bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canım günaydın seni çok çok iyi anlıyorum.Ayni durum 1 hafta once bizimde başımıza geldi hayatım alt üst oldu dr çok net bi açıklama yapmadı. tabii bunun üstüne biz netten araştırdık sakin sen yapma öle.Benim dr 3 hafta sonraya randevu vermişti.Ama ben dayanamadım ve 4 gün bekleyip başka dr ye gittim.şükür orda normal seviyede cıktı ve 1 ay sonraya randevu verdi.Yani ölçüm hatası olabiliyor yada bu değerler haftadan haftaya kayboluyormus bizim önceden kist de vardı şükür Rabbime oda kayboldu.Dualarımız seninle inanıyorum sizinki de kaybolacak annesi.Üzme kendini.

Yorgan için bogulur falan diyolar uyku tulumu yada ince battaniye diyolar aydınlat bizi kuzu :)
Gerçi bizim evde sıcak sanmam yorganla yatsın:)
canım bizim ev sıcaktı ben ilk kışımızda uyku tulumuda kullanmadım.Bide yorgan büyük olunca yüzünü kapatmıştı ilk orttugumde bende kaldiriverdim.Cimcimenin elini kolunu sıkıca ince bi battaniye ile sarıyordum üstüne de polar yetiyordu.Hanımefendi zaten gece uyumazdı.Hep ayakta geziyorduk.

Günaydın canım
Tabi senin özel durumun var.
Belki yatış filan yaparlar da verirler.
Sonuçta riskin var yani, şimdi ohalden dolayı işler sıkıntılı ya biraz.
Belki eylüle kadar rahatlar ortalık.
Zaten 9 gün bayram tatili de var eylülde.

Ben hiç gıtmemeyı dusunuyorum ılk donem.25 kasım dogum.okulun ılk ıkı haftasına gıdecegım sonra ızne ayrılacagım o zaman 15 tatıle dayanıyo zaten
Benim de 18 kasim.calissam nolcak diyorum.zaten 37. Haftaya kadar calisiip son 5 haftayi aktarsam bile o 5 haftanin son 3 haftasi 15 tatile geliyor.37 te kadar kendimi yormama degmez.34 e kadar calisinca tam 15 tatile variyor.

Bu sıvılar genelde kendi kendine kayboluyor ya zamanla.
Gerçekten çok var böyle durum yaşayan, hepsinin de kontrollerde normale döndü.
Stres yapma, bebişini de strese sokma olur mu, geçecek inşallah, merak etme.

Ne güzel canim ya.ben rehber öğretmenim.gün boşaltma sansim yok.5 günde gitmem lazim.seninde doğumun benim gibi.en fazla şubat ortasina varjyo izin.şubat ayini bile evde geciremiyoruz.ben her gün gitmek zorunda olduğum icin elimden geldiğince evde kalmanin yollarina bakicam artik.

Canim arkadasim bende senin gibiyim hic metanetli sakin olamiyorum dilerim iyilesir melegin nolur biliyorum zor ama uzulme senden güc alsin yavrun dualarim seninle bitanem

Bakalım kısmet 10 güncük de verirler herhlde :)

Arkadalaslar dun doktora gittim bebegim normalde 26+1olmasi gerekiyodu adetime gore ama bebegim 27+5gunluk cikti kilosuda 1.200. 35 cm de boyu doktor iri bebek bebegin dedi sizce bu bi sorun mu hafta icide seker yuklemesi yapilcak sekerden suphelendi doktorum

Benim de 18 kasim.calissam nolcak diyorum.zaten 37. Haftaya kadar calisiip son 5 haftayi aktarsam bile o 5 haftanin son 3 haftasi 15 tatile geliyor.37 te kadar kendimi yormama degmez.34 e kadar calisinca tam 15 tatile variyor.
Himm demek öyle, ben hesaplamamistim da calisabildigim kadar calisip dogum sonrasina aktarayim diyodum, ben de öyle yaparım :)

gebelik diyabetin yoksa yapısal bir durumdur.
anne baba tarafı filan da iri bebek doğduysa ya da erişkinlikte de yapılıysa genetik olma ihtimali de yüksek.
diyabet varsa da kan şekeri kontrolü, diyetle hiçbir şeycik olmaz merak etme.
bir de bu ölçümler zaten aşağı yukarı değerler oluyor malum, usgnin hassasiyeti, bebek pozisyonuna göre değişebilir.

Wee baby diye marka var ya 6 lira cnm bu dediğin biberon.bi de emzik aldım o da 4 lira fln.bunları kullanirsa mi alalım o zmn o Pahalı lardan
Bana joker magza muduru bir tane al dene dedi ve su akışı anne gogsu gibi cekmeye bagli olandan ve kolik yapmayandan onerdi ama bir tane al demesinin nedeni bebek denesin begenmezse baska almak zorunda kalacaksin zaten oyuzden basta masraf yapma dedi bana

canım koligin emzikle alakası olduğunu ilk kez dydun.Benim kızım kolikti ilk 6 ay çektik özel damla bile kullandık ama nafile.Emzik hic kullanmadık buarada almadı .

Bende bitane var diye herhalde hic oyle sey demedi doktorum erken dogum vs. Bi de kanama da yok sanirim myomumda anca beni kansiz birakiyor.. aslinda dogumu hic konusmadik henuzKonuyu acmaya da korkuyorum yaa dogum olayindan biraz urkuyorum sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…