bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canim suan sertlik yok ama sabah sertligi hissrdince hemen yattim sonra bakmak icin kalktim iyidi zaten bebegi hep asagida hissediyorum orada sertlesince korktum bi daha olursa gidiyim o zaman ne olur ne olmaz
O bebegin durus pozisyonundan da kaynaklanir.yuruken de sertlik hissediyormusun yurumeni zorlastiriyormu
Hareketlerini engelliyorsa O zamn tam bi kasilma olur.yinede devam ederse doktorunla gorus canim ihmal etme.

O bebegin durus pozisyonundan da kaynaklanir.yuruken de sertlik hissediyormusun yurumeni zorlastiriyormu
Hareketlerini engelliyorsa O zamn tam bi kasilma olur.yinede devam ederse doktorunla gorus canim ihmal etme.

yok sadece sabah kalktigimda oldu sonrasinda uzandim gecti ara ara kalkip bakiyorum sabahki gibi hic olmuyo sabah cok gergin sertti suan herzamanki gibi

Kizlar buarada doktor bana omega 3 icin krill diye bise yazdi kullanan var mi? Sizlerden hep imom duymustum bu degisik geldi. Verirkende bu hamileler icin daha saglikli diyip yazdi :/

Kurban olsunlar valla genelde doktorlar fotoya cok ozenmiyorlar oylesine bi anin ciktisini veriyorlar bizim icin ne kadar onemli farkinda degiller :) benim yeni doktor sagolsun fotocu edasiyla baya ugrasti :)
Ben goruntu de alamadim bebegin yuzu hic gozukmuyordu doktor cok sallladi sarsti goruntu almak icin ama benimki kimildamadi ters ve asagi dogru durdugu icin onunde ayak kordon kollar eler ne ararsan hersey vardi yuzun goruntusunu alamadi oyuzden

Ben sadece bebek yagi kullaniyorum onu bile 2-3 gunde bir suruyorum valla simdilik bi durum yokta sonrasi aci olabilir
Ben de ikiuc gunde bir suruyorum cildim emmiyor cunku evde gobek acik dolasmak zorunda kaliyorum saatlerce emsin diye oyuzden cok firsat bulamiyorum acaba bu yaglar emsin diye bilmedigim bir yontem mi var diye dusunmeye basladim artik

Ben de ikiuc gunde bir suruyorum cildim emmiyor cunku evde gobek acik dolasmak zorunda kaliyorum saatlerce emsin diye oyuzden cok firsat bulamiyorum acaba bu yaglar emsin diye bilmedigim bir yontem mi var diye dusunmeye basladim artik
Alemsin canim :) cildin cok kuru degil demekki ne guzel avantaj iste bu

Kizlar buarada doktor bana omega 3 icin krill diye bise yazdi kullanan var mi? Sizlerden hep imom duymustum bu degisik geldi. Verirkende bu hamileler icin daha saglikli diyip yazdi :/
Ben efadaily kullaniyorum cnm doktoruma sormustum o da haftada en az bir porsiyon balik tuketmeni tercih ederim ancak balik yagi tuketmek isteyen hastamada zararli olmadikca da mudehale etmem kullanabilirsin demisti.. Ben de cok abartmadan haftada bir balik yiyorum iki.kez de hap aliyorum

Hmm bana direk kendi dedi sahsen ben balikta yemiyordum hapini da icmiyordum ama konusu gecmeden yazdi hapi sadece 1 ay kullanacaksin 2 hafta sonra basla dedi bakalim :)

Masallah oglusuna kilosu cok guzel canim boyu da normal bence 32 cm fln oluyor bu haftalarda bildigm kadariyla olcum hassasiyeti falanda var o yuzden normal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…