- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #36.501
Hergun yumurta yemek gerekiyormus ve sut yogurt ceviz mutlaka tuket canim. Ikizler icin de gerekli senin icinde Allah im sana kolaylik versin uc canlisin kuzum. Adananin sicaginin banalticiligi mesurdur zaten. Dualarim seninle.Tamam canim uyacam tavsiyenede ben 3 saat nasil dayanacagim yaa her 1 saatte kan alicaklar toplam 3 tup kanla sonuclari ogrenecegim canim insallah iyi cikar tatlim allah razi olsun bu aradada badem ve antep fistigi tuketiyorum gilikoza diyabete iyi geliyor dengeliyormus canim
Benim doktorum da insallah 37 38leri goruruz dedi. 34 de bakicaz simdi bebegin kafasi asagida idi ayaklari da mideme yakin.
Bizimki de aynen öyle. 22 hafta da bebek ters böyle kalırsa normal olmaz demişti bi tek geçen gittiğimiz de doğum pozisyonunu almış dedi sadece. Başka bir kelime etmedi doğumla alakali
Kefir içsen nasıl gelir acaba? Ben iyi diye duymuştum.Kızlar yaüç dört gündür aksam oldu mu midem eksime yanma yapıyo hemde öyle böyle degil. Özellikle yemekten sonra. Ve safra tadı geliyo mecbur gidip istifra ediyorum tüm yediklerim çıkıyo deliriciim normalde mide yanmama soguk süt gaviscon iyi geliyo ama bu raddedeyken hiç etki etmiyo illa cıkıyo o mide dışarı
canım bizim evden de kaynaklı olabilir sıcak olduğu için polar battaniye yetiyordu.kullanan arkadaşlar vardır büyük ihtimal.seneye benim branşımdan iki hoca daha gelicek zaten bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ben de bakalım hayırlısı.. bu arada yorgan niye kullanılmıyo canım yastığı duymuştum hatta onu şimdiden almıyım bari dedim ama yorganı bilmiyoddum bak??
Sen bilirsin canım :)var canımm ama bak şimdi biraz araştırdım da bi çok kişi uyku seti mantıksız park yatak için diyo.. zaten çocuk ilk etapta yastık da kullanmıyomuş galiba sanırım ben yorgan alıcam bi tane bi de nevresim takımı büyük gelirse de kıvırıveririm napiim
hmm ben de güvenlik kaynaklı zannetmiştim.. ama ilginçtir senin msjından sonra yorgan bakmaya devam ederken sitenin birinde diyodu ki bebeğinizin güvenliği için 12aydan önce yorgan kullanmayınız!! aaayyy vallahi bayılıcam bu annelerimiz ne güzel büyütmüş bizi hiç bişey bilmeden bu nedir arkadaş bu güvensiz şu zararlı vallahi daral geldicanım bizim evden de kaynaklı olabilir sıcak olduğu için polar battaniye yetiyordu.kullanan arkadaşlar vardır büyük ihtimal.
Smdi hesapladim bnm.sadece seminer dönemi için rapor almam lazm snra 32 hafta doluyor zaten.senin bi 10 gün daha gtmen lazm o da bayrama denk geliyor dimiişte benim idare de yapabilir öyle bi gıcıklık kapasiteleri var çünkü.. benim annemler baya yanımıza yerleşicekler canım çünkü benim yaşadığım yerde güvenilicek bakıcı bile yok doğru düzgün
canım annem senin durumunda olunca hep der ki mideni üşütmüşsün.. öncelikle mutfakta falan iş yapıyosan karnını pek tezgaha yaslama ordan farında olmadan bu sıcaklarda bile üşütüyoruz birden bire çok soğuk şeyler yiyip içme dolaptan çıkan karpuzu direkt yeme mesela biraz beklesin gibi gibiinşallah işe yarar geçmiş olsunKızlar yaüç dört gündür aksam oldu mu midem eksime yanma yapıyo hemde öyle böyle degil. Özellikle yemekten sonra. Ve safra tadı geliyo mecbur gidip istifra ediyorum tüm yediklerim çıkıyo deliriciim normalde mide yanmama soguk süt gaviscon iyi geliyo ama bu raddedeyken hiç etki etmiyo illa cıkıyo o mide dışarı
32 hafta için mi canım??Smdi hesapladim bnm.sadece seminer dönemi için rapor almam lazm snra 32 hafta doluyor zaten.senin bi 10 gün daha gtmen lazm o da bayrama denk geliyor dimi
