bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Oncellikle yaren92 'ye buyuk gecmis olsun , sevincli bir haber yazacakken baskalari icin bi taraftan endise duyuyor insan. Umarim en kisa zamanda toparlar.

Ben de iki ay sonra ilk kez ultrasona girdim. (Esim rekor kirdigimi soyluyor ) Bir ara 10 gunde bir doktordaydim.
Suan orda oldugumdan midir , nedir kendimi gevsek Ingiliz tarzina biraktim . Bir kere gosteriyorlarmis ya tum hamilelik boyunca? Tabii sizin yazdiklariniz sayesinde , baskalarinda da ayni sikayetleri gorunce , biraz daha az panik yapiyorum. Oncellikle icimden tesekkur etmek geldi.
Neyse kendi imkanlarimla , ultrasona girdim. Haftasiyla uyumlu hamdolsun ama hic bir sekilde yuzunu gostermedi, hatta sonographer bana bir ara pilates pozisyonunda gobek titremesi yaptirdi , bana misin demedi velet.Ense trasini gorduk Ben ne zamandir bunun hayaliyle yasiyorken hem de. Kismet...

Hepimizden hayirli haberler gelsin insallah hep , tekrar tesekkurler.

Canım Allah yardımcın olsun, acil şifalar versin inşallah. Hastanede kalma ihtimalin varsa kal. Hem gözetim altında olursun, hem için daha rahat olur. Rabbim sağlıkla ve tam vaktiyle oğlunu sana bağışlasın.

Canimm cok gecmis olsun? İyi misin bebis nasil?

Selam kızlar. Ben de bugün doktordaydım. Oğlum 840 gram olmuş 1buçuk hafta önden gidiyoruz çok şükür iyimiş yavrum. Ama benim moralim yerlerde. 15kilo almışım, doktorum dudaklarımın hafif morardığını söyledi ki eşim ve ben doktor söykeyene kadar farketmemiştik ve çarpıntılarım için kardiyolojiye gitmemi ve tam kan sayımı yaptırmamı istedi büyük ihtimalle kansızlığın var dedi ve tahlil sonuçlarına göre diyetisyene gidebilirim
yaren92 sana da çok geçmiş olsun canım.

Masallah ogluna canim cok guzel bakmissin sende de saglik problemi cikmaz umarim canim hayirli haberler verirsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…