bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Böbrek ağrısı çeken arkadaşlar benim 2 gündür sağ arka yanım ağrıyor. Acaba böbrek ağrısı olabilir mi bu? Dün gece hiç uyutmadi beni.
Kesinlikle bobrek agrisi canim dr a gittiginde mutlska soyle baksin genisleme filan var mi diye

Ay sorma canım yaaa bende de aynı problem var. Sadece çikolata olsa iyi, benim içimden sürekli yemek yemek geliyor. Birşeyler yediğim zaman oğluşum nasıl tepikler atıyor anlatamam. Hele ki yediğimiz şey hoşumuza gittiyse resmen takla atıyor içeride hissediyorum :) İnşallah doğduğunda da sever yemek yemeyi. Yemeyen çocukla uğraşmak çok zor çünkü yeğenlerimden biliyorum...

Canım ben geçen yıl iki tane almıştım kitap ve ikisinden de çok memnun kaldım. Yalnız şuan aklımda değil isimleri. Akşam eve gidince bakıp, yazayım sana...

Aynen bogazsiz cocukla ugrasmak cok zor ada cok istahsiz bi cocuk cok ugrastiriyo beni

günaydın hanımlar, herkes iyidir inşallah.

dün biri soruyordu lierac netten alan var mı diye, nickini hatırlayamadım.
ben dermoeczanem.com 'dan alıyorum, gönderisi de çok hızlı.

Teşekkür ederim canım ben sormuştum. Bi kaç site de gördüm tabi insan güvenilir mi diye merak ediyor orjinal mi diye o yüzden tecrübelilere danışmakta fayda var. Bakmıştım bu siteye de oradan alırım artık saol

http://www.kitapyurdu.com/kitap/bebek-bakim-sorunlarina-mucize-cozumler/121616.html
bende bunu okumaya başladım canım benimde ilk bebeğim olacak bakalım bu kitabı çok övdüler
bu kitabı inceledim sadece içi biraz karısık mış o tarz yorumlar okudum.

http://www.dr.com.tr/Kitap/Hamileli...milelik-ve-Cocuk-Sagligi/urunno=0000000230447

ayse öner i çok övmüşler bu işe yıllarını vermiş 1989 dan beri bu işin içindeymiş :) benımle yasıt kadının mesleği

biraz inceleyip öyle karar vermek istiyorum.

Bu gidisle size yetiscem bende merak etme kuzum 2 kilo aldimdi en son simdi 4 olmus ha suheyla cus suheyla diye diye bi hal oldum tartiyi gorunce

Bak unutma bobregini soyle dr bi olcum yapsin cok genislediyse urolojiye yollasin kuzu takip edilsin cok cekiyom ben coookk bide suyu cok ic biraz agrini izdirabini aliyo ebyar

Allah razı olsun Can'ım sizede çok geçmiş olsun ben gurbetteyim annem memlekette bitanecik kızıyım ve yanında olamıyorum inşallah güzel haberlerini alırım tansiyonunda var korkuyorsa ameliyattan çok üzülüyorum çokk

kitabın başları çok sıkıcıydı gerçekten ama ilerledikçe daha okunaklı olmaya başladı evet bazı yerleri cidden karışık tablolar felan ama kitabın özü bebeğe rutine alıştırmak o konuya çok ağırlık vermiş

canım bir kaç siteye bak fiyatlaı çok değişken ben uyguna almıştım 100+200 ml.

Ahh kuzu ben buradayim da noluyo yine yaninda olamiyorum ki karnimda bebe kucagimda bebe babam bakip ilgilenecek bide dayimin kizi bana koymuyo mu saniyon ama napiyim

Bu gidisle size yetiscem bende merak etme kuzum 2 kilo aldimdi en son simdi 4 olmus ha suheyla cus suheyla diye diye bi hal oldum tartiyi gorunce

ayy kuzum senin maşallahın var 4 kilo bence çok iyi ben inş doğuma kadar 15 kiloyu geçmem 8 i gitti şimdiden 7 kilodan fazla almasam bari eşimle nokta virgül olmayalım oda bir o kadar zayıf :)

ayy kuzum senin maşallahın var 4 kilo bence çok iyi ben inş doğuma kadar 15 kiloyu geçmem 8 i gitti şimdiden 7 kilodan fazla almasam bari eşimle nokta virgül olmayalım oda bir o kadar zayıf :)
Yok kuzu bisey olmaz bebis buyuyunce veriliyo kilo ama onemli olan besin degeri yuksek seyler yemek misal benim gibi bi tablet milka yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…