evet canım şimdi heapladım da bayram iznini bittiği hafta 32.haftam bitiyoSmdi hesapladim bnm.sadece seminer dönemi için rapor almam lazm snra 32 hafta doluyor zaten.senin bi 10 gün daha gtmen lazm o da bayrama denk geliyor dimi
Tesekkur ederim canim cevabin icin, cok sukur bebegim haraket ediyo yine, sonrasinda da cok cok hafif kahverengilik geldi peceteye. Beni korkutan erken dogum oldu. Su nisan denilen sey nasil oluyo onu bilmiyorum, Allah korusun öyle bisey olursa diye korktum benBiz yapmiyoruz canim zaten ikiz zorlaniriz 16 haftadan sonra biraktik toplasak 5 defa anca olmusdur sizde birakin isterseniz canim yada doktorada gorun derim insallah birsey olmamistir
Herkes iliski olayini birakmis galiba. Ben de cok sakinirsam daha hassas olurum diye dusundugum icin kendimi cok sakinmiyodum hic bi seyden. Bol bol yuruyorum, yuzuyorum, evde is yapiyorum falan. Bundan sonra biraz daha dikkatli olmam gerekecek. Allah korusun bisey olursa coook uzulur cok vicdan azabi cekerimAyy bırak ilişkiyi adamın eli elime degse daraliyorum sıcaktan içim alev alev yanıyor sanki. Kanama olduysa sizde ara verin canım ve bi dr danis mutlaka.
Evet o zmn sen de sadece seminere gideceksin cnm ya da rapor alirsinevet canım şimdi heapladım da bayram iznini bittiği hafta 32.haftam bitiyo
Bzm Mart sonuydu en son sanırım hatırlamıyorum bile:)ama bi sorun yoksa doğuma kadar devam edin diyor doktorlar bundan snra dikkat edersin cnm.bnm miyom ve içerde kanama deyince bz en başlarda bıraktık zaten cesaret edemedik.Herkes iliski olayini birakmis galiba. Ben de cok sakinirsam daha hassas olurum diye dusundugum icin kendimi cok sakinmiyodum hic bi seyden. Bol bol yuruyorum, yuzuyorum, evde is yapiyorum falan. Bundan sonra biraz daha dikkatli olmam gerekecek. Allah korusun bisey olursa coook uzulur cok vicdan azabi cekerim
Herkes iliski olayini birakmis galiba. Ben de cok sakinirsam daha hassas olurum diye dusundugum icin kendimi cok sakinmiyodum hic bi seyden. Bol bol yuruyorum, yuzuyorum, evde is yapiyorum falan. Bundan sonra biraz daha dikkatli olmam gerekecek. Allah korusun bisey olursa coook uzulur cok vicdan azabi cekerim
Canim nstye mi girdin ?? Sana bu cumleleri doktor mu kurdu ?? Bir de bu yazdiklarin disinda baska aciklama yapti mi?? Lutfen bu sekilde konusan bilincsizlere guvenip kenximizi uzmeyelim yarin sabah baska doktora git guzelim bence.arkadaslar bebegin hareketi normalden az diye hastaneye gittim iki defa kalp atimi yavasladi sonra duzeldi ama bebek dogsa yasamaz falan dediler 26 haftaligim ama ultrason aletinde 25 haftalik gozukuyor nolur dua edin saglikla zamaninda dogsun
Canim nstye mi girdin ?? Sana bu cumleleri doktor mu kurdu ?? Bir de bu yazdiklarin disinda baska aciklama yapti mi?? Lutfen bu sekilde konusan bilincsizlere guvenip kenximizi uzmeyelim yarin sabah baska doktora git guzelim bence.
yok nts ye almadilar ultrasondan baktilar. normalde docente gidiyorum onu aradim fakulteye kadin dogum servisine git dedi asistan bakti bana yani dogsa yasamaz diyince cok korktum sonra doktorumu aramasini istedim doktorumla konustu o bi sorun yok tansiyonu da normalse eve gidebilir dedi ama gelisimi ultrasonda sali gunu de 1 hafta geride cikmisti hareketlerinide hala hissedemiyorum bi dusuk bi dis gebelik yasadim i sallah bu seer bisey olmaz ama yarin kendi doktorumu arayip tekrar degetlendirme istiycem cunku bende gkrdum iki defa kalbi cok yavas atti sonra birden hizlandi
rapor alamazsın kimseye rapor vermiyorlar.Smdi hesapladim bnm.sadece seminer dönemi için rapor almam lazm snra 32 hafta doluyor zaten.senin bi 10 gün daha gtmen lazm o da bayrama denk geliyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?