bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Dmi kiz nasil guzel poz vermis benim cirkin poz da vermiyo guzel de cikmiyo babasi gibi ayni iki akrep erkegiyle napcaksak

Çok tatlı ya, maşallah, bildiğin bebek.

Deniz de dün sana anlattığım minik oğlan gibi "annemmm annemmm annemmm annemmm" desin de gör benziyor mu, benzemiyor mu babasına. Denizcik gerekene akrep, anneciğine kuzu minnoş olucak, sen merak etme.

canim suan sertlik yok ama sabah sertligi hissrdince hemen yattim sonra bakmak icin kalktim iyidi zaten bebegi hep asagida hissediyorum orada sertlesince korktum bi daha olursa gidiyim o zaman ne olur ne olmaz

Oy yirm nasil guzeller tam bir super kahraman olcak bizim deniz desene Allahim ustunde gormeyi nasip etsin ins :)
Severim sizi tatli teyzelerimiz cok optuk sizi

Çok şirinler :) masallah . Annelik iç güdüsü herhalde ne görsek alasimiz geliyo :) kargo ücreti dahil mi sana mı ait Canim?

Masallah balkuzuya. Buyumus de elinin ustune yatmis kurban olurum.

sağlık ocakları bişey kazanmıyor canım.
sağlık bakanlığı bebek ve gebe takibi ve aşıları çok önemsiyor.
aşılar olmazsa takip olmazsa sağlam ceza alıyorlar da ondan.

Yesinler ya onu. Hangi doktora gittin canim. Benim ki parmagini emse diye dua ettim ama. Yuzunu hic acmadi hanimkizim.
Safiye genc e gittim canim senin doktorla karsilikli odalari :) bizimki de basta koluyla yuzunu kapamisti baya da hareketliydi ama doktor sabirli cikti guzel fotolar yakalamak icin bekledi valla :)

oyyy massalah canim pasaya parmagini emiyor sanki cok tatli allahim sagliklada kucagina almayi nasip etsin insallah cok guzel kilosuda 25 haftadanda saglikla kalin

gule gule saglikla giysin deniz pasa cok tatli canim :))

Verdide guzel cikmadi karanlik cikmis birinin dudagi kalin ama :)) bildigin silikonlu dudak :))
Kurban olsunlar valla genelde doktorlar fotoya cok ozenmiyorlar oylesine bi anin ciktisini veriyorlar bizim icin ne kadar onemli farkinda degiller :) benim yeni doktor sagolsun fotocu edasiyla baya ugrasti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…