bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Anladım cnm.bi arastrym baklm.Çarşamba doktoruma gittiğimde de sorayım 4 boyutlu mu ultrason Die.Ona göre bulaym bi yer İnşallah.çok iyi oldu soyledgn.Allah razı olsun

L lhilall içini ferah tut inş cnm zaten endişe doluyuz bide boyleleri denk geldimi tam oluyor. Keşke güzelce açıklama yapsaydik ona göre söyledi bitti anne kendi kendini yiyor bundan bi haberler. Dualarımız sizinle zamanı da geliceklermis i ns
Mcada cnm güle güle güzel ve bol uykulu günlerde kullanın ins

Kuzucuk yorgani yatagin kensrlara sikistircan iyice

Ben pimpirikliyim olm zati şimdi eminim gece 5000 kere kalkıp nefes falan dinlicem bide duydum ya bogulur felan die kesin uyuyamam takarım ona ben böyle bişi dikeyim bari bi 3 aylık bi 6 aylık boyda iki tane :) yorgan niyetine içine elyafı yada pammıgı basarım oh mis

Bitane de aşağıdakinden ördüm iki de astronot aldım mı yorganda neymiş

Eklentiler

• image.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 93
  • image.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 75
Kizlar hangisi guzel sizce? Bebefix diye bi sitede, sizce alayim mi ne dersiniz?

Eklentiler

• PhotoGrid_1470518432597.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 71
Geçmiştir ınş canim. Sağlıklı olsunlar kill önemli değil ama biz anneler işte her şeye takılıyoruz

Aynen cnm.annelik böyle bişey galiba.hâlâ inanamiyrm zaten de bu endişeli haller büyük annelik belirtisi :)
Annem müge anliyi izleyemezdi.psikolojm bozuluo.evden çıkarmak istemiyrm sizi derdi öyle olmasak iyi

E guzelmis kuzu nasil rahat edersen tabikide

valla omrumden omur gitti onlar normal biseymis gibi pat pat soyluyo herseyide bizler neler yasiyoruz bilmiyorlar yarin ariycam doktorumu zatrn 1 hafta grriden geliyo diye kafama takiyodum simdi ritim bozuklugudami var diye kafayi yerim artik

Bana da bir sürü sey dedi. Hepsi pahalı bir test var onu yaptırmak için biliyorum. Başka bir Dr. O konu Hakkında, diğer dr. Un abarttığını söyledi. Ben inanmıyorum artık birçoğuna.

İnşallah ben de annelerimiz gibi normal doğumla sağlıkla kucağıma alacagım bebeğimi. Darısı hepimizin başına. Güçlü olmamız lazım. Sen de kendini üzme. Sağlıkla gelecekler, buna inan

arkadaslar bebegin hareketi normalden az diye hastaneye gittim iki defa kalp atimi yavasladi sonra duzeldi ama bebek dogsa yasamaz falan dediler 26 haftaligim ama ultrason aletinde 25 haftalik gozukuyor nolur dua edin saglikla zamaninda dogsun
Nst ye girdiysen bu haftalar nst den sonuc almak icin guvenli degil.kalp atimi icin asla guvenli degil.sanci icin dogru sonuc veriyor ama kalp atimi icin 28 den sonra guvenli olabiliyor.uzme kendini bi sorun yoktue ins.

Sen kendi dr unla irtibata gec o muayne etsin canim.yoktur birsey uzme tatli canini.

insallah canim ticarete dokmus bazi doktorlarda sirf ozeldekilerin para hirsina gitmeyim diye fakulte doktoruna gidiyorum ozel muayenehanesine ama hakkimizda hayirlisi ne diyim yarin tekrar doktorumu ariycam bakalim.ne diycek

Nst ye girdiysen bu haftalar nst den sonuc almak icin guvenli degil.kalp atimi icin asla guvenli degil.sanci icin dogru sonuc veriyor ama kalp atimi icin 28 den sonra guvenli olabiliyor.uzme kendini bi sorun yoktue ins.
27 den sonra nts ye aliyoz dediler canim 26 haftaluk olunca ultrasondan baktilar ama iki defa kalbi baya yavadlafi ben bike anladim dusun yani insallah bi anlik biseydir bi daha olmaz valla bu bebegi bekleme10 sene yaslandirdi beni hakkimizda hayirlisi hepimiz insalah saglikla kavusuruz

rapor alamazsın kimseye rapor vermiyorlar.
gerçekten ihtiyacı olanları da hastaneye yatırıyorlar.
Cnm marttan snra ise gtmedim bn bi psikolojiden aldım 30 gün bi de fakultede docente gtmeye baslaynca o verdi 45 gün.eylül başı da miyomdan dolayi erken doğum riskin olur yine veririm demsti heyet verecekti ama gerek kalmadı 10 gün yeterli olacak.bn de 3 miyom olunca ve hala kanama alanı var içerde o yüzden veriyor.

KIZLAR MELEĞİMİN DUALARANIZA İHTİYACI VAR ALLAH RIZASI İÇİN DUALARINIZI ESİRGEMEYİN...Cuma gününden beri kafam allak bullak oğlumda benimle beraber üzülüyor biliyorum( üzüldüğümü anladığı zaman sürekli kıpır kıpır renkli ultarssonda birşey çıkmamıştı herşeyi güzel çıkmıştı cuma günkü kontrolde beyninin sol tarafında 10 mm sıvı toplaması olduğunu söyledi doktor iki hafta sonra tekrar çağırdı büyüyüp büyümediğine bakacak çok tedirginim inşallah iki haftaya kadar düzelmiş olur allah rızası için dua edin iyileşsin meleğm rabbim evlatlarımızı sağlıklı birşekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah hakkınızı helal edin arkadaşlar

Canim insallah hersey gonlunce olacak. Uzulme diyecegim ama konu evlat olunca elimizde olmuyor. ALLAH yar ve yardimcin olsun. Dualarim seninle ve bebeginle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…