bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım üzülme ben de aynı durumdayım şuan 9,3 kılo aldım 21artı 2deyim haftada 1 kilo rahat almaya basladım senin haftadanda 12yi de gecicek gibi duruyorum boyumda 164 dediğin gibi ben de sağlıklı besleniyorum meyveyi de abartmadan yıyıorum aslında ama durduramıyorum artısı.. Kabızlık da kilo artısı yapıyor ben de ama haftada bir tuvalete cıkar oldum Şeker vs riskin olusmazsa sorun yok canım goruntu olarak memnun olmasak da kendımızden bebişler dogduktan sonra kosusturmaktan o kilolar eriyip gidecek cnm biraz da dikkat ederiz ozaman yediklerimize spor da yaparız elimizden geldiğince gider

Bana yapmiyolar riskli diye ya bide bobreklerimde sikinti var diye korktum bak simdi gidince tekrar danisicam dr uma
Valla bana da demedi doktorum bırtek 10. haftamdı sağlık ocagından arandım gebe oldugunuz haberini aldık surecle ilgili bilgi vereyim dedi görevli arkadas. Tetanoz asısından bahsetti. Ama iki doktorum oldu ıkısı de soylemedi. Böbrek şikayeti bende de var alakalı mı bilmiyorum ama .. Sorucam ben de ama 24. haftamda randevum.. Kafam karıstı bu konuda aşıda sonucta ölü de olsa içerisinde tetanozu barındırıyor. O bebeğe zararı olur mu? Sanırım olmuyor ki senelerdir yapılıyor ama yine de araştırıp ogrenmek lazım yine de güzelce agızdan dolma değilde akademik makalelerden filan... Kafam karıstı cunku ıyıce bu konuda

En iyisi gidince dr a sormak olmazsa hastanede yaptiriveririm ya bilmiyorum ki

Senin bobreklerinde de mi genisleme var canim

herkese günaydın Mcada canım ancak msjları okuyabildim annene çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda iyleşir bende faceden baktım maşallah sanada kızınada çok şekersiniz

Senin bobreklerinde de mi genisleme var canim
evet fıstık hatta konuşmuştuk bunun üzerine önceden hatta sol tarafa yatman sağa dönmemen için sırta yastık koyman sebzeleri cok iyi yıkaman bol ve yavas yavas su ıcmen tuvalet hıjyenıne ekstra önem vermen konusunda konuşmuştuk canım ben oyle oyle azalttım gece yarısı uyandıran şiddetli sancıları Doğumdan sonra ayrıntılı böbrek kontrolu yaptırıcam şimdilik belli aralıklarla ultrasonla kontrol

Kızlar en son dr kontrolünde bebişimin zayıf olduğunu söylemişti doktor. Bu sıralar ailevi bazı problemler yüzünden stresli ve uzgunum. Günlerce yemek yemesem karnım acikmiyor. İki lokma bir yesem doyuyorum o yüzden bir de bebeğim için üzülüyorum. Sizlerden ricam bana dua etmeniz.

Soracağım şeyde şu ki özellikle ne etsem bebegime yarar? Yavruma da çok üzülüyorum. Aynı haftada milletin Bebişi 850-900 gr.

Canim kuzum benim benim evlatcim da zayif dua ederim sana benim hic bi sorunum olmadigi halde yiyemiyorum kuzum sabah esim eve ugradi ettigim kahvaltiyi gorunce cok kizdi bebege hic vitamin gitmiyo askim diye ama almiyo icim bi parca ekmekle kucuk bi salkim uzum yedim o kadar ama biraz dikkat edelim bitanem ne kadar kilo alirsa bebekler risk o kadar az oluyo erken dogum vs durumunda et yemeye calis muz ye yogurt yumurta süt zorla kendini hic bisey icin uzulme konusmak istersen ozelden yazabilirsin...

Benimde kuzucuk pozisyon degistirdi sanirim bu ara pek yoklamiyo bobrek agrisi 8 inde benimde randevum var urolojide biu defa kan da isteyecekmis bende devamli kontrol altindayim napalim kuzum dikkatli olcaz dr un sozunden cikmiycaz

Sağol kuzum Allah razı olsun. Et fazla yiyemiyorum süt meyve falan içinde kendimi zorluyorum. Hayırlısıyla kuzucuklarimiza bi kavuşsaydik hiç Bi seyi duşunmuycem gerçekten

Sağol kuzum Allah razı olsun. Et fazla yiyemiyorum süt meyve falan içinde kendimi zorluyorum. Hayırlısıyla kuzucuklarimiza bi kavuşsaydik hiç Bi seyi duşunmuycem gerçekten
Hic korkma bak 25 + lardasin masallah kuzum bi cok riski geride biraktin ne mutlu hic bisey dusunme et yemeye calis mutlaka et bebegi cok besliyor. Bide muz diyolar gunde 1 tane muz ye kesinlikle

Muz ,yesilmercimekli bulgur pilavi haslanmisyumurta 2 adet ekmeksizde yiyebilirsin , bol yogurt sut , her et turu ama izgarada balik et tavuk hosaf her cesit kuru meyvelerden seker katma hosafa canim proteinli yiyecekler bebege kilo aldirir canim vitaminlerini aksatma balik tuketemiyorsan balikyagi al tatlim uzulme takilma bebegini dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…