bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim de önce canım istiyor yapınca geçiyor o istek. Geçen hafta kek yaptım bir dilim yedim gerisini hep dağittım sonra Pogaca yaptım onuda yiyemedim onu da buzluğa attım. Maymun iştahlı oldum tam
Ayyyy aynen gecen havuclu kek yaptim sicak sicak 2 dilimi gömdüm aha gerisi tezgahin ustunde oyle duruyo bacim ye iste yoook o cope gidecek

Cubuk tarcin koku birakiyor tozu daha etkili kuzum ama surekli tuketmek belki kasilma yapar toz tarcin bizler iyiyiz sukur canim sen nasilsin iyi oldunmu
Valla bi gün iyi bigün kötüyüm canım hamilelikte belli olmıyor:))) bigün bel ağrısı bigün nefes darlığı bi gün kasılmalar bi gün idrar yolu sancısı hiç bişey olmasa bacaklarıma kramp giriyor:)))))) bunada şükür rabbim bundan kötü yapmasın yavrularımıza sağ salim kavuştursun canım hepimizi

Bende oyleyim kuzum hatta daha dun burda dert yaniyodum curuge ciktim diye valla boyle sanki hergun bi yerim.dokuluyo yasli teyzecikler gibi inleyip duruyom esim de diyo erken yaslandin sen

yerim o içe büyüyen bücürü banada kv bu çocuk küçücük çıkcak gör bak yemiyon içmiyon diyor. Bende iç karnım geniş tosun gelcek inşallah diyorum

yerim o içe büyüyen bücürü banada kv bu çocuk küçücük çıkcak gör bak yemiyon içmiyon diyor. Bende iç karnım geniş tosun gelcek inşallah diyorum
Ay bu kv ler gobege gore olcum yapmasa olmaz banada fare gibi doguracan yesene yesene napiyim cikmiyo gobegim son aylarda cikiyo benimki ohh ne guzel catlamiyoz iste 1 tanecik bile yok catlagim kuzum

kız bebişte eksi derler ya hep biz tatlı seviyoruz en basından beri :)

diyorum hep benım kızım çok tatlı olacak inşallah ondan tatlı çok seviyoruz :)

annem bana gebeyken kuru incir çok yermiş bende çok severim kuru inciri

benım kız da galiba tam karpuzcu olacak. :) eşim de diyor ki seneye yazın anne kız yersiniz karpuzu eylül ü de içine oturturum bitince :) resimlerini çekerim :) ne güzel tatliş hayaller bunlar

inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucagımıza alırız inşallah :)

Bende oyleyim kuzum hatta daha dun burda dert yaniyodum curuge ciktim diye valla boyle sanki hergun bi yerim.dokuluyo yasli teyzecikler gibi inleyip duruyom esim de diyo erken yaslandin sen
Özellikle yerden bişey alamıyorum aynen dediğin yaşlı teyzeler gibi bir belim ağrıyor sorma. Ya kızımdan istiyorum ya eşime aldırıyorum çamaşırı falan eşim serer sağolsun sepete eğilip o çamaşırı almak zulüm geliyor

Kızlar hemen hemen 2saattir saçma sapan bi dertle uğraşıyorum nolur bi fikir verin şu an bu msjı yazarken bile 2 numara daha aradı!! Almanya'dan gayet normal görünen insanlar arıyo WhatsApp tan normal telden hepsi diyo ki beni aramışsınız vallahi çıldırıcam panik de oldum numaram kullanılıyo falan olabilir mi diye hemen aradım türk Telekom müşteri hizmetlerini adam diyo ki hiç bi sorun yok hattınızda arama falan gözükmüyor.. Telefonum örgüt dolandırıcı falan bişey tarafından kullanılıyo olabilir mi dedim yok diyolar her ihtimale karşı numaramı yurtdışı aramalara kapattık.. Nolur bi akıl verin böyle bi durum yaşayan duyan falan var mı? Kasıldım resmen ya lanet olsun öyle pislik güvensiz bi ortamda yaşıyoruz ki insan herşeyden korkar oluyo

Ay bu kv ler gobege gore olcum yapmasa olmaz banada fare gibi doguracan yesene yesene napiyim cikmiyo gobegim son aylarda cikiyo benimki ohh ne guzel catlamiyoz iste 1 tanecik bile yok catlagim kuzum
Aynen benimde çatlağım yok haftada 1 krem sürüyom okadar. Neyse nazar değdirmeyelim son ay çatlarım falan allah korusun. Gerçi ben zeynepte de çatlamadım çok hafif dış bacak basen de var ama takılcak kadar yok

Canım karışmak gibi olmasın ama tarçın kasılmaları başlatıyormuş. Ben çok severim kokusuna falan bayılırım ama sütlaç ın üzerine bile dökmüyorum artık.
Oyle diyorlar cnm da ben gecen barsaklarımı calıstırsın dıye kendime kayısı kırmızı erik elma tarcın karabıber ve karanfıl karısımlı kompostaya benzer şekersiz bir içecek hazırladım tencerede karıstırarak.. İçinde 3 sap tarcın vardı 3 litrede her gun bir bardak ıctım. Bi kasılmam olmadı. Sanırım çok abarttığın zaman kasılma oluyor. gunde bir bardakta bir sorun yok

Allahım o fotoğraf ne öyle yerim o kuzuyu seninde böyle tatlı bi kızın olur senin fotolarda görürüz inşallah

kızlar hepinize hayırlı haftalar hepinizi çok merak ediyorum tek tek ilk girdiğimiz bu yolda 5 haftalık 10 haftalık diye diye geldik kaç haftalara hepimizin artık içinde hissettiği meleği ve melekleri var kimimizin kız kimimizin erkek Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sizler nasılsınızumarım sağlık sorununuz yoktur :)

Geçmiş olsun canım boşver takma kafana aramadım de geç. Olmazsa bi süre telefonunu kapat yada cvp verme. Polisiz diye arayan dolandırıcılar oluyormuş inanma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…