bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
aaa evet bak ben en çok ücretini merak ediyordum bir de. iyi ki söyledin :) teşekkür ederim. ok ben 300TL ye artık bebişime 5 bölümlük dizi çektiririm az para değil sonuçta.

Ay çok güldüm yaaa İlahi annesi alemsin valla :) Bu arada ücreti gayet uygun bir perinatologa göre. Biz geçen sene Mustafamın detaylı ultrasonu için 450 Tl vermiştik ve normal sıradan bir radyoloji uzmanı yapmıştı. Perinatologlar bunun için çok daha fazlasını alıyor. Bir arkadaşım 750 Tl'ye yaptırmıştı. Düşünebiliyor musun?

Sana sonuna kadar katılıyorum canım. Ben facebook'u bile dondurdum. Çünkü paylaşımlardan dolayı çok geriliyor ve sinirleniyordum. Burada bence de siyaset konuşup gerilmenin anlamı yok... Hiç birimizin sinir, stres yapmaması gerek :)

AYNEN ÖYLE TAKSİM GİBİ BİR YERDE ÇALIŞIYORUM BU BİLE BENİ YETERİNCE GERİYOR O YÜZDEN PSİKOLOJİMİZİ RAHATLATACAK ŞEYLERE YÖNELELİM SONUÇTA HERKESİN FİKRİ VAR KİMSE AYNI ŞEYLERİ DÜŞÜNMEK ZORUNDA DEĞİL

:) evet bende fazla diye biliyorum 300 tl yine uygun. güzel yanı Bülent bey kendisi yapıyor. şimdi benim bir önceki kontrol olduğu için yarın muayene ücreti de olacak 180tl onuda ek olarakmı alıyor yoksa içindemi oluyor? bilgin var mı o konuda?

Kızlar bi komşu var samimiyetimde yok aslında daha önce bana doğuma giderken helalleş git ne olacağı belli olmaz filan gibi abuk subuk konuştu bi şey demedim bu gün de mesaj attı rüyasında beni görmüş çok kötüymüş anlatıp canımı sıkmasınmış iyimiymişim bende sinirlendim bende çok güzel rüyalar gördüm iyi olur inşallah dedim bana böyle esrarengiz şeyler yazma hoşlanmam o ne öyle felaket tellalı gibi dedim söylenecek şey var söylenmeyecek şey var ya insan endişeleniyo

selam kızlar nasılsınız çok sık giremiyoruz biz çalışmaktan bide sıcaklardan canımız çıkıyor.Kızımın bütün esyalarını aldım sayılır civilden aldım çoğu şeyini bundan sonra kendime alıcam bide çok beğendiğim unuttuğum bişey olursa alıcam daha annelerde alır bişiler baya hazırlandık biz sizler nasılsınız aldıklarınıza dair bir topik açmadınız sanırım açsak nasıl olur paylaşsak aldıklArımızı?

Ikra meyra canım müsait olduğunda bizi de listeye ekler misin daha önce bir kaç kez yazdım ama gözden kaçtı sanırım sat 19.02 beklenen doğum 25.11 ilk bebiş memleket Eskişehir erkek olacak hayırlısıyla ve adını da eymen Aras koyacağız inşallah

BAZI İNSANLAR GERİZEKALI GERÇEKTEN BANADA HAMİLEYİM DEDİĞİMDE AA BİZİM Bİ KOMŞU VAR O DÜŞÜK YAPTI AA FALANCANIN KARNINDA ÖLDÜ AA DOĞDUKTAN 2 GÜN SONRA ÖLDÜ GİBİ ŞEYLER SÖYLEDİLER 4-5 KERE OLDU BU BENDE ARTIK AZARLIYORUM VALLA NASIL BİR BEYİN YAPISI VAR BUNLARIN ANLAMIYORUM

Bende kıyafet alışverişini tamamladım eksikleri sayılı artık bebeğimin inşallah sağlıklı günlerde giydirmek nasip olur

Bu kadar cahil olunmaz ya kötü bişey olmasını istiyolar ben artık öyle düşünüyorum

kanım düşük hatta ikiye çıkarcak uff mahvediyor tuvalet olayı beni

Bu kadar cahil olunmaz ya kötü bişey olmasını istiyolar ben artık öyle düşünüyorum
ÇÜNKÜ İNSANLAR BAŞKALARININ ÜZÜNTÜSÜNDEN MUTLULUK DUYUYORLAR KİLO ALMADIM MESELA SÜREKLİ BİR ARKADAŞIM ŞİŞİCEKSİN DİYİP DURUYO ÇÜNKÜ ÖYLE OLMAMI İSTİYO ÇARPICAM AĞZININ ORTASINA BİR GÜN

bende geçen ay lohusa pijaması,tacı ve terliğimi aldım. sonra başka eksikler çıkar diye aradan çıksın istedim. bir de ek olarak pijama alırsam yeter bana. lohusa sepeti diye bir yerden aldım, memnun kaldım. çok güzel modelleri var.

Eklentiler

• 07e995e2-01bc-44e9-a4d1-a0a720a96ffc.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 50
  • d0710b31-542f-4b08-97ce-efc8234d5296.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 48
  • e07b58fe-85a4-4425-bab7-974412e24807.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…