bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Aynen benm de koku yanma Vs hiçbir sikayetm olmadgi halde idrarda enfeksiyon çıktı.kültür temiz çıktı şükür.ama dediğin gibi her ay yaptırıp ona göre tedbir almak en güzeli.bol su içmeye dikkAt etmek en onemlsi tabi.salınca unutuluo da

Insalah canim sen randevulari sıklastir canim ne olur ne olmaz ama endise etme de oyle bu kasilmalar enfeksiyon sebebi ile olabiliyor o da erken dogumu tetikliyor enfeksiyonu atlattiginda bu problemden de kurtulacaksin insallah canim

canim yanlis hatirliyorsun galiba ben almayada hic bulunmadim tatlim adanadayim ben canim pasa guzel kilo almis massalah annesi 3.500 dogar 38-39 haftalari gorursunuz insallah canim opuldunuz :))

Insalah canim sen randevulari sıklastir canim ne olur ne olmaz ama endise etme de oyle bu kasilmalar enfeksiyon sebebi ile olabiliyor o da erken dogumu tetikliyor enfeksiyonu atlattiginda bu problemden de kurtulacaksin insallah canim

İnşallah canım ya enfeksiyon da gitsin riskte gitsin. Hiç kimse yaşamasın bu korkuyu

İyiyiz çok şükür canım saol. Şuan için yatak,su ve wc den ibaret günler. İnşallah gececek bu günlerde rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin bizlere. İyi geceler canım

Kizlar ben bebisin harekerlerini gogsumun biraz altinda hissediyorumm bu kadar yukari cikmis olabilir mi
Gogsumun altinda ayaklari var mesela benim hanimkizin. Doktor oraya jel surup bakti ayaklarini oyle gosterdi bize. Ama orada ben hic hareket hissetmedim sadece uyusmus gb surekli ora. Senin oglusun kafasi belki ordadir.

Canim hastaneden cikmissin cok korktum cok endiselendim. Iyi olmana cok sevindim inan cok mutlu oldum. Dikkat et lutfen istirahat et. Yorma kendini. Optum seni.

Çok saol canım rabbim hiç birimize yaşatmasın bu korkuyu. Sağlıkla doğdukları günleri görelim inşallah şükür şimdi iyiyiz dinlenerek haftalarımızı doldurmaya çalışacağız

Çok saol canım rabbim hiç birimize yaşatmasın bu korkuyu. Sağlıkla doğdukları günleri görelim inşallah şükür şimdi iyiyiz dinlenerek haftalarımızı doldurmaya çalışacağız

Gecmiş olsun canim gerekirse yerinde kalma iyi bak kuzucuga annesi insallah 37 38 haftada gelir minikler sag saglim

Gogsumun altinda ayaklari var mesela benim hanimkizin. Doktor oraya jel surup bakti ayaklarini oyle gosterdi bize. Ama orada ben hic hareket hissetmedim sadece uyusmus gb surekli ora. Senin oglusun kafasi belki ordadir.
Ay olabilir kuzum cunku gobegimin altinda da gogsumun altinda da hissediyorum dikine modda muhtemelen

canımcım etkeni bilmesen de ampirik tedavi başlayabilirsin.
zaten kültür sonucu da en erken 3 günde filan çıkar.
onu bekleyene kadar tedavi başlanır.
geniş spektrumlu antibiyotikler var.
tedaviye cevap alamazsan ilacı değiştirirsin filan falan.
tek başına kültür değil antibiyogram da yapılır zaten.
dirençli-duyarlı diye.
genelde duyarlıdırlar, dirençli sık olmaz.
zaten gebelerde kullanılacak antibiyotikler sınırlıdır.

geçmiş olsun yaren92 cim. bol bol su iç, sıcaktan da susuz kalıyoruz iyice, zaten gebe olduğumuz için bağışıklık azalmış, iyice enfeksiyon yatkınlığımız var.

24 senedir içmediğim suyu 6 ay da içtim canım. 2-3 ay önceydi sanırsam bakteri çıktığında kültür baktırmıştık 3 günde çıkmıştı sonuç temizdi. Bu sefer kültür istemedi doktor. Şuan verdiği ilaçla kreme başladım inşallah fayda eder

kaşıntın filan da mı var
bir an önce geçer inşallah enfeksiyonun.

Günaydın kissla
Ben 4 te uyandım.bi daha da uyuyamiyrm.
Doktor randevum var ona mı heycan yaptım diorm.bilemedim.
Bebisimde karnımda tepisio.yanımda olsan seninle ilgilenrdm bebegm diorum.
Inşallah Anne babasını üzen bi bebek olmaz.akıllı uslu olur :)
Ayy birazcık uyusam çok iyi olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…