bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canım bir kaç siteye bak fiyatlaı çok değişken ben uyguna almıştım 100+200 ml.

Bu dermoeczanem de 104 liraydı 200 ml. Dermokozmetik de 106 lira 200 ml. Ya ben internetten bişi almadım daha önce o yüzden her site de ki ürün acaba orjinal mi pek bilmiyorum o yüzden sormak istedim
İlk burada ki eczaneden almıştım 100ml 85 lira vermiştim o yüzden bu uygun geldi. Seninde varsa aldığın site önerin bakayım canım

Bisey olmaz kuzum dikkat edersin bol su icersin meyve salata corba izgara et bunlar hem besin degeri yuksek hem bize kilo yapmiyo

Can'ım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Dün sonucu doktor ameliyatta olduğundan gösteremedim. Bugün kendisi beni arayacaktı hala ses yok yarın başka bir doktora görüneceğim. Dün karından baktı ama kese görünmedi. Bu normal midir? Kimyasal yaşadığım için çok endişeliyim. Eşimle şuan sevinemiyoruz bile tetikte bekliyoruz

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah. Şuan değerine göre görünmemesi çok normal karından 3500 lü değerlerde görülür. Değerde kendini 2 günde ikiye katladığına göre bu hafta içi büyük ihtimal kese görülür. Diğer değerin hakkında pek bilgim yok ama düşük olsa bile değerin progestanla destekleye bilirler sanırsam o konu da tam bilgim yok. Kimyasal gebelik bende yaşadım ama benim değerim bu kadar yoktu bu değerin kimyasal olma ihtimali düşük.

Maşallah kızına allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Sana benziyor bana benziyor meselesi yıllarca devam eder daha:))))

Sağol canımm artık biraz daha dikkat etmem lazım sanırım haftaya da randevü aldım zaten araştırmaya hayırlısı bakalım

aminnnn :):) çok işim var şimdiden bunu kabullendim ben. babası çok sakin ve dingin belki benzerse hala bir umudum var.

Evet canım konya ben sormuştum başkent Feyza hanıma gidiyorum
Nasıl gidiyor peki memnun musun canım? Benim sezeryan olcak normal doğumda iyiymiş güler yüzlü ve sabırlı dediler bana korkunu acını anlayıp güzel davranıyomuş ama sezeryanla ilgili yorum duymadım inşallah iyidir

ay hiç güleceğim yoktu sakız at ağzına belki kendini böyle engeller bilirsin. Çok çikolata zararlı kuzum

Memnunum şimdilik ilgili ve güler yüzlü inşallah hep böyle olur sen kime gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…