- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #33.121
Omega 3 kullanıyorum kuzum. Su mercimek bulgur pilavini da muhakkak deneyeceğim. Ben taze meyvelerle komposto tarzı yapıyorum ama onlarda şeker katmadan çok tatsız oluyor. Kuru meyvelerden yapınca şekersiz tatlı oluyor mu peki?Muz ,yesilmercimekli bulgur pilavi haslanmisyumurta 2 adet ekmeksizde yiyebilirsin , bol yogurt sut , her et turu ama izgarada balik et tavuk hosaf her cesit kuru meyvelerden seker katma hosafa canim proteinli yiyecekler bebege kilo aldirir canim vitaminlerini aksatma balik tuketemiyorsan balikyagi al tatlim uzulme takilma bebegini dusun
Cok lezzetli oluyo annecim hep yapardi bende bugun mantarli pilav yapicam o da yarayisli nede olsaOmega 3 kullanıyorum kuzum. Su mercimek bulgur pilavini da muhakkak deneyeceğim. Ben taze meyvelerle komposto tarzı yapıyorum ama onlarda şeker katmadan çok tatsız oluyor. Kuru meyvelerden yapınca şekersiz tatlı oluyor mu peki?
Pilav bizim evde hiç gitmiyor o yuzden hiç yapmışlığim yok mercimekli bulgur pilavini. Artık net ten tarifine bakar yaparım yeterki minnos oğlum biraz tombiklessin. Daha önce çocuğu olan arkadaslar çok zayıf yemiyor diye üzülürken onlara kızardım ne kadar abartiyorlar zayıf olsun ne olacak derdim ama şimdi anladım onları. Annelik çok farklıymışCok lezzetli oluyo annecim hep yapardi bende bugun mantarli pilav yapicam o da yarayisli nede olsa
Tabiki kuru meyveler sekerli oluyor siyahcekirdekli kuru uzum kayisi gunkurusu cekirdeksiz kuru uzum murdum erigi bunlar onemli canim istersen 2 adet cubuk tarcin at pismeye yakin son 5 dkk kalaOmega 3 kullanıyorum kuzum. Su mercimek bulgur pilavini da muhakkak deneyeceğim. Ben taze meyvelerle komposto tarzı yapıyorum ama onlarda şeker katmadan çok tatsız oluyor. Kuru meyvelerden yapınca şekersiz tatlı oluyor mu peki?
Takma kafana son aylarda aliyo bebisler kuzumPilav bizim evde hiç gitmiyor o yuzden hiç yapmışlığim yok mercimekli bulgur pilavini. Artık net ten tarifine bakar yaparım yeterki minnos oğlum biraz tombiklessin. Daha önce çocuğu olan arkadaslar çok zayıf yemiyor diye üzülürken onlara kızardım ne kadar abartiyorlar zayıf olsun ne olacak derdim ama şimdi anladım onları. Annelik çok farklıymış
En kısa zamanda kuru meyve alıp deniycem canım. Evde gün kuruşu kayısı var ama tek onunla güzel olmaz herhalde karışık yapınca daha güzel olur erikle falan değil mi?Tabiki kuru meyveler sekerli oluyor siyahcekirdekli kuru uzum kayisi gunkurusu cekirdeksiz kuru uzum murdum erigi bunlar onemli canim istersen 2 adet cubuk tarcin at pismeye yakin son 5 dkk kala
Canım karışmak gibi olmasın ama tarçın kasılmaları başlatıyormuş. Ben çok severim kokusuna falan bayılırım ama sütlaç ın üzerine bile dökmüyorum artık.Tabiki kuru meyveler sekerli oluyor siyahcekirdekli kuru uzum kayisi gunkurusu cekirdeksiz kuru uzum murdum erigi bunlar onemli canim istersen 2 adet cubuk tarcin at pismeye yakin son 5 dkk kala
canim pilavda iyi yesilmercimek corbasida salatasida cok iyiPilav bizim evde hiç gitmiyor o yuzden hiç yapmışlığim yok mercimekli bulgur pilavini. Artık net ten tarifine bakar yaparım yeterki minnos oğlum biraz tombiklessin. Daha önce çocuğu olan arkadaslar çok zayıf yemiyor diye üzülürken onlara kızardım ne kadar abartiyorlar zayıf olsun ne olacak derdim ama şimdi anladım onları. Annelik çok farklıymış
Kızlar Günaydın hepinize her hafta aynı şeyi paylaşıyorum ama ben moral olarak artık tamamen çöktüm..... tam 12 kg oldu şu an 24 +2 ben napacagim böyle .... millet boyum çok uzun olduğu için ay belli olmuyor kilo diyor evet hamile olmadan bu kiloyu alsam patates gibi olabilirdim. Bunlar tabiki asla bahane değil.Cuma günü doktor kontrolüm var.Doktor daha önce tokluk şekeri almıştı birsey çıkmadı.şimdi cuma günü mutlaka artık gebelik şekerine bakılır 24+6 olacağım cuma günü. BİLİYORUM ki gebelik şekeri çıkmayacak. . Eminim...hep benim günde bin porsiyon meyve yemem yüzünden bu kilolar...Bundan sonra salata ve ızgara et şeklinde beslenip yulaf ezmesi yoğurt falan geçiştirsem canım oğlum ya kilo almaz ise ya sağlıgina bişey olursa diye de korkuyorum.Millet tatlı yer hamur işi yer bu kiloda olur ben ise sadece meyve....Rabbim yardimcim olsun.psikolojik olarak kötü durumdayım.
mrb kızlar benim öğleden sonra ayrıntılı randevum var gelince yazarım inşallah sağlıklıdır bir sorun yoktur bebeğimde bayada hareketli hiç durmuyor bu aralar
Mcada Ikra meyra ahmoz maşallah görüşlerinize çok tatlılar. Benim göbüş çok büyümedi 5. Ay biraz çıkmıştı sanki hala aynı kaldı görenler 6 aylık gibi değilsin diyorlar. Ama bebişin kilosu normal dedi doktor ben 3 kilo almışım toplamda. Çok yemiyorum bende bol su içiyorum ekmeksiz yemek yiyorum zaten sıcaklarda yemek yerken bile yoruluyorum sanki nefes alamıyorum Sizler ne durumdasınız?
