bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bemim bu duygusalligim nolcak peki tv8 de senin hikayen diye film var ay agla agla bi hal oldum

Ayy sorma cnm ya.bende az önce face de bi video gördüm.köpeğe araba çarpmış kafasindn kanlar akio.o gözleri nasıl mahsun masum bakiodu.kıyamam yaa.ağladım.öyle videoları acmiyrm.dayanamiyrm agliyrm çünkü ama video kendilgndn oynuo ya sessiz takıldım baktım.hiç kiyamiorm hayvanlra.
Bi de bi dedenin videosu vardı meshurdu baya eşini kaybetmiş ağlayarak anlatio.tv ye de çıktı.onun videosunu da asla izlemedim.eminim.kahrolcaktm çünkü.yaşlılara da hiç kiyamiyrm

Yemin ederim.hamile kaldim.kalali hepten curuk ciktim.simdide belim agriyo hemde ne bicim

Al benden de aynısı. Geçen gün arkadaş sen doğumda yapamazsın böyle nazlı dedi ya dedim plesanta aşağı tutulsuysa ben napim doktor yat dedi. Su fazla bebeğin benlik değil böbrek genişliyorsa e bu da benlik değil dedim öyle böyle sağlıkla 9 ayı tamamlamak derdimiz yoksa kim istemez dinç olmayı ağrısız sızısız

Kızlar Günaydın hepinize her hafta aynı şeyi paylaşıyorum ama ben moral olarak artık tamamen çöktüm..... tam 12 kg oldu şu an 24 +2 ben napacagim böyle .... millet boyum çok uzun olduğu için ay belli olmuyor kilo diyor evet hamile olmadan bu kiloyu alsam patates gibi olabilirdim. Bunlar tabiki asla bahane değil.Cuma günü doktor kontrolüm var.Doktor daha önce tokluk şekeri almıştı birsey çıkmadı.şimdi cuma günü mutlaka artık gebelik şekerine bakılır 24+6 olacağım cuma günü. BİLİYORUM ki gebelik şekeri çıkmayacak. . Eminim...hep benim günde bin porsiyon meyve yemem yüzünden bu kilolar...Bundan sonra salata ve ızgara et şeklinde beslenip yulaf ezmesi yoğurt falan geçiştirsem canım oğlum ya kilo almaz ise ya sağlıgina bişey olursa diye de korkuyorum.Millet tatlı yer hamur işi yer bu kiloda olur ben ise sadece meyve....Rabbim yardimcim olsun.psikolojik olarak kötü durumdayım.

Cnm üzülme.Sen çalışan bi insansn hareketlisin.Merak etme hepsi gitcek onların.o meyveler zaten bizi bizden alio.hergün yememeye calisiyrm bende.özellikle sulu meyveleri.başladım mi durduramiyrm çünkü kendimi.Hem gostermio olman da çok güzel.bi de düşünsene her görenn sana ayy çok kilo almssn dediğini.Zaten bebeginde iri.doğumda zaten çoğu gitcek kalanıda emzirmek iş güç derken eski begüm oluvercksn İnşallah
Bu arada geçen hafta kontrole gittiğimde Aysel hnma şeker yüklemesi olcak mı dedim.Hayır açlık tokluk şekerine bakiyrz biz dedi.o da normal çıktı çok şükür benmde.
Başka bi kızın da tokluk şekeri yüksek çıkmış galiba.endokrine yönlendirdi.Belki şeker yüklemesi yaparlar gitmen lazım falan dedi.
Sana da yapılmaz belki.tokluk şekerine bakildysa

26 yasındayım . umarım hersey yolundadır :)

Dmi ya bende isterim hoplaya ziplaya bitirmek 38 haftayi ama olmuyo iste

Günaydın kızlar . Sağlık ocağına gittim kan vermeye hemşire beni aşıya ikna etti 1 toz olup da geldim eve. Dedi sen başkalarını dinleme hastalık gelirse kasıla kasıla ölürsün korkutmak da istemiyorum dedi ama baya korkuttu oldum bende.tansiyon normal çıktı baş dönmelerim kansızlıktan olabilirmiş sonuçların çıksın gerekirse 2 hap iç dedi

kaçıncı haftada yapılması gerekiyormus peki?

Canim benim beterin beteri var mesela ben. Ben de meyve,makarna ve kortizon yuzunden suanda 16 kilo almis durumdayim ve benim boyum uzun olsa dahi kilolu gorunuyorum. Aman dedim 100le de doguma girsem dogumdan sonra sıkı bir diyet ve sporla eski kiloma donecegim. Lutfen dert etme kiloyu beraber zayiflicaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…