bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

valla omrumden omur gitti onlar normal biseymis gibi pat pat soyluyo herseyide bizler neler yasiyoruz bilmiyorlar yarin ariycam doktorumu zatrn 1 hafta grriden geliyo diye kafama takiyodum simdi ritim bozuklugudami var diye kafayi yerim artik

Canim doktorunu degistir istersen yani ne bilim eve gitsin falan demis. Baska doktor yasar yasamaz demis bu ne bicim bir celiski yani. Sen hamilesin hassassin doktorlar buna gire davranmali. Benimde 22. Haftada kalp atisi yavasti doktorum merak etme kapatir arayi dedi. Diger ay gayette saglikli oldugunu soyledi. Yani en azindan sana biraz detayyli aciklama yapmalari gerekirdi.

Aaa asistan sana belki yasar belki yasamaz dedi asistan dimi bunu diyen. O da belki doktor olur belki olmaz. Ama bu kadar patavatsiz bilincsiz hasta bilinclendirmesi yapan asistani ben pek parlak bi doktor olarak goremedim. Bosver sen onun dedigini kafaya bile takma.

konu hakkında yorum yapmıyorum ama yanlışını düzelteyim, asistan hekimler zaten 6 sene tıp bitirmiş ve üstüne tus'u kazanıp uzmanlık eğitimi alan kişilerdir zaten.

canım bizim evden de kaynaklı olabilir sıcak olduğu için polar battaniye yetiyordu.kullanan arkadaşlar vardır büyük ihtimal.

Yorgan için bogulur falan diyolar uyku tulumu yada ince battaniye diyolar aydınlat bizi kuzu :)
Gerçi bizim evde sıcak sanmam yorganla yatsın:)

uzman doktor değil ama doktor sonuçta ve uzmanlık eğitimi alıyor.
usg bakma yetkisi var.

söyleyiş ifadesini ve tavırları ve hastayı bilemediğim için geri kalan konuya yorum yapamıcam.
Tamam canim ya sensin. asistanlari asagilamadim ancak ben bu arkadasa bakan asistan icin yorum yazdim guzelce okusan falan. Bi de bak bilemedik biz tip kac sene okunur falan uzmanlik nasil alinir falan simdi bilgilendim sayende opucuk sana gece gece. Iyi geceler ben tarafindan sana.

biz daha fazla dursun diye rahime dikis taktirdik simdi dogsa yasamaz diyince aglamamak icon zor tuttum kendimi ozeldeki doktorlardan cok cektim doye docente gidiyorum ama bu seferde asistanlardan cekiyorum allah vicdanli doktkrlari karsimiza cikarsin bebeklerimizede sag salim kavusalim insallah

Yok be yavrum benim eltimin oglunda ritm bozuklugu vardi simdi oglan 2 yasinda ha ptesi bi baska dra gidip icini rahatlat bence ufak bi yanlislik olmustur

Amin canim benim. Sen uzulme kafani da takma bebegin Allah in izniyle iyi. Yarin guzel bi doktora gidersin. Iyi haberlerini bekliyoruz.

Yok be yavrum benim eltimin oglunda ritm bozuklugu vardi simdi oglan 2 yasinda ha ptesi bi baska dra gidip icini rahatlat bence ufak bi yanlislik olmustur

daha sali gitmistim doktora hersey yolunda demisti bugun ultrasonda iki defa kalp atimi dusunce ritim bozuklugu olabilir dedi insallah sag salim gelir bide 1 hafta geriden geliyo ikiside birden olunca iyice korktum

valla omrumden omur gitti onlar normal biseymis gibi pat pat soyluyo herseyide bizler neler yasiyoruz bilmiyorlar yarin ariycam doktorumu zatrn 1 hafta grriden geliyo diye kafama takiyodum simdi ritim bozuklugudami var diye kafayi yerim artik
Canim insallah sorun yoktur, bebegine sag salim kavusursun Insallah zamani gelince.

Bebek nevresim takimi pike takimi genelde standart canim.ben hem park yatakta kullandim hemde normal ahsap besikte sıkinti olmuyor.
Tek sevmedigim bebek yorgani.kis bebegi olcagi icin 6 aya kadar rahat kullaniliyor.1 yasindan sonra kucuk geliyor yorgan eni dar yorganlarin.hatta boy kismini enlemesine ortuyorum bir muddet.tek kisilik yorgan park yatagin icine cok buyuk geliyor.niye bu kadar ensiz yaparlar yorgani bilmiyorum.

daha sali gitmistim doktora hersey yolunda demisti bugun ultrasonda iki defa kalp atimi dusunce ritim bozuklugu olabilir dedi insallah sag salim gelir bide 1 hafta geriden geliyo ikiside birden olunca iyice korktum
Bence bi yanlislik oldu canini skms biseycik olmsz insallsh

gereksiz yere tartışmayacağım.
sana da iyi geceler, bol bol öpücükler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…