bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Zaten hayatta en zararlı şey korku stres üzüntü engel de olamıyoruz tabı. Sen ara onu ameliyata oncesi sakinleştirmeye çalış canım. Gozaçıp kapatana kadar çıkacak sağlıkla inşallah

Henüz erken canım ama ultrason kalitesi de değiştiriyor görüntüyü başka hastanede baktır bıde bakalım

Kızlar selam bebek house diye bir alışveriş sitesi var Lierac krem aldım orjinal çıktı 200+100 ml fiyati normalde 195 tl ben 99 tlye aldım ürünü dün siparis ettim bugün geldi.ayrıca bebek bezi de aldım prima premium care 50 adet 2 numara bez aldım 26 tlye toplam 125 tl yapti.120 tl üzeri de kargo bedava.Aklınızda bulunsun iyi bir site yani.

Canim ilk cocugunda vardi benim o sorun.tek basina bir sorun teskil etmiyor.bobregind kalbinde vs bi sorun yoksa hic endiselenme.genelde kilosuda iyi oluyor erken dogum cok az bir kisimi kapsiyor.. The_new de suan o sorun var.hic uzme kendini.

Maşallah kızına allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Sana benziyor bana benziyor meselesi yıllarca devam eder daha:))))
sorma canım yaa oğlumda yıllarca devam edemedi çünkü sonuç hep ortadaydı BABA ...her gören ayy aynı babası kızz bu babasının kopyası bikerede bu çocuk sen diyen olmadı :)))) onun tartışması kapandı o yüzden şimdi sıra kızda.Buda işin şakası tabi benzesinler napim babasına

Benimde hic aram yok cikolata seker tatli vs.cayimida sekersiz icerim.karpuz disinda tatli bisey agzima girmiyor.baska meyvede yemiyorum.bazen halsiz oluyorum acaba 0 seker den mi kaynaklaniyor.

çok sağol canım dr a dün ayrıntılıyı götürmek için gitmiştim o da kendi usg sinde gördü ben bi sıkıntı görmedim bebekte dedi ama yinde rapor yazıcam araştırmaya git dedi 600 gram dı bebeğim dün rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah ayın 1 de dr araştırmada randevüm var bakalım hayırlısı

Benim kızada aynı sen derler ağzı burnu yanakları aynı ben ama gözler baba:)))) yani üst baba alt ben ortaya karışık:)))) oğlanın usg yi bende kendime benzetiyorum bakalım ne çıkacak şimdiden babasına benzer aslan oğlum diyor bazıları:)))))

Cevabın için çok teşekkür ederim Can'ım. İçimi rahatlattın. Ben hala evde test yapmaya devam ediyorum. Çizgi silikleşecek mi diye. Psikolojimizi düzeltemedik bir türlü.

çok sevindim ya . çok şükür kavuştular.

Linkini bulamadım canım paylaşır mısın

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...izim-minik-mucizem-24-3-910-gr.925961/page-13

Canim dut pekmezi tuketiyorum cekirdekli kuru uzum ceviz badem kabuklu olsun sen kir yesilmercimek salatasi yesilmercimek bulgur pilavi ve ciger kendin kasaptan alip yap mangal yada kavurmasi benim kan degerim ikiz oldugu icin 7 lere dustu su an 10 cikti dikkat etmeye devam ediyorum rabbim sifa versin kan hapinida ihmal etme ben gunde iki defa aliyorum birini gece yataga girerken digerinide sabah 7 de alip yatiyirum 3 saat sonra kahvalti izgara ette tuketmeye calis

Doktorun progestanin dusuk derse progestana baslatir rabbim devamini nasip etsin insallah pozitf olki bebegin sana iyi tutunsun saglikla kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…