bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen canim ben de cok begeniyordum siparis verdim valla. İlk 6 ay icin besik kullanicam ondan sonra adam olcak sayilir burda yatsin

yaa cok guzelmis insallah guzel guzel yatsin uyusun bu yatakda. bende bunlardan istiyordum ama ikinci cocuga insallah bunun arkasina hemen yapmayi dusunuyorum o yuzden de bi odada iki bu tarz kaba olur diye vazgecmistim

ben emzirirken hic almadim hep verdim.Benim cimcime çok zor bi bebekti.

sandalye ve masayı bizde kullanıyoruz çok kullanışlı ama sanki birazcık erken davranmışsın
Yok Can'ım bizimki iyiydi bebekken hiç kucağıma da almıyordum alışmasın diye..şimdi 2 yaşında yerinde hiç durmuyor

ben emzirirken hic almadim hep verdim.Benim cimcime çok zor bi bebekti.

sandalye ve masayı bizde kullanıyoruz çok kullanışlı ama sanki birazcık erken davranmışsın
Yok Can'ım bizimki iyiydi bebekken hiç kucağıma da almıyordum alışmasın diye..şimdi 2 yaşında yerinde hiç durmuyor

yaa cok guzelmis insallah guzel guzel yatsin uyusun bu yatakda. bende bunlardan istiyordum ama ikinci cocuga insallah bunun arkasina hemen yapmayi dusunuyorum o yuzden de bi odada iki bu tarz kaba olur diye vazgecmistim
Cok sagol canimm aminn sen de Pespese dusunuosan olmaz bencede cok yer kaplar canim

Cok sagol canimm aminn sen de Pespese dusunuosan olmaz bencede cok yer kaplar canim

simdilik ikea besigi alip odama koymayi planliyorum sonrasinda odasina bisey dusuncez bakalim ama senin secimin muhtesem olmus misil misil annesini uzmeden uyusun orda insalah

Inşallah cnm hayırlı haberler alırsn.
Doktorundan da memnun kalirsn İnşallah cnmcm.medical sana çok uzak da olmaz.En fazla Karataş kadar uzaktır herhalde :)

İyi akşamlar kisslar
Yarın sabah randevum var kontrole gitcm.
Dua edin noolur.Güzel hayırlı haberler alalım İnşallah.gelişimi güzeldir İnşallah.
İlk günkü gibi doktora giderken olan endiselrm geldi yine
Allah m bebeklrmzi sağlıklı sagsalim hayirlsyla kucaklarimiza almayı nasip etsin İnşallah

Saol canım.. Ayrıntılı kültür testi yapılmadı canım. Ben gebelik başından beri ay da 1 kere yaptırıyordum bugünde doktora gitmeden burada ki özelde yaptırıp gittim normalde önce aylarda az miktar çıkardı bir kere munorol içmiştim ama bu ay artmış hepsi. Suyu artırmıştım bir de neredeyse günde 2 kere duş alıp 4-5 kere çamaşır değiştiriyorum. İlaç verdi doktor onları kullanacağım

simdilik ikea besigi alip odama koymayi planliyorum sonrasinda odasina bisey dusuncez bakalim ama senin secimin muhtesem olmus misil misil annesini uzmeden uyusun orda insalah
Ben de 2 tane fazla oda var diye cocuk odasi yapiyorum canim yoksa ben de kesinlikle baslangicta besik alip odamda uyuturdum. Cok sagol guzel dusuncelerin icin

İmşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın

Ama her antibiyotigin etki alani farkli ki hangi bakteri oldugunu bilmeden antibiyotik vermis genis kapsamli birsey yazmis demek ki ama sen iste cnm bi de antibiyotigin bittikten sonra 2 gun bekle ardindan bir daha baktir bi de kultur yaptirt ozaman etkili olmus mu diye em dogrusu o cunku.. biz ne kadar dikkatte etsek oluyor iste sicaklarda etkili bide benim doktorum makatla vajina mesafesi gebelikte yakinlasiyormus sismeden oturu heralde oyuzden bakteri riski artar dedi bi de disarda wcye girdiginde suyu kullanma sil evde dus al demisti oyle yapiyorum hep ben de

Çok geçmiş olsn cnmcm.Rabbim bi daha yasatmasn İnşallah.
Yarın bende gitcm.idrar vercm büyük ihtimal.inşallah temiz çıkar
Bu idrar yolları son haftalar sıkıntı olcak herhalde.herkeste böyle mi acaba

Bende öyle yapıyorum canım. Dikkat etsekte oluyor maalesef. Değişik bi muayene oldu bizim için doğumu sorarken öncesinde çıkışta erken doğum riskiyle çıktık. İlk hedefimiz şuan 32. Haftayı tamamlayabilmek. Sağlıkla geçsin günler haftalar aylar birlikte yaşayalım doğum heyecanlarını vaktinde gelsinler

Çok geçmiş olsn cnmcm.Rabbim bi daha yasatmasn İnşallah.
Yarın bende gitcm.idrar vercm büyük ihtimal.inşallah temiz çıkar
Bu idrar yolları son haftalar sıkıntı olcak herhalde.herkeste böyle mi acaba

İnşallah canım yaptırmak en iyisi ben her ay yaptırıyordum geçen ay acilde yapılmıştı diye bu ay yaptırmamıştım baskı artınca ondan da olabilir diye yaptırdım. Koku falan olmasa da dikkatte etsek oluşabiliyor maalesef. Tedbirli olmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…