bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Maşallah drlariniz tarih vermiş canım biz daha doğum konusunu hiç konuşmuyoruz bile. Bana herkes erkek bebekler 40 haftayı tamamlamadan gelmez diyor ben o yüzden ekim de hiç beklemiyorum daha çok var diyorum doğuma

Evet ilk gebelikte bekliyorsunuz sezeryanli ise 2.gebelikte 38+ haftada dogum oluyor canim :))

Ben hiç gıtmemeyı dusunuyorum ılk donem.25 kasım dogum.okulun ılk ıkı haftasına gıdecegım sonra ızne ayrılacagım o zaman 15 tatıle dayanıyo zaten
Bn de hc gtmemeyi dusunuyorm.erken doğum riski miyomdan dolayi rapor verir doktorum snra da 32.haftada hemen ayrılırim izne.bn de ucretsz kullanmayı düşünüyorum. Tayin de istedik bakalım doğuya nereye gdecez es durumunda tayin de isticem işler karışık bnm.32.hafta bitince mi ayrilabiliyorz izne

Allah razi olsun canim cumlemiz insallah ben arabayla gidiyoruz oturacagim inanki 15 dkkdan fazla olmaz kizlar kasiklarima baski yapiyor nefes aldirmiyorlar surekki kasilmam var canim insallah o gunleri hep birlikte gorecegiz... ecmain
Halime şükredeyim ozaman en azından rahat oturabiliyorum. Bana doktorum magnezyumu çok kasılman olursa günde iki kere iç dedi perşembe sanciyla gitmiştim bende.sana bişey dedimi doktorun canım.

ohh ne güzel olmuş böyle günleriniz bol olsun inşallah

Halime şükredeyim ozaman en azından rahat oturabiliyorum. Bana doktorum magnezyumu çok kasılman olursa günde iki kere iç dedi perşembe sanciyla gitmiştim bende.sana bişey dedimi doktorun canım.
Aynen canim.gunde 2 kez iciyorum birde doktor 6 ayliksan ikizlerde 7 aylik olarak goruluyormus tatlim dusun ikisinde suyu var iki plesenta ve 920+ 920 canim zor geciyor tatlim

A
Maşallah drlariniz tarih vermiş canım biz daha doğum konusunu hiç konuşmuyoruz bile. Bana herkes erkek bebekler 40 haftayı tamamlamadan gelmez diyor ben o yüzden ekim de hiç beklemiyorum daha çok var diyorum doğuma
aynen bizimkide öyle. Sır küpü maşallah ^.^

Kizlar iliski sonrasi peceteye sildigimde hafif kanama oldugunu fark ettim, hemen progestani fitil olarak aldim ve ayaklarimi havaya diktim dinleniyorum, bebegime bisey olmamistir degil mi, cok korkuyorummm
Ayy bırak ilişkiyi adamın eli elime degse daraliyorum sıcaktan içim alev alev yanıyor sanki. Kanama olduysa sizde ara verin canım ve bi dr danis mutlaka.

Evet ilk gebelikte bekliyorsunuz sezeryanli ise 2.gebelikte 38+ haftada dogum oluyor canim :))
Senin yarin mi canim seker yuklemen ?? 100luk mu vericeklerdi?? Off beni bugun cok kotu yapti 50lik gozumu acamadim kafami kaldiramadim. Tansiyonum dusuktu gerci belki o yuzden belki o ictigim sey yuzunden bilemedim.

yapmaz inşallah canım ya.öğretmen yeterli durumdaysa hic yapmazlar gönlumuze gore olsun herşey.Buarada benim park yatagim 90,110 ben kızımda diktirmistim çarşaf ve yorgan kılıfını simdi yine öyle yapacağım.Zaten ilk.sene yastık ve yorgan kullanılmıyor biz kullanmamıştık.Yastık sa iki yaşında başladım kullanmaya

Hayırlısıyla normal normal doğsada hiç ugrastirmasa paşa hazretleri bizi
Benim çok yakın bi arkadaşım 37.haftada 2 saat içinde doğurdu maşallah. Kız sabah dr gidiyor hiç açılma yok demiş eve gelmiş akşama kadar 8cm olmuş açılması hemencecik doğurdu. Darısı başımıza ins

Senin yarin mi canim seker yuklemen ?? 100luk mu vericeklerdi?? Off beni bugun cok kotu yapti 50lik gozumu acamadim kafami kaldiramadim. Tansiyonum dusuktu gerci belki o yuzden belki o ictigim sey yuzunden bilemedim.
pazartesi canim cok kotu oldum agzimi kuruttu 4 litre su icmisimdir sabaha kadar ben persembe olculdu bu sabah iyidim adanada sicak olunca yakti o seker beni :))

Bzm idare 15 saate bile 4 gun getiriyor okula.eşim asker doğuya gtcez büyük ihtimal.bakalım yeni okuldakiler kabul ederse bn de 2 gün giderim 15 saat girerim ama oyle olursa yine bi bakici lazm.anneler sürekli duramaz yanimizda.kısmet bakalim

pazartesi canim cok kotu oldum agzimi kuruttu 4 litre su icmisimdir sabaha kadar ben persembe olculdu bu sabah iyidim adanada sicak olunca yakti o seker beni :))
Kuzum ya gercekten agir bi icicek. Pazartesiye daha cok var gerci. Insallah guzel haberler verirsin bize. Insallahda gebelik sekerin yoktur. Hemsire bugun dedi ki su icme sonucu etkiler. Kelebek takalim dedi bende igne fibisi var. Yok dedi pihti oluyor sonucu etkiliyor cok hassas bi test dedi.

Kızlar ya üç dört gündür aksam oldu mu midem eksime yanma yapıyo hemde öyle böyle degil. Özellikle yemekten sonra. Ve safra tadı geliyo mecbur gidip istifra ediyorum tüm yediklerim çıkıyo deliriciim normalde mide yanmama soguk süt gaviscon iyi geliyo ama bu raddedeyken hiç etki etmiyo illa cıkıyo o mide dışarı

seneye benim branşımdan iki hoca daha gelicek zaten bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ben de bakalım hayırlısı.. bu arada yorgan niye kullanılmıyo canım yastığı duymuştum hatta onu şimdiden almıyım bari dedim ama yorganı bilmiyoddum bak??

Tamam canim uyacam tavsiyenede ben 3 saat nasil dayanacagim yaa her 1 saatte kan alicaklar toplam 3 tup kanla sonuclari ogrenecegim canim insallah iyi cikar tatlim allah razi olsun bu aradada badem ve antep fistigi tuketiyorum gilikoza diyabete iyi geliyor dengeliyormus canim

işte benim idare de yapabilir öyle bi gıcıklık kapasiteleri var çünkü.. benim annemler baya yanımıza yerleşicekler canım çünkü benim yaşadığım yerde güvenilicek bakıcı bile yok doğru düzgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…