- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #36.461
Canım ben parmaklıklı ahşap yatak almıştım ilkinde normal boylardaki uyku seti uydu yatağa. Park yatak nasıl olcak bilemicem. Kullanan arkadaşlar cvb verir umarım.kızlar bu kardeşiniz yine bi soruyla geldi size.. şimdiii benim aldım joienin park yatağı zaten accık küçük gibi diğerlerinden bunun içine uyan aldığımız yatak da( ilk 5-6 ay yukarı kata koyucağımız) 65-95.. şimdi sorum şu ben nasıl bi uyku seti almalıyım?? piyasadaki normal boyutlardaki uyku setlerinden alsam sorun yaşar mıyım ki birazcık büyük olsa?? ne dersiniz özellikle deneyimli anneler siz napmıştınız??
Merhaba arkadaslar.bayadir girmedim topige.baya ilerlemiş.ben öğretmen arkadaşlara birşey sorucam.kacinci haftaya kadar calisacaksiniz.benim 18 kasim görünüyor doğum tarihi.37. Haftaya kadar calisip ekletsem Dogum izninin son 3 haftasinin 2 haftasi 15 tatile geliyor.okul.acildiktan sonra 1 hafta daha izin sonra isbasi.arada 2 hafta 15 tatile kayniyo.siz nasil napacaksiniz
benim doğumda en son gittiğimizde 21 kasım olarak cıktı.ben ekim başı ayrılacağım 32.haftada hemen. yapamam galiba 37.haftaya kadar.Allah nasip ederse şubattan sonrada ücretsiz izin alacağım.Benim annem falan yok kızıma bakacak kv ilk kızımda 10 gün zor dayanmıştı.Bakıcıya da veremem minnak kuzuyu.Hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar bakalım.benim doğum da o tariihlerde.. kasım başında izne ayrılmayı düşünüyorum ben de ya da ekimin son haftası
canım babalar annelere gore daha geç farkına varıyorlar.Hele ki ilk çocukta.Esim ilk kızımda umursamaz gibi gelirdi bende üzerdim kendimi hatta bi ara sen bu bebeği istemiyorsun diye ağlamıştım saf gibi.Tabii öyle değilmişBugun cok gezdik cok yuruduk cok yedik. Esimle guzel yorucu ama keyifli bir gun gecirdik. Cok iyi geldi bana. 2 3 haftadir hic konusmuyorduk nerdeyse iletisimimiz kalmamisti. Bebegi umursamadigini dusunmeye baslamistim ama bugun ekranda bebegi gorur gormez 'hih kizim' demesi ekrana bakarken gozlerinin icinin parlamasi umursadigini gordum. Bi ara hanimkizim agzini acti o an bi heycanlandi ki benim herif cok mutlu oldu. 2 3 haftanin mutsuzlugu gecti gitti benden.
Ben hiç gıtmemeyı dusunuyorum ılk donem.25 kasım dogum.okulun ılk ıkı haftasına gıdecegım sonra ızne ayrılacagım o zaman 15 tatıle dayanıyo zatenbenim doğum da o tariihlerde.. kasım başında izne ayrılmayı düşünüyorum ben de ya da ekimin son haftası
Biz yapmiyoruz canim zaten ikiz zorlaniriz 16 haftadan sonra biraktik toplasak 5 defa anca olmusdur sizde birakin isterseniz canim yada doktorada gorun derim insallah birsey olmamistirKizlar iliski sonrasi peceteye sildigimde hafif kanama oldugunu fark ettim, hemen progestani fitil olarak aldim ve ayaklarimi havaya diktim dinleniyorum, bebegime bisey olmamistir degil mi, cok korkuyorummm
Âmin canım inşallah. Tek istediğimiz bu.Cok tatlilar canim insallah sag saglimde kucagimiza aliriz meleklerimizi
Napıyon kuzum iyisin inşallah görüşemedik epeydir.Biz yapmiyoruz canim zaten ikiz zorlaniriz 16 haftadan sonra biraktik toplasak 5 defa anca olmusdur sizde birakin isterseniz canim yada doktorada gorun derim insallah birsey olmamistir
massalah zeynep kiza canim ne guzel yapmisiniz ben oturamiyorum yuruyemiyorum bacagim catim agriyor sag bacagim cekiyor sekiyor yururken paytak paytak yuruyorum otursam baski oluyor alt tarafa uzanmak ise sirt yanlar agriyor bir sekilde haftalari saglikla biterecegiz cumlemiz insallahKızlar zeynep hanımın ata binesi geldi bugün. At bindirdik kuzucuğa inesi gelmedi benim boyumdan büyük ata korkmadan bindi maşallah :))
Sonra konyayı yukardan izlediğimiz tepemize gittik güzel bi yemek yedik sonra açık havada buzlu içecekler içildi tatlılar yendi. Temiz havada 2 saat oturdum serin serin çok güzeldi. Biz otururken kızımda parkta oynadı. Herkes neşeliydi. Paşamın keyfide yerine geldi enerji topladı zaar bi tepik bi tepik:))) ailecek çok güzel geçti günümüz.
İnşallah herkes iyidir topiğimizde.
