bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Merhaba arkadaslar.bayadir girmedim topige.baya ilerlemiş.ben öğretmen arkadaşlara birşey sorucam.kacinci haftaya kadar calisacaksiniz.benim 18 kasim görünüyor doğum tarihi.37. Haftaya kadar calisip ekletsem Dogum izninin son 3 haftasinin 2 haftasi 15 tatile geliyor.okul.acildiktan sonra 1 hafta daha izin sonra isbasi.arada 2 hafta 15 tatile kayniyo.siz nasil napacaksiniz

Hadi yaa 3 haftadaki değişim öyleyse 12 haftayı dusunemiyrm.inşallah gideblrsn cnm.inşallah bende goreblrm.bizim detaylı 300 liraydı doktor gosteremzse gideblr mym bilmiorm

Kizlar iliski sonrasi peceteye sildigimde hafif kanama oldugunu fark ettim, hemen progestani fitil olarak aldim ve ayaklarimi havaya diktim dinleniyorum, bebegime bisey olmamistir degil mi, cok korkuyorummm
Benimde cok agrim oldu kasiklarimda bi daaa yok dedim adama.cok hafifse sorun olmaz herhalde.devam ederse dr git canim.sizde bizim gibi uzak durun.bebisin hareket ediyormu

Benimde cok agrim oldu kasiklarimda bi daaa yok dedim adama.cok hafifse sorun olmaz herhalde.devam ederse dr git canim.sizde bizim gibi uzak durun.bebisin hareket ediyormu
Hafif peceteye silince geldi, cok hizli bi dus aldim ciktim hemen, az önce hafif haraket ediyo gibi gelmisti ama simdi durgun, hala korkuyorum, bundan sonra uzak durucaz veya çok daha dikkatli temkinli olucaz tabi. Yavrumuz iyi olsun da yeter ki.

benim doğum da o tariihlerde.. kasım başında izne ayrılmayı düşünüyorum ben de ya da ekimin son haftası

Hareket ediyomusya canim korkma birsey olmaz.daha nazik davransin esin muhtemeln kanama ondan olmustur

Bugun cok gezdik cok yuruduk cok yedik. Esimle guzel yorucu ama keyifli bir gun gecirdik. Cok iyi geldi bana. 2 3 haftadir hic konusmuyorduk nerdeyse iletisimimiz kalmamisti. Bebegi umursamadigini dusunmeye baslamistim ama bugun ekranda bebegi gorur gormez 'hih kizim' demesi ekrana bakarken gozlerinin icinin parlamasi umursadigini gordum. Bi ara hanimkizim agzini acti o an bi heycanlandi ki benim herif cok mutlu oldu. 2 3 haftanin mutsuzlugu gecti gitti benden.

Erkekler bebisler dogmadan baba olmuyor canim.bizde hemen annelik duygusu kabariyor dogal olarak.sen merak etme o hic bebegini umursamazmi.dogunca gor sen.nasil degisiyorlar.

Hadi yaa 3 haftadaki değişim öyleyse 12 haftayı dusunemiyrm.inşallah gideblrsn cnm.inşallah bende goreblrm.bizim detaylı 300 liraydı doktor gosteremzse gideblr mym bilmiorm

Yok canım ya ayrıntılı ücreti vermene gerek yok. Sorarsın 4 boyutlu usgsi olan doktorları. Benim o gittiğim öyle çok büyük hastane değil ama her doktorun cihazı o şekilde 50 lira muayene ücreti her hastaya öyle bakılıyor. Kendi sürekli gittiğim özel büyük hastane ama doktorumun cihazı o şekilde değil. Sorarsın başka özel hastaneler varsa normal muayene ücretine muayene olursun

Erkekler bebisler dogmadan baba olmuyor canim.bizde hemen annelik duygusu kabariyor dogal olarak.sen merak etme o hic bebegini umursamazmi.dogunca gor sen.nasil degisiyorlar.
Askimmm diyor annene desen 1 yil 2 yil bizle yasasa diyor yok dedim ben kizimla tek kalcam. Ozmn ben isten gelince yemek yer gece 1 e kadar bakarim.sen kendine zaman ayirirsin o surecte diyor bide hafta sonlari ben bakarim ama onun disinda senin bakman gerek cok yorulursun diyor. Bunlari dusunmus ya cok mutlu oldum.

Maşallah ateş bey büyümüş canım bundan sonra daha hızlanır kilo artışı. Sağlıkla kavuş paşaya inşallah

Maşallah cnm ne güzel inşallah çok daha mutlu olurz bebislerimizle.hayatımız nasıl değişecek merak ediyrm:)

kızlar bu kardeşiniz yine bi soruyla geldi size.. şimdiii benim aldım joienin park yatağı zaten accık küçük gibi diğerlerinden bunun içine uyan aldığımız yatak da( ilk 5-6 ay yukarı kata koyucağımız) 65-95.. şimdi sorum şu ben nasıl bi uyku seti almalıyım?? piyasadaki normal boyutlardaki uyku setlerinden alsam sorun yaşar mıyım ki birazcık büyük olsa?? ne dersiniz özellikle deneyimli anneler siz napmıştınız??

Kizlar yatak odasi halima ada kirmizi ojeyi kirdi sinirden agliyorum rezil oldu cok kotu durumda
Oje konusunda tecrubem var canım mesleğimden dolayı önce fazlasını al sonra parfüm sık ve temiz bir bezle temizle ben bu yöntem ile çok temizledim. Alkolü fazla olan bir parfüm olursa seni yormaz ağlama canım :*

çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına bize de söylemen iyi oldu benzer durumlarda evham yapmıyalım boşuna :)) çikolata olayı kötü olmuş ama napalım bıdıklar için herşey
Sağol kuzum. Ben aşırı tatlı aseriyorum ama napalim mecbur meyvelerden alcam

Park besikler.icin uyku setleri var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…