bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy canim heyecanli gunler basliyor demek canim cok mutlu oldum iyi olmaniza pasa kilosu kac canim saglikla gelsin minik pasa ben ikiz oldugu icin yaniyorum eridim canim adana gibi yerde sokaga cikilmiyor sadece hastane olunca cikiyoruz mecbur yoksa her gun evdeyim kizlar buyudu sukur 26 haftada 920 grm biri digeri 900 grm canim bu hafta 27+ 3 olduk canim bende ekim ayinda gun sayacam 36-37 haftada gelirler insallah kizlarim sende pasada opuldunuz saglikla kalin

Dualarimiz seninle cnm ins bisey olmadan atlatirsin

Canim tiroidine filan baktilar mi? Ben tiroid hastasiyim gebelikte cok kilo aliniyor tsh sorunun varsa 30 kiloyla tamamlayanlar bile var ben spor yapiyorum oyuzden elimden geldigince odemlerden kurtulmak icin bundan sonra dikkat edersen cok almadan halledersin cnm kalp icin ihmal.etme insallah bir sey cikmaz canim ne guzel dikkatli doktorun varmis bol su ic sicaklardan kacin muhakkak

Proteini ne kadar tuketiyorsun peki? Kilo almak istiyorsan muhakkak herogun pretein et tuketmen lazim yaninda karbonhidrat tuket.. kilo almaya musait yapin yoksa sirf karbonhidrata abanirsan kilo alamazsin canim aklinda olsun

Geçmiş olsun canım bende hamur işi pilav yerdim ama artık midem fazlasını almıyor en fazla 1 kalık pilav yiyebiliyorum ben alınca çok zor veriyorum birde emzirme dönemi aşırı iştahlı oluyorum
Beni bitiren olay ekmek zaten. Hic yemesem bi gunde yarim ekmek yerim
Ah canım o ekmek kilo yapar bizim eve kaç senedir tam buğday ekmeği giriyor en fazla 3 dilim yerim bende ekmek olmadan doymam

Proteini ne kadar tuketiyorsun peki? Kilo almak istiyorsan muhakkak herogun pretein et tuketmen lazim yaninda karbonhidrat tuket.. kilo almaya musait yapin yoksa sirf karbonhidrata abanirsan kilo alamazsin canim aklinda olsun
Eti taneyle yiyorum diyebilirim o kadar ki az yumurta hiç yemiyorum sadece taze fasülye birde etsiz yemeklerin suyundan yiyorum en sağlıksız beslenen benim herhalde

Bnm hrks uzak işte annm de gelmiyor krdesm babam var evde.kaynvaludenjn de başı kalabalık. Görümcem geldi sağ olsun birz kaldı çok zor oluyor yalnz içim kararıyor evde vakit de geçmiyor kocama çok alışmışim duramiyorm apartman zaten hep 70 yaş üstü

Canim cok gecmis olsun ben de yeni gorenlerdenim.. kultur yaptilar dimi idrar kulturu bakterinin ne oldugu tespit edilmesi cok muhim.. ona gore antibiyotik yazmak lazim.cunku ben de gecirmistim ilk 3 ayimda enfeksiyon bol bakteri cikti kultur yapildi cikan bakteri turune gore antibiyotik yazildi.. sicaklarda daha cok dikkat etmek lazim canim en az 3 litre su disarda wclere ekstra dikkat extra bol hijyen ben nerdeyse hergun dus almaya basladim bi de 2 ayda bir kultur iste canim tekrarlama ihtimaline karsi bu hafta isticem ben de doktorumdan..

Duvarın üçünü bundan yaptık minik yıldızlı Koçtaş'tan aldık 1tanesinide düz uçuk mavi düşünüyorum bulamazsam aynısından olucak yada düz çizgililerdende olabilir bir duvar boş kaldı şimdilik :) prensinin_prensesi

Ben annemlerle ayni sehirdeyiz ama ortada olmuyorlar hic lazim olunca kayinvalidemse hep dibimde aram yok valla gorumcenin olmasi iyiymis canim en azindan yasit ve kafadengi ise daha rahat edersin.. evde sessizlik olmasi beni de daraltiyor bebisler olunca biraz buyusunler daha rahat edicez canim

Geçmiş olsun canım Rabbim korusun yavrularımızı inşallah 38, 39 haftalarda doğurursun bebeğini bol dinlen

Hamur işini üç öğün yiyebilirim ama yememek için yapmıyorum aldırmıyorum bazen Can'ım çok istiyor ama unutmaya çalışıyorum hemen :)

Hastalanmistim ya kuzum zehirlenmistim 3 kilo vermistim onu toparladim bide 1 kilo aldim o kadar
Aaaa bilmiyorum onu kilo almaman iyi olmus diyecektim ama o zehirlenme olayi da talihsizlik olmus zaten o ilk 3 ayda ne oluyorsa oyle.gidior beniim de sekerim tansiyonum.dusup duruyordu diye yemek zorunda kaliyordum oyuzden o ilk 3 ay 4 kilo aldim sonrasi da duzene girdikten sonra spordu dengeli beslenmeydi 5 kilo aldim toplamda 9 oldu o ilk 4 u almasaydim iyiydi de napalim dogumdan sonra vericem artik

Kizlar ben ikeadan cok tatlis diye mavis masa sandalye aldimm ahah oglusum orda okuyup calisip adam olcak ins bi de resimdeki montessori yataktan siparis verdim eylulde teslimat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…