebeliğimde bazı problemler yaşadım da...
Amin canım, inşallah. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp, büyütebilelim miniklerimizi inşallah :)
Amin canım benim, inşallah. Yanlışlıkla yazmışsın ama Atahan da güzel isim. Metehan yerine Atahan mı koysam acaba? :)
Ekledim cnmCanim herkes ğ den dolayi cok sorun yasar dedi is hayatinda vs biz de zaten esimin rahmetli babasinin adini okucaktik kulagina davut diye demir davut yaptik simdi :) davut peygamberimizinde demir ustasi olmasiyla da guzel tesaduf olmus oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?