bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Masallah oglusuna kilosu cok guzel canim boyu da normal bence 32 cm fln oluyor bu haftalarda bildigm kadariyla olcum hassasiyeti falanda var o yuzden normal bence.
Teşekkür ederim canım. Aslında doktorum bu haftalarda sağlıklı boy ölçümü yapılamaz dedi. Seni kırmayayım yapayım dedi. Bebeği üç parça halinde ölçtü ve 30 cm dedi. Sizin doktorunuz boy ölçümlerini nasıl yapıyor.

canim suan sertlik yok ama sabah sertligi hissrdince hemen yattim sonra bakmak icin kalktim iyidi zaten bebegi hep asagida hissediyorum orada sertlesince korktum bi daha olursa gidiyim o zaman ne olur ne olmaz

Aynen cnm bencede.bilmiyrz çünkü kasılma nasıl oluo.sertlik kasılma belirtisyms mesela.Hiç aklıma gelmez.Hatta nst yi çeken hemşireye sordum.bebek mi kasılıyor Die.çünkü ben kasılma namına bişey hissetmedgmdn.Hayır sen kasiliosn dedi.Yani alt tarafta bi sıkıntı olmadgndn bende değil herhalde Die dusunmstm bende ama bilemiyrz ki işte.En güzeli doktora danışmak

Maşallah cnm.Allah sağlık sıhhat huzurla giydirmeyi nasip etsin.
Bu alışveriş meselesini sorma yani.ben sözde 8.aya kadar bişey almayı dusunmuodm ama görsen 6-9 ay bile aldım.Geçen kardeşim Hatta etek tişört takım aldı :) indirimde gördükçe ayına mevsimine uyanlari topluyrz açıkçası ama çok mu çok oluyrz bilmiyrm

Bi alışveriş resmide ben ekleyym.Geçen gün alırken eşime resim atmıştım.english home da indirimde 30 liraydı takımı içli dışlı hastane çıkışı gibi çok ciciş çok beğendim ben.düşünenlere fikir olsun

Eklentiler

• IMAG0280.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 102
  • IMAG0280.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 97
Nasil guzeller kesene bereket annesi saglikla mutlulukla ustunde gormeyi nasip etsin Allah. Sorma canim ben de giyim konusunu komple bitirdim valla 8. Aya kadar beklemek mumkun degildi :)

aksamustu bi kez daha oldu aradim doktoru da vucud doguma hazirlaniyo o her hamilede okur 10 dakikada bir olursa o sikinti yaratir dedi canim insallah sag salim kavusuruz bebeklere valla bu hamilelik iyice paronoyak yapti beni

Nasil guzeller kesene bereket annesi saglikla mutlulukla ustunde gormeyi nasip etsin Allah. Sorma canim ben de giyim konusunu komple bitirdim valla 8. Aya kadar beklemek mumkun degildi :)
Daha hiç birşey almadım halamız hastane çıkışı almıştı başkada bişey yok içim gidiyor gezip almak istiyorum ama plasenta previa yüzünden yatıyorum hala inşallah 8.ayda dr kalk artık derde Alırız herseylerimizi

Canim hic sikma canini sen bebisin icin istirahattesin en guzellerini alacaksin ins ayaga kalktiginda :) ben de cogu seyi netten aldim valla e bebek in 12 saatlik kampanyalari falan oluyor onlari takip edip sen de netten bi kac parca alirsin cok istedigin bise olursa canim.

Son düzenleme:
Cok guzel takim.saglikla giysin canim.sizlerin aldiklari kiyafetleri goruuorum ben ne internetten ne de magazalardan kafama gore bi takim bulmadim.

Ayy napalim sefamiz olsun alicaz tabiki

Kapida odemeli olan alisvris siteleri neler var kizlar??
Benim bildiğim bebegen,çocukmarket,cimcimebebe(limiti60 TL )var Canım daha da vardır aklıma gelmiyo şuan.bende henüz hiçbirşey almadım ama genelde internetten alışveriş yapıyorum inş bulursun

Kizlar buarada doktor bana omega 3 icin krill diye bise yazdi kullanan var mi? Sizlerden hep imom duymustum bu degisik geldi. Verirkende bu hamileler icin daha saglikli diyip yazdi :/
bende marincap kullaniyorum canim hergun icmiyorum 2-3 gune bir iciyorum

Son düzenleme:
Kizlar iyi geceler mutlu pazarlar benim biraz canim sikkin annem ameliyat olucakmis ayagindan basit biseymis ama esime gizlice soylerken duydum bana ve ablama hamileyiz diye duyurmak istemediler ama tabi duydum moralim cok bozuldu Allah saglik sihhat versin ne deyim yaninda olamiycam ilgilenemiycem ya cok koyuyo

Offf çok geçmiş olsun Can'ım seni çok iyi anlıyorum annem gelmişti bize bakmak için memleketten bel fıtığı zorladı bacağı tutuldu kımıldayamadı çok Ağrı'sı vardı eşim dr a götürdü acil ameliyat dedi çok üzgünüm çookk eşim memlekete götürdü dün dünden bu yana ağlamaktan mahvoldum Nasıl olcak kim bakacak ameliyattan o da çok korkuyor geçmiş olsun anneciğinede tez Zaman'da şifa versin rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…