Bugün kesin yeşil mercimek pişircem sayendecanim pilavda iyi yesilmercimek corbasida salatasida cok iyiEki Görüntüle 1862110
Cubuk tarcin koku birakiyor tozu daha etkili kuzum ama surekli tuketmek belki kasilma yapar toz tarcin bizler iyiyiz sukur canim sen nasilsin iyi oldunmuCanım karışmak gibi olmasın ama tarçın kasılmaları başlatıyormuş. Ben çok severim kokusuna falan bayılırım ama sütlaç ın üzerine bile dökmüyorum artık.
Bende 3.5 kilo aldım toplamda benim de göbüş 6 aylık gibi durmuyor. Son aylarda daha çok buyur herhalde canım.Mcada Ikra meyra ahmoz maşallah görüşlerinize çok tatlılar. Benim göbüş çok büyümedi 5. Ay biraz çıkmıştı sanki hala aynı kaldı görenler 6 aylık gibi değilsin diyorlar. Ama bebişin kilosu normal dedi doktor ben 3 kilo almışım toplamda. Çok yemiyorum bende bol su içiyorum ekmeksiz yemek yiyorum zaten sıcaklarda yemek yerken bile yoruluyorum sanki nefes alamıyorum Sizler ne durumdasınız?
Serin serin yersin kuzum :))Bugün kesin yeşil mercimek pişircem sayende
Çok güzel görünüyor canım vallahi bende bugün deniycem muhakkakcanim pilavda iyi yesilmercimek corbasida salatasida cok iyiEki Görüntüle 1862110
Canım 3 kilo çok değil kafana takma zaten doğumdan sonra verilir. Ama karpuz şeker deposu ve üzüm ikisinide dikkatli tüketmek gerek ama karpuza bende dayanamıyorum. Hamur işi demişsin bende hiç hamur işi istemiyorum aksine acı et meyve istiyor canım. Birde ayranı çok içiyorum her yemekte 1 veya iki bardak içiyorum süt hiç içmiyorum. Bazen acısız şalgam da içiyorum:)))bende 3,5 kilo aldım canım. o da birden oldu aslında. bayrama kdar 1 kilo almıştım.
bayram da 1 haftada 1 kilo almışım. üstüne 1 kilo daha eklendi.
birden 2 kilo geldi. esasında bu haftalarda haftada 250 gr alma hakkımız var. sağlıklık olan öyleymiş.
kötü oldu ama çok ta takmamaya calısıyorum. geç saatte bişiler yememeye çalışıyorum
ama karpuz çok yiyorum bu ara. çılgınlar gibi :) durduramıyorum kendimi. acaba karpuz kilo aldırır mı . 2 dilim kesip tek basıma yiyebiliyorm.
Benim de önce canım istiyor yapınca geçiyor o istek. Geçen hafta kek yaptım bir dilim yedim gerisini hep dağittım sonra Pogaca yaptım onuda yiyemedim onu da buzluğa attım. Maymun iştahlı oldum tambu aralar ciddi iştahım açıldı ama böle canım hep hamur işleri istiyor. Birde karpuza taktık bu ara.
pogacalar börekler canım istiyor sürekli. ama böle hazır değil özellikle evde yapılanlardan. Gözümün önüne geliyor sürekli böle çeşit çeşit börekler.
yeni tasındıgım evim de ankastre fırın için yer yapmamışlar fırın koyma yeri yok mutfakta :) bu yüzden fırınım odada duruyor üstünü de örttüm. hiç bir şekilde kullanamıyorm.
bi yandan üzülüyorum. bir yandan seviniyorum. işten 4 te çıkıyorum. 4,30 gibi evdeyim şayet eşim gelir alırsa.
kesin her gün bişi yapardım. 10 kilo alırdım heralde :) birde misafir geldiğinde de bişi yapamıyorum haliyle. hazır kekler ve kuruyemiş ile geçiştiriyorum çay yanına :) kimse de bişi diyemiyor. fırın çalışmıyor kusura bakmayın diyorum
Yaaa kuzum dun watsonsa girdim krem almaya catlak icin ucuz yollu bisey ada lierac kremimi nereye attiysa belki balkondan atti neyse dedim bi tane aliyim kadina dedim iste catlak icin krem siz mi hamilesiniz dedi bana gobeginiz yok da dedi haaa yok ice buyuyo benimki dedim tovbe tovbeMcada Ikra meyra ahmoz maşallah görüşlerinize çok tatlılar. Benim göbüş çok büyümedi 5. Ay biraz çıkmıştı sanki hala aynı kaldı görenler 6 aylık gibi değilsin diyorlar. Ama bebişin kilosu normal dedi doktor ben 3 kilo almışım toplamda. Çok yemiyorum bende bol su içiyorum ekmeksiz yemek yiyorum zaten sıcaklarda yemek yerken bile yoruluyorum sanki nefes alamıyorum Sizler ne durumdasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?