bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Erkek bebis icin cok guzel olmuş canim oda falan gelince daha guzel gözükür :) . Koçtaş'a bakıyım bende bi ara

Eti taneyle yiyorum diyebilirim o kadar ki az yumurta hiç yemiyorum sadece taze fasülye birde etsiz yemeklerin suyundan yiyorum en sağlıksız beslenen benim herhalde
Kilo alamiyorum dediginde anladim zaten canim bunyen karbonhidratla bizim gibi kilo alacak yapida degil Olmaz ki oyle canim zorla kendini azcik kusacak da olsan ye en azindan midenden iceri girsin bebis icin en faydali sey et ve bol protein sut peynir yogurt yumurta et balik muhakkak

Çok şükür canım iyiyiz, ben de çok sevindim iyi olmanıza, Almanyadan döndün mü, adanada mısın şimdi, Allah bize bir sabır veriyorsa size bin sabır versin canım, hem de adana sıcağında inşallah 36-37 haftada sağlıkla gelsin prensesler, kiloları da çok güzel maşallah, biz de en son 31+5de gittik 2250 gramdı, bu cuma bakalım kaç kilo olmuş afacan. 35. Hafta bitiyor bu hafta. Sayılı gün çabuk geçer derler, saydıkça geçmiyor sanki:)öpüyoruz canım biz de, sağlıkla kalın

Hep kötüsü olacak diye bir şey yok ama, söz konusu bebekler olunca insan riske atamıyor işte, abinizin düğünü sonuçta bulunmak istemeniz de gayet doğal, herhangi bir riskiniz yoksa, doktorunuz da izin veriyorsa 3,5 saat uzun bir yolculuk değil, kendi aracınızla da gidecekseniz eğer sık mola verir, ara yürüyüşler yaparsınız, ben 26 haftalıkken 10 saatlik yolculuk yaptım,31. Haftalıkken de bir gün 4 saatlik, ertesi gün 4,5 saatlik, 3 gün sonra da 6 saatlik yolculuk yaptım, ama dediğim gibi hep mola verdik ve saat başı yürüdüm, karnımı da sıkıştırmadım, bacaklarımı araç içinde rahatça uzattım, kişi en iyi kendini biliyor ve tabii doktorunuzun ne dediği önemli, sağlıkla kalın.

Ben ilkinde 10 kilo aldım doğumdan hemen sonra eski kilomdaydım emzirirken 10 kilo aldım onları da hamilelik öncesi verdim Allahtan bende direk basen ve göbek çıkmıştı
ben emzirirken hic almadim hep verdim.Benim cimcime çok zor bi bebekti.

Ay foto koymamisimm
sandalye ve masayı bizde kullanıyoruz çok kullanışlı ama sanki birazcık erken davranmışsın

Görümcem 20 yaşında ama çok iyidir sağ olsun ne zamn başım sıkışsa gelir kndi oz kardeşime o kadr nazım geçmiyor. Gelsem oraya sikilirm bn diyor ama görümcem ondan küçük abla ne işin var söyle yapayım diyor.zoruma gidiyor açıkçası kndi krdesm kndini düşünüyor görümcem bni düşünüyor. Allah kmseye muhtaç etmesin.aynen bn de diyorm oğlum biraz buyuse küçük bile olsa evde bi ses sonuçta o zmn kmseyi aramayz:)

İyi akşamlar kızlar ufak ufak alışverişler yapılıyor ohhh ne güzel bizde iki pasamla otele geldik 4 günlüğüne kaçtık:)

Geçen hafta yeni doktorum la görüşmem güzel geçti şükür prensesim iyi imiş önümüzdeki ay tekrar çağırdı öpüyorum hepinizi

Hamur işini üç öğün yiyebilirim ama yememek için yapmıyorum aldırmıyorum bazen Can'ım çok istiyor ama unutmaya çalışıyorum hemen :)
:)aynı ben..benimde annem onlara gittiğimde yapar çok da güzel olur hamur kızartması Can'ım çekti şimdi bak
Emzirirken kilo veriyorsun derler hep aliniyor mu?
Ben aldım canım 10 gün hareket etmedim wc ye gittim birde devamlı yedim belki de ondandır
çok doğru söylüyorsun canım çok sağoll. yemem gerekiyor balık asla yiyemiyorum da diğerleri için zorlayacağım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…