Canim artik pek giremiyorum girsemde goz gezdirip cikiyorum bazen acil olanlara cvp yazmaya calisiyorum agir geciyor canim hamileligim yarin 27 hafta oluyoruz sukur 9- 10 haftamiz kaldi canimNapıyon kuzum iyisin inşallah görüşemedik epeydir.
var canımm ama bak şimdi biraz araştırdım da bi çok kişi uyku seti mantıksız park yatak için diyo.. zaten çocuk ilk etapta yastık da kullanmıyomuş galiba sanırım ben yorgan alıcam bi tane bi de nevresim takımı büyük gelirse de kıvırıveririm napiimPark besikler.icin uyku setleri var canım
İkiz hamilelik daha zor geçiyor eminim canım. Sağ salim kucağına al inşallah kızçelerini. Bende yürüyemem çok ama arabayla gittik ordada oturdum kızla babası ilgilendi sağolsun. Hafta içi hep evdeyiz bi hava alalım dedik bugün. İnşallah seneye sende kızlarınla gezersin canım.massalah zeynep kiza canim ne guzel yapmisiniz ben oturamiyorum yuruyemiyorum bacagim catim agriyor sag bacagim cekiyor sekiyor yururken paytak paytak yuruyorum otursam baski oluyor alt tarafa uzanmak ise sirt yanlar agriyor bir sekilde haftalari saglikla biterecegiz cumlemiz insallah
park yatakta kenarlıklar boşa olmuş oluyo ben de yorganla nevresim takımını ayrı alıcam sanırım.. çok saol canım ilgilendiğin için :)Canım ben parmaklıklı ahşap yatak almıştım ilkinde normal boylardaki uyku seti uydu yatağa. Park yatak nasıl olcak bilemicem. Kullanan arkadaşlar cvb verir umarım.
Bakalım topikte ilk kim doğuracak bana doktorum herşey normal giderse 20 Ekim gibi alırız dedi. 10 hafta var bu hesaba göre:)) 10 haftalık günlerimizi hatırlasana ne çabuk geçti zaman.Canim artik pek giremiyorum girsemde goz gezdirip cikiyorum bazen acil olanlara cvp yazmaya calisiyorum agir geciyor canim hamileligim yarin 27 hafta oluyoruz sukur 9- 10 haftamiz kaldi canim
Geçmiştir ınş canim. Sağlıklı olsunlar kill önemli değil ama biz anneler işte her şeye takılıyoruzBende Çarşamba sabah.bende çok merak ediorm.inşallah 900 gr mi geçmiştir.
Birazcık etli butlu olsa çok iyi olur
ya o iki haftaya yazık olucak hakkaten ama bilemiyorum ki martta geri başlıyorum gibi hesaplamıştım ben.. benim annemler yanımda olucak çok şükür bi de maaş karşılığı düşünüyorum ben yani idare de bi gıcıklık yapmazsa haftanın iki günü çalışıcam sadece..benim doğumda en son gittiğimizde 21 kasım olarak cıktı.ben ekim başı ayrılacağım 32.haftada hemen. yapamam galiba 37.haftaya kadar.Allah nasip ederse şubattan sonrada ücretsiz izin alacağım.Benim annem falan yok kızıma bakacak kv ilk kızımda 10 gün zor dayanmıştı.Bakıcıya da veremem minnak kuzuyu.Hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar bakalım.
canım babalar annelere gore daha geç farkına varıyorlar.Hele ki ilk çocukta.Esim ilk kızımda umursamaz gibi gelirdi bende üzerdim kendimi hatta bi ara sen bu bebeği istemiyorsun diye ağlamıştım saf gibi.Tabii öyle değilmişşuan ikinci kızıma hamileyim inan benle ayni duyguları yaşıyor babalığı tattığı için hep mutlu olun insallah
Allah razi olsun canim cumlemiz insallah ben arabayla gidiyoruz oturacagim inanki 15 dkkdan fazla olmaz kizlar kasiklarima baski yapiyor nefes aldirmiyorlar surekki kasilmam var canim insallah o gunleri hep birlikte gorecegiz... ecmainİkiz hamilelik daha zor geçiyor eminim canım. Sağ salim kucağına al inşallah kızçelerini. Bende yürüyemem çok ama arabayla gittik ordada oturdum kızla babası ilgilendi sağolsun. Hafta içi hep evdeyiz bi hava alalım dedik bugün. İnşallah seneye sende kızlarınla gezersin canım.
Bencede mantıklı düşünmüşsün canım altına çarşaf ser küçük şık sade desenli o bile yeter bence. Çocuğu yatak terletmesin yeter.park yatakta kenarlıklar boşa olmuş oluyo ben de yorganla nevresim takımını ayrı alıcam sanırım.. çok saol canım ilgilendiğin için :)
Aynen canim bakalim topigin ilk dogurani kim olucak :))Bakalım topikte ilk kim doğuracak bana doktorum herşey normal giderse 20 Ekim gibi alırız dedi. 10 hafta var bu hesaba göre:)) 10 haftalık günlerimizi hatırlasana ne çabuk geçti zaman.
Maşallah drlariniz tarih vermiş canım biz daha doğum konusunu hiç konuşmuyoruz bile. Bana herkes erkek bebekler 40 haftayı tamamlamadan gelmez diyor ben o yüzden ekim de hiç beklemiyorum daha çok var diyorum doğumaBakalım topikte ilk kim doğuracak bana doktorum herşey normal giderse 20 Ekim gibi alırız dedi. 10 hafta var bu hesaba göre:)) 10 haftalık günlerimizi hatırlasana ne çabuk geçti zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?